четвртак, 11. март 2010.

Zašto je metadon državna taktika za "lečenje" zavisnosti od heroina?

Od heroina kod nas godišnje umre nekoliko stotina ljudi, pa je posle petogodišnjeg natezanja Vlada Srbije krajem februara konačno usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv narkomanije, baziranu na tarapiji sintetičkom drogom metadon. Odluka države da primeni baš metadonsku terapiju izazvala je gomilu negativnih reakcija kod stručnjaka i roditelja zavisnika, a u subotičkom Udruženju za borbu protiv narkomanije metadon naziva „opasnijom drogom od droge“ i u tome vide samo moguću korist za vršački „Hemofarm“, koji metadon i proizvodi.

Zvanična statistika navodi da u Beogradu ima 7.000 narkomana, a veruje se da je ova brojka bar četiri puta veća. Za Srbiju se procenjuje da ima od 60.000 do 80.000 zavisnika, ali tu se ne ubrajaju takozvani spavači, povremeni uživaoci droga. Prema policijskim izvorima, u Srbiji operiše oko 70 narkobandi.

Slavica Grgurević, predsednica subotičkog Udruženja za borbu protiv narkomanije i bolesti zavisnosti, ogorčena ovim „metadonskim rešenjem“ Ministarstva zdravlja, najavljuje seriju konferencija za štampu i proteste.

- Metadon je, prvo, sintetička droga jača od svih opijata na kojima je narkoman prethodno bio, tako da samo dobijamo jedno žešće drogiranje, ali sad pod pokroviteljstvom države. Postoje stroga pravila o uzimanju ove sintetske droge. Kome je u Ministarstvu zdravlja u interesu da se narkomanima isključivo preporučuje tako problematičan „lek“ koji je čak zabranjen u Rusiji! Metadon stvara toliku zavisnost da je osoba koja ga uzima izvesno vreme prinuđena da ga koristi do kraja života. Postoji nekoliko efikasnih francuskih blokatora kod lečenja narkomana, pa ih trenutno roditelji narkomana nabavljaju na crno, ali to sastavljače Strategije nije interesovalo, ogorčeno će Grgurevićeva.

Metadon se osamdesetih godina prošlog veka koristio u beogradskom Zavodu za bolesti zavisnosti, a onda je ta praksa, kao svuda u svetu, napuštena. U Novom Sadu uopšte nije bilo metadona, a doktor Nikola Vučković, koji je prvi u Srbiji obnovio terapiju metadonom, bio je pomoćnik Tomici Milosavljeviću u izradi Strategije.

- Nacionalna strategija, uz prevenciju, definiše i načine lečenja zavisnika, od terapije i rehabilitacije do resocijalizacije. Ako je u Novom Sadu došlo već do toga da je to enormna stopa, ide do 50 mrtvih, a u Beogradu preko 200 mrtvih od overdoza - te brojke su strašne. O sprovođenju određenih programa brinuće regionalni centri u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Beogradu. Strategiju smo sačinili po evropskim standardima u borbi protiv narkomanije. Rusi imaju svoje razloge da zabrane metadon i ne mogu da ulazim u to - dodaje doktor Vučković, inače i predsednik Republičke stručne komisije za borbu protiv droga.

Na skupu udruženja koja se bore protiv narkomanije u Subotici moglo se čuti da ministar zdravlja i farmakološki lobi sprovode tajne eksperimente nad narkomanima iz Srbije, pomoću novca iz Evropske unije, a po zahtevu američkih multinacionalnih kompanija. Možda u tome i ima neke logike jer tamošnja stručna javnost odavno zna da metadon ne spada u lekovita sredstva.

Da država nema ozbiljnu nameru da ovu pošast iskoreni, govori i podatak da su za nekoliko godina na ovim prostorima otkrivene tri ilegalne fabrike sintetičke droge amfetamin, da se droga planski rastura i po zatvorima, a dr Zoran Stanković je odmah po postavljenju na položaj ministra odbrane javno kazao da će odmah testirati sve vojnike i oficire na narkotike, od čega, naravno, nije bilo ništa. Narkomanija je krupan biznis, od koga žive mnogi, ne samo narkokarteli i ulični dileri, pa je i nemoguće da se odjednom prekinu prihodi armiji pratećih grana - policiji, sudstvu, advokatima, lekarima, psihijatrima i, svakako, farmaceutskoj industriji.

247 коментара:

  1. ..................5. април 2010. 16:14

    Bio sam na heroinu dosta dugo,to su bile najgore godine mog zivota...Poslat sam na "lecenje" u Crnu Reku gde smo svakodnevno dobijali batine asovom ili bez njega.....Posle toga primili su me u Suboticu na psihijatriju gde sam lecen Metadonom.Imao sam grceve i osetio sam raspadanje u misicima,posustao sam i o5 sam se nafixao gde sam overdosirao zato sto sam zeleo da umrem od bolova u krizi.......

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман19. јун 2014. 00:48

      Na metu sam skoro 4god,bittno je da ti je doza odgovarajuca I da ga pijes...eto to je sve meni je pomolo!

      Избриши
    2. Dobar dan, ja sam Josef Lewis, privatni kreditni zajmodavac koji daje zajam pojedincima, tvrtkama i vladinim ustanovama uz nisku kamatnu stopu od 2%. Znamo da postoji mnogo obitelji vani koje žive na plaćanju platiti ček i druge koji ne mogu brinuti o svojim financijskim obvezama i zbog toga smo ovdje za financijsku obnovu.

      Nudimo široki spektar financijskih usluga koji uključuju: Poslovno planiranje, Financije za poslovanje i razvoj, Nekretnine i hipoteke, Obveze za konsolidaciju dugova, Poslovni zajmovi, Privatni zajmovi, Home refinancing, Hotelski zajmovi, studentski krediti itd. ako ste zainteresirani za zajam i biti bez prevara.

