четвртак, 20. фебруар 2014.

Zaplenjena droga vrednosti oko 50 miliona

Zaplenjena droga u Beogradu


01. oktobar 2010. | 16:50 | Izvor: Beta


Beogradska policija je u odvojenim akcijama uhapsila petoro osumnjičenih od kojih je zaplenila drogu ukupne vrednosti oko 50 miliona dinara, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
MUP je naveo da je zaplenjeno 3,25 kilograma heroina, oko deset kilograma marihuane-skank i 45,5 kilograma smese paracetamola i kofeina.

Akcija je počela privođenjem Miloša N. (25) i Ratomira G. (44) u čijim stanovima je nađena droga i jedna elektronska vaga predviđena za teret do 30 kilograma.

U džepovima Ratomira G. nađeno je još 17 paketića sa oko deset grama heroina.

Sinhronizovanom akcijom, ubrzo su uhapšeni i Danilo R. (24) i Jovica S. (24) koji su organizovali nabavku droge i preko svoje mreže preprodavaca je distribuirali u Beogradu.

U njihovom automobilu policijski službenici našli su osam paketa sa oko osam kilograma marihuane-skank.

Neposredno pošto su mu Danilo R. i Jovica S. prodali dva kilograma marihuane, uhapšen je i Goran Lalović (26), a droga je oduzeta.

Osumnjičeni za preprodaju droge će uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

1 коментар:

  1. zajam! zajam!! zajam!!!
    Tražite uglednu i akreditiranu privatnu tvrtku koja nudi kredite za životnu priliku. Nudimo sve vrste kredita na vrlo brz i jednostavan način, osobni zajmovi, auto krediti, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poslovni krediti, investicijski zajmovi, konsolidacija duga i još mnogo toga. Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate li kredit za konsolidaciju ili hipoteku? Nemoj više izgledati kao da smo ovdje kako bismo sve svoje financijske probleme učinili stvarom iz prošlosti. Mi posuđujemo sredstva pojedincima i tvrtkama kojima je potrebna financijska pomoć po stopi od 2%. Nije potreban broj socijalnog osiguranja i nije potrebna provjera kredita, 100% zajamčeno. Želim koristiti ovaj medij kako bismo vas obavijestili da pružamo pouzdanu i pomoćnu pomoć i rado ćemo vam ponuditi zajam.
    Pošaljite nam e-mail na: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) kako biste se prijavili za kredit

    ОдговориИзбриши