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Tekst / poziv: +1 (603) 786-7565 hvala


      Избриши
  2. Tesko mi je i da zamislim da metadonsko "lecenje" moze da uzrokuje takve patnje...
    A kroz sta covek mora da prodje kako bi se skinuo sa metadona?
    U cemu je onda smisao metadonskog "lecenja", narocito ako je covek prinudjen da dodaje "zuti"?
    Sta je dobro u tome da se celog zivota uzima legalni narkotik umesto da bude cist?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. combe veternik brate jesi ti narkoman ili pises iz dosade.izvini kasnim 3god

      Избриши
    2. haha kasnis 3 god al pametno si napiso da je bio navucen na heroin vidio bi kakav je smisao metadonska terapija jbg ja 6 god kasnim

      Избриши
  3. Tesko mi je i da zamislim da metadonsko "lecenje" moze da uzrokuje takve patnje...
    A kroz sta covek mora da prodje kako bi se skinuo sa metadona?
    U cemu je onda smisao metadonskog "lecenja", narocito ako je covek prinudjen da dodaje "zuti"?
    Sta je dobro u tome da se celog zivota uzima legalni narkotik umesto da bude cist?

    ОдговориИзбриши
  4. Metadon je dobar lek. Jedini koji mi je pomogao da se izvucem iz heroinskog tripa. Nastavicu da budem na terapiji koja mi je promenila zivot nabolje. Ne zanimaju me lazljivi tekstovi koji dolaze iz Rusije i SPC a ticu se Metadona oni nisu ni pitani niti njihovo misljenje neko uzima za ozbiljno. Nikada necu prestati da se lecim onako kako se lece zavisnici sirom Evrope, Sveta i od skoro uSrbiji. Mnogo je dobro sto se otvaraju ovoliki Metadonbski Centri. Odlicno. Svaki punoletni gradjanin Srbije ima pravo da izabere svoju terapiju ne slusajuci nikogasa strane. Metadon je legalan registrovani lek i Srbija i Rusija nisu potrosile ni evro za ispitivanje ovog leka tako da se njihovo misljenje ne uvazava kada je u itanju Metadon. Ja sam prestao da se drogiram samo zahvaljujuci njemu i necu uzeti heroin niti napraviti bilo koje sranje sve dok dobijam lek. Osim mene slicno razmislja pola miliona ljudi koji su na Metadonskoj Terapiji. Nestrucni zanemite nase lecenje vas se ne tice. KAKVA LAZ. VERUJTE JA SAM SE SVIH PATNJI OSLOBODIO KADA SAM POCEO METADONSKU TERAPIJU. NIKO VAS NE SLUSA VISE NE ZNAM STO PISETE DALJE KADA BI DRZAVA BILA KAZNJENA AKO BI NAM NEKO UKINUO IZABRANU TERAPIJU.

    VLADA 011.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. vlado,sta reci i meni isto otkad sam na metu zivot mi se promenuo ovi sto pisu protiv ma brate ti su bili na kvoteru dnevno sad pametuju neznaju kroz kakav pakao smo prosli znam ja da sam zavisan od meta ali vise nevaram nekradem kola pa ih dam za 5 komada ma jajare neznaju koliko nam je promenio zivot

      Избриши
    2. takodje,Ja sam isao i na to rusko brzo skidanje u Beograd i nema sta nisam probao da se skiem i u zadnjih 13 godina,deset godina sam se vrtio u krug dok se nisam uk;jucio na metadonski program.Sada sam skoro tri godine na metadonskom programu i izgledam i ponasam se kao normalan covjek.SA METADONA se skida postepeno i moze da traje od 21 dan do 6 mjeseci i manja je kriza i psihicka i fizicka nego to rusko brzo skidanje koje sam takodje isprobao..to su privatne klinike koje uzimaju 500eura na dan,a ima i za manje,zavisi

      Избриши
    3. Анониман10. јун 2013. 04:26

      slazem se u potpunosti

      Избриши
    4. Vjerujem jeste da Vam je metadon pomogao normalno da je pomogao kada ga porediš sa žutim, ali brale metadon ulazi u kosti u svaku jebenu poru organizma i kada čovjek pokuša da se skine tu patnji nema kraja...ja jednostavno nisam više mogao da guram nakon 10 dana, pa sam tada uzeo sub..za kojeg mislim da je dobro rješenje na 7 dana maximalno sve preko opet navlačenje...Prvi put sam se skinuo sa horsa sa ibogainom bez ikakvih problema 1.200 grama ibogaina me rješilo horsa za par dana a plus što ti ibog da krila kada ga prvi put uzimaš. sama seansa jeste teška ali nakon par dana dođeš sebi, n ema krize samo energija i dobar osjećaj, ostalo je na tebi da mijenjaš život itd. Što se tiče metadona stvar je sasvim drugačija isto sam se pokšao skinuti ibogainom ali sam se dobro zajebo, tek nakon par dana me opalila metadonsak kriza..10 BEZ SEKUNDE spavanja muka na muku sila na silu , znojenje silna nervoza i potreba za metadonom, ma užas brate..nakon 10 dana uzeo sam sub kada sam se djelomično očistio i stvarno mi je pomogao...nakon 7, mjeseci subutex reko odoh uzeti hep da presječem i opet se navuko na hep...i sada opet treba prolaziti kroz isti pakao, jebeš ovakav život. Dakle ta priča održavanje, hep poboljšao kvalitetu života i to, od te priče nema ništa to je samo zavaravanje a heptanon je kao što vele droga za koju su mnogi osuđeni da je uzimaju do kraja života jer se toliko teško skinuti sa njega. Noramlno svakom bih poželio da skine sa ovog sranja, ovisnost je demon sa kojim se svaki dan boriš ili ne. Na heptanonu se može živjeti jedno vrijeme pod uslovom da ga piješ, ni slučajno ufuravati jer umireš za par godina..

      Избриши
    5. Gluposti da od Metadona ne mozes da se skines.Potrebna je VOLJA prijatelju i neka klinika gde ces imaati redovne terapije (Licno Iskustvo): Pocinjes sa na pr.60mg 6 kubika dnevno,prvih veceri ti treba za pomoc za spavanje tako da imas i pilule za lilule,nedeljno se spusta metadon za 5mg i pola kubika. posle 50 dana i zadnje nedelje na nuli izlazis cist,bez bolova,bez krize,cio,vedar,sa svojim emocijama nazad,osecanjima,bistrom glavom! Posle izlaska iz klinike kad prodjes kroz izlazna vrata tvoja je odluka dal ces da mislis!!! da moras ponovo na Dop ili nastavis bistrom glavom!!

      Избриши
  5. Анониман13. мај 2010. 23:18

    Moje lecenje Metadonom je najuspesnije sto se tice apstinencije od heroina. Druge metode nisu davale rezultate, jedna za drugom. Ne zelim da patim i mucim se kao posledica zivota koji sam vodio jer ne moram. Lecenje Metadonom koje se sprovodi sirom sveta daje mi mogucnost da zivim i funkcionisem normalno bas suprtono od onoga sto prica SPC o Metadonu. SPC-lecenje, kako to moze da ide zajedno. Smesno, ostavite pacijente da biraju svoj lek kojim ce da pousavaju da spasavju svoje zivote i vratite se vasim malverzacijama.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман12. јул 2010. 10:40

    Metadon je drzavna taktika zato sto je takodje i taktika najrazvijenijih zemalja sveta u svim oblastima. Postodaleko bolje od nas lece i ostale bolesti posle ispitivanja koje traje godinama i posle mnogo ulozenog para daleko bolje od svestenika znaju da li je dobar za lecenje ili ne.
    Posto ova namucena zemlja kojom je rukovodila banda do skoro nije imala Metadonsku terapiju a sve sto je postigla je non stop povecanje broja zavisnika kao sto imamo i slucaj u rusiji jedinoj zemlji koja je protiv Metadona naravno da se usvaja sistem zapada i da pacijenti imaju pravo izbora koje nam nijedan svestenik nece oduzeti. Posto ocemo sve kao EU ocemo i Metadon.
    Od 2007 prvi put ne dolazi do povecanja broja zavisnika. UN se slazu da je ispitivanje Metadona pokazalo da mnogo pomaze i taj lek ce se ubuduce i primenjivati u Srbiji. Bice lek izbora zavisnika a registrovace se jos neki supstitucvioni lekovi po uzoru na EU kako bi s i na ovom polju kao sto pokusavamo i u ostalim oblastima zdravstva privlizili EU.

    ОдговориИзбриши
  7. Ja bih se za pocetak osvrnuo na tekst, koji je delimicno do potpuno netacan. Problem u Srbiji je oduvek bio, a i sada je, iznosenje poluistina, poluinformacija, i mesanje SPC i pojedinih NVO i udruzenja gradjana u lecenje, bilo ono Metadonsko ili drugojacije. Dakle, hronoloshki:

    'Odluka države da primeni baš metadonsku terapiju izazvala je gomilu negativnih reakcija kod stručnjaka i roditelja zavisnika, a u subotičkom Udruženju za borbu protiv narkomanije metadon naziva „opasnijom drogom od droge“ i u tome vide samo moguću korist za vršački „Hemofarm“, koji metadon i proizvodi.''

    Pozivanje na gomilu negativnih reakcija kod strucnjaka i roditelja je laz, blagoreceno. Iz 15-ogodisnjeg iskustva mogu sebi da dam za pravo da baratam izvesnom kolicinom informacija od Subotice do Nisa. Iole strucan psihijatar se ne bi slozio sa ovim, kamo li roditelj, ma da moram napomenuti da se mora znati KOME se prepisuje Metadonsko odrzavanje. Ponavljam da je JAKO bitna procena osobe, njen ''staz'', benefiti lecenja i ostalo, sto je sasvim druga i duga tema. Licno, moji su se preporodili od kada sam na Metadonskom lecenju, podrzavaju me, i ako su u pocetku bili skepticni kao i ''vi''. Otac, Majka i Brat su mi akademski gradjani, imali su razne informacije u vezi Metadona, i nazalost ovakve. Sada vide svoje greske i predrasude koje su imali u vezi istog.
    No, da je ''opasnija droga od droge'' nema veze sa istinom, ali da je sinteticki opijat - jeste. Moram napomenuti da je kod visegodisnjih uzimaoca heroina poremeceno lucenje endorfina, te mozak nije vise u mogucnosti proizvoditi endorfine i ostale tvari sam. Stoga se i stanje uzima kao Hronicna bolest. A, sto se tice ''Hemofarma'' mogu reci da oni nemaju nikakvu zaradu kada su davali Metadonskim centrima izvesne dnevne kolicine, a sada se preslo na Makedonski ''Alkaloid'', i sve to finansira EU. Inace je bocica ''Hemofarmovog'' Metadona u apoteci, na recept oko 100 dinara, pa vi zakljucite kakva je to zarada. Zarada i ''pljacka'' se vrse na drugim mestima u medicini, konkretno, a i vezano za opijate je Durogestic flaster koji se daje u krajnjem stadijumu raka i kosta oko 20 evra jedan komad !!! Da ne pricam za citostatike i muke koje prolaze ljudi koji imaju rak, te ih jos ''deru'' na njima neophodne lekove.
    Takodje, shto se tice broja narkomana, prevideli ste stanje i u beogradu i u Srbiji. Ne bih da se ''gadjam'' ciframa, ali broj je daleko veci !
    A, doticna g-dja Slavica Gregurovic i njena izjava je totalno stereotipna i pogreshna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj tekst je ispravan i istinin. Treba sto vise pricati ovakve istinite stvari da bi se konacno pomoglo ljudima koji su bolesni od zavisnosti. Steta je ta sto ovakvi komentari ne idu dalje.

      Избриши
  8. Izjavom da se zavisnik metadonom jos ''zesce'' drogira je notorna budalastina. Ako se pije po propisanj dozi, ne oseca se nikakva euforija, niti bilo sta sto izaziva droga.Metadon na korisnike Metadonskog programa cak ne deluje ni kao analgetik, te ako me zaboli glava, moram da popijem kombinovani prashak ili brufen. Niti je pod pokroviteljstvom drzave, vec EU koja i finansira projekat. A, sve u cilju prava pacijenata na kvalitetan nacin zivota, i kao jedan od uslova (medicinskih) za ulazak u EU (naravno mala stavka, da neko ne pomisli da je metadon = EU). Sledece, da je lek problematican je nejasno, obzirom na osobe kojima se prepisuje i misljenje konzilijuma lekara* ne jednoga ili dvoje). A posebna prica g-dje je da je lek , kako ovde sama kaze, znaci LEK, zabranjen CAK, znaci CAK i u Rusiji. Draga gospodja je mozzda upoznata da su u toj Rusiji ljudska prava poslednja rupa na svirali, i da su njihove metode lecenja dovele do toga da u Rusiji ima preko milion intravenskih narkomana zarazzenih HIV-om,a najmanje josh 3,5 miliona ''nezarazzenih''. Njihova metoda je najstrasnija koju covek mozze da dozzivi, posto sam svedok toga. Blokiranje mozdanih receptora, dovodjenje u komu, klinicku smrt, pa vracanje u zzivot. Lecenje hipnoticima i psihoticima je zombiranje ljudi. Dovedu te u stanje da jedino sto mozes da radis je da buljish u zid ili u plafon, i da spavas!!! I jos dosta toga o Rusiji, koju ne bih da pominjem kao reper za lecenje. Jos jedan dodatak je da u susednoj Ukrajini, u kijevu, svaki deseti stanovnik je zarazzen HIVom. Toliko o Ruskoj ''skoli''.
    Jos jedna TOTALNA neistina je da je pacijent prinudjen da koristi metadon do kraja zzivota. Poznajem najmanje 10 osoba, g-djo, koji su se ''skinuli sa Metadona pre 1-2-5 godina, i verovatno su vashih godina, generacija 50-65'.
    Jedino u cemu vas svesrdno podrzavam i uvek cu da propagiram da je i to izbor, posebno kod osoba koje nisu dugo bile ''adiktivne''. I ''propust'' drzave da uvede blokatore, kao sto su Nalorex i Naloxon na registrovanu listu lekova, da se ne bi prodavali ispod zita u apoteci. Naravno, g-djo, napomenuo bih da su blokatori isto toliko opasni lekovi, i treba se informisati koji su njihovi nezeljeni efekti.

    Toliko od mene, za sada. Stojim i potpisujem da je za neke bolesnike, u koje i sam spadam metadon LEK, koji omogucava normalno funkcionisanje, a samim tim i funkcionisanje cele porodice.

    S' postovanjem, pacijent Marko.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bolestan covek nije imao izbor, Vi ste imali. Vi ste birali drogu. Rak niko nije birao. Oni su oboleli i bolesni, a Vi ste zavisnik.

      Избриши
    2. Marko ok sve stoji ovo gore ali da te pitam kažeš da poznaješ neke osobe koje su se skinule sa metadona. Svaka im čast ovom prilikom im se divim i izražavam svoje poštovanje prema njima jer čovjek treba imati toliko snage da to uspije. Možda ti poznaješ neke osobe koje su se uspijele skinuti sa metadona i ja poznajem takvih par osoba ali poznajem još punoooo osoba koje su nekad bili na metadonu a sada su pod zemljom, i sam sam ovisnik i želio bih se skinuti sa metadona jer to nije lijel to je sintetičko adiktivno sredstvo na koje kada se navučeš nema skidanja. Po meni ovo gore što kažeš da je totalna neistina da je pacijent prisiljen da uzima metadon do kraja života potpuna istina. Ako gledaš statistike od 10 zavisnika samo će 1 ili 2 uspijeti se skinuti sa metadona., ostalo je samo priča na priču...metadon je zatvor, iskreno ja bih volio da vie niti jedna tableta ne uđe kroz moja usta u moj organizam, ali kada dođe sutra i kada počne znojenje i zijevanje i isijavanje organizma, silna nerovoza u predjelu pleksusa stomaka, psihička i fizička potreba za metadonom postaje agonija...

      Избриши
  9. Ma metadon je jedina mogucnost za veliki broj pacijenata. Ta prica je gotova oko toga nema rasprave. Ne izdavanje Metadona pacijentima koji se nekoliko godina drogiraju i nekoliko puta bezuspesno lece je suprotno politici svetske zdravstvene organizacije a mene zanima jedino sta oni kazu. Nikakvi svestenici i nikakvi drugi idijoti. 5 god od kada sam dobio terapiju pisem po forumima sta sam dobio sa njom i fala bogu od tada je otvoreno 10metadonskih centara. Zadovoljan sam i kada makar i posle 2 meseca dobijem odgovor od WHO da su bili upoznati sa problemom Metadonske terapije u srbiji ali da su u razgovoru sa ljudima iz srbije dobili uveravanja da ce se Metadonska terapija u buduce lakse dobijti i da ce veci broj pacijenata biti ukljucen u nju. Nista ne trazimo drugacije da sveta samo kako je kod normalnih. Za celokupno zdravstvo ne bi valjalo da ih izigramo po tom pitanju. E sada poosto su protivnici metadonske ter i protivnici EU naravno da ce pricati i dalje protiv ali sta treba raditi, pored svake njihove nebuloze staviuti strucan tekst o ispitivanju metadon. Tako im se odmah stavljaju magarece usi na glavu i normalnima medju njima zapusavaju usta. Ostaju nenormalni da priaju anjih niko normalan i ne slusa vise.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam 22 dana na met I danas mi je 4 dan kako sam se svojom voljom skinula bila samna 60ml

      Избриши
  10. Sto se tiche Crne Reke ja licno onog dana kada budemo se prikljucili civiliziaciji idem da prijavim krsenje ljudskih prava tamo i zataskavanje toga od strane drzave. Cestitam bicete afera br 1 u novoj civilizovanoj Srbiji ako imate problem oko toga mozete mi se obratiti ostavicu mail.

    ОдговориИзбриши
  11. Ovaj tekst gde pise bezbolna detoksikacija mogu da kazem da lazu kao psi. Kao neko ko je 11-12 god bio na heroinu i ima preko 30 raznih skidanja tvrdim da bezbolna detoksikacija ne moze da se izvede ako nisu ukljuceni opijatski anlagetici.
    Naravno mislim na heroinsku detoksikaciju jer je kod pacijenata koji uzimaju ovu drogu organizam navikao na prisustvo morfina i ni jedna ga druga supstanca ne zadovoljava a mozak ne moze da se prevari drugim skupim lekovima. Makar kostali i nekoliko hiljada evra kao u ruskoj klinici to je laz. Da imam pare za bacanje snimao bi sebe tokom lecenja tamo i aparat za merenje pritiska jasno bi pokazao sock koji organizam trpi usled nedostatka droge ili lekova(metadona) od kojih tvrde da lece. Lece te skupim lekom da ne bi pio jeftin lek jer pricaju da drzava nas pljacka tim jeftinim lekom koji mogu da vam kazem i ne placamo nego ga dobijamo za dzabe, a sto ne mogu da zamene lekovi koji nisu na bazi opijata. O odvikavanju sa Metadona da i ne pricam to je nista drugo nego kockanje sa zivotom. Posto lek osim sto ima najace analgetsko dejstvo juak je i sedativ. Svi normalni znaju da te krize koje se javljaju posle dugogo konzumiranja sedativa su ja ko ozbiljne i da veliki broj pacijenata povredjuje sebe tokom odvikavanja od toga,. Najvecibroj samoubistava je kod odvikavanja od sedativa. Onda mozete zamisliti sta trp ljudi koji ostanu bez Metadona a da to nije njihovom voljom. Na zapadu se to smatra za zlocin a potrudicu se da tko bude i ovde.

    ОдговориИзбриши
  12. jos jedan yagovornik metadonske terašije!!!Od 2002 god.sam pokusavao da se izborim sa heroinom,Nalorex-blokatori,i inj.-isto Nalorex,vise puta implanti u dve poznate privatne klinike u BG-u,i verujte da nista od toga nije uspelo.Nije da ne treba probati,imam poynanike koji su tako uspeli,samo iz sopstvenog iskustva mislim da prvo nije lose otici na met terapiju,pa posle toga nastaviti sa blokovima!Ja sam sesnest meseci bio na metadonu i evo vec pet meseci sam na blokovima i stvarno sam sredio zivot.Naravno,borba ostaje do kraja,ali mislim da su ovi gore navedeni komentari glupost.Samo tacno je da treba probati prvo ostale mogucnosti za skidanje,pa se onda ukljuciti na met program.Skidanje uopste nije problem,naravno ko hoce da se skine-istina je da postojei dosta njih koji idu i po 15-20god.,ali barem je to pod kontrolom,ne overavaju,ne kradu itd.Ja nisam osetio trunku krize,i to sam se skidao ubrzano 0,5ml nedeljno sa 8ml.Uz odg.antidepresive i jos neke lekice verujte da nije problem,a postoje i drugacija skidanja,brze,ali u bolnici,infuzija itd.Tako,da ljudi samo NAPRED i hvala celoj ekipi doca iz Valjeva

    ОдговориИзбриши
  13. Inace,ovi gore tekstovi su glupost,ok ima tu prodaje meta na ulici,monopola firmi,zarade razlicitih ljudi na nasoj bolesti,ali ljudi,nemojte komentarisati nesto,a nemate bas,bas blage veze sta je metadon,bez obzira da li ste strucni ili ne.Inace,ja sam na trecoj godini Medicinskog,tako da znam malo i sa te strane,a malo vise i sa ulice

    ОдговориИзбриши
  14. Sta da vam kazem nikada ali nikada svestenik, fudbaler, neinformisani roditelj ne mogu da se mesaju u lecenje zavisnika ni svog deteta ako je punoletno i odluci drugacije.
    Jer Metadon se primenjuje od Engleske, Svajcarske, do SAD, zaobilazeci rusiju cak i Teheranu, Maleziji, Tajlandu, HongKongu,. Francuskoj, Italiji, Nemackoj, Austriji, svuda, svuda ima desetine hiljada na Metadonu a Srbi nemaju kredibilite, novac ni pamet da osporavaju misljenje visoko strucnih ustanova tih zemlja pogotovu sto to negativne reakcije dolaze od grupa od 20-30 izlecenih zavinika koji sujedan od 1000 da su se skinuli i oni govore drugima kako Metadon ne treba izdavati. Za njih je ceo svet koji izdaje Metadon korumpiran, za njih je svaki svetski strucnjak korumpiran a zadjedno ceo centar nema skole kao sekretarica WHO. Doduse nadje se i u centrima za odvikavanje neki lekar kome je oduzeta licenca verovatno zbog pisanja samom sebi ko zna cega, pa kada se takav olos skupi i onaj koji je do juce ziveo na ulici i pocne da prica o metadosnkoj terapiji koja samo ja znam koliku mi je prednost donela meni se okrene zeludac. Ja bi najozbiljnije svakome ali svakome kome nevalja misljenje visoko razvijenih zemlja kada je u pitanju Metadon zabranio lecenje kada je i spasavnje zivota u pitanju u svakoj zemlji koja primenjuje Metadonsku terapiju. Jer sto da oni dobiju najbolje a mi da trpimo njihove nebuloze i da slusamo da samo za nasu bolest Srbi imaju bolje resenje. To je ludilo i to cu uskoro objasniti siroj javnosti od pocetka do kraja sta se tu radi i koje sve organizacije su se umesale i protive se Metadonu i Subotexu. Vidite sta se ovde dogadja i kako prolaze ludi i stranci u ovoj divljackoj drzavi i moracemo da se sredimo ili ce nas srediti a to nam se nece svideti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Како год..ја сам ево сад 6 год на метадону...целу бочицу дневно..тј 300 капи 8што би рекли без математике)и да вам кажем,то је један отров,који ако се и када се већ од тешке наше муке користи,мора да постоји страшна дисциплина,е ја сам је тренутно изгубио,дође..оде..брљавим..дакле није за свакога..али мени су то дали овако:Одем..да се лечим сам..у Новом кнежевцу питају ја кажем навучен све како јесте..240 капи 12 дана лежао и кући.ееејјј :)

      Избриши
  15. Sto se tice price da se Metadon prodaje na ulici znam primere ali 10 puta manje nego sto se prica jer nema rad a kupuju ga samo oni koji hoce da se lece. Heroina moze da se kupi gomila za cenu Metadonu. To se eliminise time sto se ljudi prime na terapiju i prodaja na crno nestaje jer onaj sto je kupovao dobija u centru. I ja bi voleo da dobijam u centru. Gde ima ostavicu kontakt telefon da me prime kada bude imalo mesta dotle na recept. Cak se i ja razmisljam da kupim na crno 5-10 flasica da napravim rezervu.
    E sada postoji deo gde ce me svi napasti sto sam kupio Metadon jer da ustedim ne mogu dobijam tacno koliko pijem.
    A postoji i druga opcija koju ti koji lupetaju o prodaji nisu uzeli u obzir jer im ne odgovara a to je da ja recimo uzimam heroin dok ne ustedim tih 10 boca za nedaj boze. E sta je tu bolje da kupimk od nekog ko smanjuje pa mu je preteklo ili da uzimam heroin pa sam ustedim. Jer dok 10 ne budem imao u rezrvi necu biti miran iako me iz apoteke zovu kad god ne stigne lek a narucen je iako ga jos ima.

    ОдговориИзбриши
  16. ja sam u pocetku uspesno krenuo na metadonsku terapiju i mogu vam reci da mi fantasticno odgovara . 8 meseci sam na terapiji i dobro se osecam . kad sam prestao sa heroinom to sam sam resio znaci bez hapsenja ili nagovaranja rodbine niko nije znao da se drogiram i racunao na podrsku u lecenju kad im budem svima priznao sta mi se izdesavalo i kroz sta sam prosao. u pocetku su me roditelji prihvatili jer me zena izbacila iz stana, nisam neki siledzija i da sam hteo ostao bih ali bi se to pretvorilo u svakodnevne svadje i pakao. do pre par dana stvar se promenila , mojim roditeljima je dosta tog mog lecenja i kazu da ne zele da imaju bolesnika u kuci i da ce otici kod nacelnika psihijatrije da ga nacrne zasto nam dele pod navodnicima otrov. verujem da ce me izbaciti sa terapije a ja da se vracam heroinu i tom paklu ne pada mi na pamet. tako da mi ostaje samo jedna solucija s obzirom da vise nemam gde da zivim, i lecim se ostaje mi samo jedno KRAJ.zelim vam svima uspesno lecenje i nadam se da ce vasa rodbina imati vise razumevanja nego moja i zajedno sa vama prihvatiti METADON spas od heroina i pakla od zivota.

    ОдговориИзбриши
  17. Posle milion raznih pokusaja da se izlecim od visegodisnjeg konzumiranja heroina svaki pokusaj bi se zavrsavao neuspehom.Poceo sam polako da gubim volju za sve kao i za trazenje bilo kakvog nacina da se izvucem iz pakla droge u kojem sam duboko zaglibio,ali tada sam prvi put cuo od nekih ljudi za metadonsku terapiju.Procitao sam dosta o tome i na internetu pa se zatim konsultvovao sa svojim neuropsihijatrom koji mi je odobrio da krenem sa metadonskom terapijom.Proslo je nekih dva meseca od kako sam na metadonskoj terapiji i mogu vam reci da u tom periodu nije bilo dana da pomislim a kamo li da probam bilo kakvu drogu,dok ranije nisam mogao da povezem tri dana bez nje.Situacija u samoj porodici je mnogo bolja od ranije,sto su i sami roditelji primetili jer nema vise svadje,bilo kakvih kradja itd.Od pre nekoliko dana sam nasao posao koj mi je dao veliku zelju da pocnem novi zivot,sve lose sto mi se desavalo u periodu kada sam se drogirao ostavim iza sebe i krenem napred!Preporucio bih svima onima koji misle da su pokusali sve da se skinu,krenu sa metadonskom terapijom uz naravno postovanje doze koju lekar odredi i prisustvo i podrsku roditelja koje su najbitnije od svega!Za ovu vrstu terapije mnogi ljudi i lekari tvrde da je neefikasna i da je metadon stetni opijat koj zamenjuje heroin skoro na identican nacin,ali mislim da nisu u pravu jer uz odgovarajuci tretman i postovanje pravila o uzimanju istog,daje sasvim dobar rezultat.

    ОдговориИзбриши
  18. Kada Narkoman,Izgubi Sve u Zivotu,i Materijalno i Duhovno,Kada mu se Zatvore Sva Vrata,Kada mu Svi Okrenu Ledja - I Kada iz Petnih Zila,Izvuce Ono Malo Snage i Volje za Zivotom,..Ko ce mu Pruziti Ruku,Kako i Cime ce Mu Pomoci,.?! (I To je Covek,koji je do Juce Bio Uspesan,Fakultetski Obrazovan,Covek koji je Oduzio svoj Dug Drzavi na Fer Nacin,a onda jednog Dana,iz ovog ili onog Razloga,Sigurno ne Zato Sto je Hteo da Postane Narkoman,Zivot mu se Okrene Naopacke,Izgubio je Prijatelje,Imovinu,Onaj Ambiciozni Klinac,Koga su do Juce Tapsali po Ramenu,Roditelji se Ponosili Njime,.),Sada je Ostao Sam na Svetu,.Oni Isti Narkomani,sa Kojima je do Juce Delio Svoj Heroin Zatekli su ga u Zgradi na Poslednjem Spratu,na Pocepanom,Prljavom Duseku,koji je neki Narkoman pre njega,Isteran iz Kuce tu Doneo,da Bi Imao Gde da Prespava,.Zgrcenog,u Agoniji - Za Koju je Rec ,,Pakao'',Blaga,da je Opise..Protresli su ga Malo,Poprskali Vodom,Umili,.Decko,sa Svojih 32.god.Jedva je Razaznao Lica,Nije imao Snage ni Rec da Izusti - a i Cemu to,.Zasta,Neprekidno je u Sebi Molio Boga da Mu Olaksa Agoniju i Uzme ga k'Sebi,.. Neko od Njih izvadio je Plasticnu Bocicu,Postavili su Ga u Sedeci Polozaj i Maltene ga na Silu naterali da Popije,Taj,Gorki Sirupcic,Nalik onom,za Deciji Kasalj,Kupili su Sok i Nesto malo Peciva,.Delovalo je kao da Znaju sta Rade,.Kretali su se kao po nekom unapred dogovorenom Planu - Razumeli Pogledima,.Reci nije bilo,. Progovorio je,cinilo se,kao Posle Citave Vecnosti,.Uredu je,rece Devojka iz Grupice,i Sede do Njega,Bice Ti Bolje,..Decko je,gledao u Cinilo se Jednu Tacku,Nepomicno,.. On i Devojka su Sedeli na Plazi,i posmatrali Svoju Malu Devojcicu,sa Svojih nepunih 2.godine kako se igra u Pesku Lopaticom sa ostalom Decom,.Dok su Talasi Blago zapljuskivali obalu..Hvala Ti Andjele,rekao sam joj,Podarila si Nam Najvece Blago na Svetu - Podarila si Nam Nov Zivot..(Moja Ana,.Devojka Koja je bila u Drustvu kada su me Pronasli na Krovu Zgrade),Idalje smo na Minimalnoj Dozi Metadona,. Sa 100/mg za Godinu dana,Spustio sam se na 30/mg,.Ana Ima svoj Ritam,,Devojkama je Uvek Teze,ali Ima Moju Bezgranicnu Podrsku,Ima Mene,Spasila mi je Zivot....

    ОдговориИзбриши
  19. Ja sam imao taj famozni bezbolni detoks i stvarno JESTE bio bezbolan, nisam osetio ni k od krize. Sad imam implant i odlicno sam. Ipak je metadon zavisnost i na njemu ostajes do kraja zivota.

    ОдговориИзбриши
  20. Анониман22. март 2011. 09:38

    Slazem se sa porukom iznad metadon je bre zavisnost, pa pricajte sta hocete. Naltrexon implant mozes da stavis ili ne, kako hoces, jer imas lsobodu da biras, a sa metadonom nema vrdanja, svakog dana, do kraja zivota.

    ОдговориИзбриши
  21. Анониман23. март 2011. 12:35

    Pa lecite se onda implantima i bezbolnim detoksokom. Ja kazem da nije bezbolan i osecas se grozno, a posle nastaje pakao koga nema na Metadonu. Pustite ljude da izaberu lecenje. Ja znam sta je i implant i blokator i Metadon. 10 godina pokusaja svacime i nista i Metadon zahvaljujuci kome nemam stav da volim ja da se drogiram ali necu, zactrato sam i necu i gotovo. I onda neces jedno vreme i kada tada se vratis. Razumite ljudi heroin je nepotreban na Metadonu. Kao da uzimas supstancu koja deluje kao seditiv. Takav je rad dopa kod ljudi koji uzimaju Metadon. Promena toliko mala da ne zasluzuje cim.
    Dok sam pio blokatore ui mucio se drogu sam voleo sve vise i vise, bio sam lud bez nje. Sada niti je volim niti je mrzim. Trebao bi da je mrzim zb og toga sta radi ljudima ali ja sam nekako ravnodusan prema njoj. Kao kada volite ribu pa prodje neko vreme pa ne osecate nista. Ni ponovno vidjanje sa njom moze da bude samo podsecanje koliko vam ne treba vise. E tako je i sa dopom kod mene. Bespotreban.

    ОдговориИзбриши
  22. Анониман3. јун 2011. 08:43

    Zasto svakog dana do kraja zivota?Ne razumem.Sta sprecava coveka da smanjuje kap po kap..ne razumem stvarno.. To je nemoguce? pre 10 dana sam uzimala 50 kapi,poslednja 2 dana uzimam 37kapi dnevno. 30+7 u razmaku od 8 sati...i smanjivacu kap po kap do 20,pa 15..10..god dana ako treba.. jel to stvarno tako nemoguce?Jeste ili zvuci tako?

    ОдговориИзбриши
  23. Анониман7. јун 2011. 11:44

    Nije.Ljudi pricaju,lupaju zato sto su svesni zavisnosti svoje,i niko nista nego kukanje.Vidis ti da je 90% njih apsolviralo farmakologiju jebote? Neverovatno.SVE kombinacije znaju.

    ОдговориИзбриши
  24. Dosta vise ta pipeta ne moze ni da izmeri identicne kapi. To su oscilacije 2-3 kapi svaki dan. Zavisi kako nakosis ili kako sipas. Jewdan dan popijes 2-3 manje drugi put iz druge flasice 2-3 vise. Pipete nisu identicne, ne lupajte. I da je to tako covek bi se skinuo odavno. Svi smo prolazili fizicku krizu 100 puta pa nas je vratiola zelja mozga za i receptorta za opijatom,. Tu Metadon dolazi do izrazaja. Kada ga pijes ne zelis drogu a kada prestanes bilo kako to uradio, odjednom ili smanjivanjem doze mozak zeli opiojat i gore je nego pre terapije. Kada nismo mogli onda sada cemo 100 puta teze. Videcete i sami u stvari kada ostane mozak bez opijata. Metadonu je pravo dejstvo da se covek ne vrati heroinu i da ne zeli heroin. Jer 90% nas kada zazeli to je gotovo. I sta pricate nama kada mi samo prenosimo ono sto je proveravano na zapadu zadnjih 30 godina. Vi pricate protiv mnogih studija, istrazivanja, gde je na hiljadama p[acijenata dokazano da to tako kako vi mislite NE MOZE, NE MOZE I NE MOZE I NE MOZE I prekinite da nas uibedjujete u neizvodeljive stvari dokazane na zapadu da su neizvodljive i o cemu niko ne prica. DOSTA. Procitajte 10 knjiga o Metadonskom Tretmanu, prevedite sa Engleskog, proverenih od lekara koji tako lece 20-30-40 godina pa dodjite da pricamo. I vi da traziute spas za vas ziovot bi znali sve o tome kada bi vam pomagalo kao nama Metadon. Zato se ne cudite nista. Sve ono sto su lekari strani rtekli sve prednosti i sve mane mi smo osetli na sebi i prenosti je 905 u odnosu na 10% mana. Ja necu vise depresiju u nedostatku opijata. Sa time je gotovo. Vi se skidfajte kako znate i kako mislite da vama prija. Meni ne prija i cao.

    ОдговориИзбриши
  25. Ko god misli da ce moci da izdrzi sa svojim mozgom da mu se zivot pogorsa 100% i okrene naopcke neka radi sta hoce. Ja to necu, makar bio jedini ovde koji necu necu. Jedini normalan ovde kao 700.000 druigih u EU. Oni nista ne znaju, samo ste vi pametni. Balkanski mozak. Muka mi ga je vise, dok me je lecio drogirao sam se. Sada sam nasao0 spas i sikter od mene i mojih flasica i pricom i kako god.
    Ako mislite da ste sada jaci nego pre terapije vi probajte poa cete da vidite 6 meseci posle ciscenja od Metadona kakav zivot vas ceka. Za mene je 6 meseci mnogo patnje. Da sam hteo da bacam 6 meseci i vise opljackao bni nesto pa bi isao na robiju i cekale me hiljade evra. Ali to nije vredno u ovom kratkom zivotu. Hopcu bre da zivim ne pricajte nam nista. OSTAVITEEEEE NASSSS zahtevacemo da nas postede Balkanskog mozga koji bi da stvori Rusiju 2 ovde sa 2.5 miliona registrovanih zavisnika. MARS OD NAS.

    ОдговориИзбриши
  26. OSNOVNO LJUDSKO PRAVO,PRAVO NA ZIVOT I PRAVO NA IZBOR NE MOZE I NE SME BITI USKRACENO,KAO I PRAVO NA LECENJE I PRAVO NA IZBOR LECENJA.
    -METADON JE NAJBOLJI LEK DO SADA NA OVIM PROSTORIMA.BUPRENORFIN SE POJAVIO SADA ZA "LAKSE SLUCAJEVE" ako takvi postoje.
    -METADONSKA TERAPIJA,SPADA U SUBSTITUCIONE TERAPIJE GDE SU OPIJATI UCINILI BIO-HEMIJSKE PROMENE NA MOZGU.BAS ZBOG OVIH PROMENA-KOJE MOGU BITI DUGOVECNE - NARKOMANIJA OPIJATSKOG TIPA JESTE HRONICNA BOLEST.KADA KAZEM BIOHEMIJSKE PROMENE MILSIM NA STVARANJE NOVIH NI i KAPPA DOPAMINSKIH RECEPTORA KOJE DOPAMIN KOJI PROIZVODI NAS ORGANIZAM JEDNOSTAVNO NE MOZE DA NADOKNADI,TE MOZAK TAKAV I SA TIM RECEPTORIMA KOJI V.A.P.E ZA DOPAMINOM LUCI SVAKAKVE SUPSTANCE,ORGANIZAM JE DESTABILIZOVAN I PADA U KRIZU.
    -TU NASTUPA METADON,VRACA ORGANIZAM U NORMALU,"HRANI" VESTACKI PROZIVEDENE RECEPTORE,NE PROZIVODI,DAKLE - NE PROZIVODI, EUFORIJU KOJI MNOGI NABRAJAJU OVDE KAO OLICJE DROGE-TE METADON UBRAJAJU U DROGU.
    -METADON JE MEDIKAMENT, ZLATNI STANDRAD ZA LECENJE NARKOMANA.I TO PRIHVATITE VI KOJI BI STE CRKVI DALI ZIVOT i POPOVIMA KOJI IZIGRAVAJU SPECIJALISTE A NEMAJU NI OSNOVNU - VI I DALJE VERUJTE U BALKANSKO-RUSKU METODU ZAKUCANIH LJUDI U PLANINAMA KOJI PASU TRAVU I MOLE SE A PRITOM IH LOME OD BATINA DA CE TO DA RESI PROBLEM KOJI NIJE NASTAO PREKO NOCI - TE TAKO NE POSTOJI MAGICNA PILULA KOJA BI GA I RESILA...

    SAJT METADONPLUS.BLOG.COM ODLICNO SE BAVI OVOM TEMATIKOM I AKO MODERATOR IZBRISE MOJ KOMENTAR SAMO CE POKAZATI KOLIKO ZAPRAVO NIJE U PRAVU.

    ------------ podaci WHO { World Health Organization }-------

    addicts on antagonists{Naltrexone,ReVivia...} 28%

    addicts on full agonist { Methadone,Slow-Release-Morphine , Hydromorphone , diacetyl-morphine ... } 40-45%

    addicts on partial-agonist or specific centers { retro centers,churches,communes... } ... 15-27%

    ОдговориИзбриши
  27. A,molim vas recite mi kako neko ko nije bio heroinski zavisnik,nego je metadonski od starta moze da prestane da ga konzumira??

    ОдговориИзбриши
  28. Da,naravno- Metadon MOZE da prestane da se konzumira i kucno i intrahospitalno , i uz pomoc lekara i sam sa sobom. Tri kapi na svaka tri-cetiri dana, i to je to! MOZE!!!!

    ОдговориИзбриши
  29. Neka vam je svima koji ste na metu BOG u pomoci , ali nije samo vama tesko nego i nama koji smo pored vas . Tako da se ne zna kome je teze .Sve sto je moglo u zivotu da se ima imao je nas ukucanin , cak i IQ- 164 ali je pogresan izbor doveo skoro do propasti . Na metu je ali bez ikakve volje za radom ,za druzenjem , citanjem , daljim obrazovanjem -ima zavrsen faks -i sto je najgore samo razmislja kako da nasledi penziju i nikada da ne radi.Stalno je u nekoj ucmalosti da vise ni mi nemamo snage da izmisljamo sta bi moglo da je pokrene . TAKO DA , JEDINO , STO JE ZIVA OSOBA , NE VIDIM NIKAKAV BOLJITAK U TOM METU KOJI SE TOLIKO HVALI .Volela bih da mogu da poverujem u bolje , ali posle EPI napada i ZASTOJA srca , otkazivanja bubrega , stalnih upala grla , stalnih bolova u kostima , u malom trbuhu , u nadutosti celog organizma , zaista ne vidim sta je u tomtzv. leku dobro , sem da drzava pomaze da imate drogu , i ne kadete i da sto pre odete sa ovog sveta

    ОдговориИзбриши
  30. Sa metadonom sam se skinuo sa heroina e sad hocu da se skinem sa metadona i da zivim streit zivot bez ikakvih terapija,lekica i ostalih pomagala da bi sebe odrzao u normalu toliko pametnih ljudi imamo u ovoj facking Srbiji e ajde sad barem jedan nekami odgovori kako se skinuo sa metadona a da nije platio nekoj klinici par hiljada evra ili tako nesto nego mu je drzava pomogla jel postoji uopste nacin da drzava pomogne coveku da se skine sa metadona a da neurlice od krize napravi recidiv i nervno nepukne a kamoli nedaj boze umre od krize trazim objasnjenje kako......kako.....na koji nacin!!!???????

    ОдговориИзбриши
  31. * Volim te najvise na svim svetovima *

    Kroz sve,medju nama,nad svima,i po sred svih jeste Avraamov Bog,Bog Isaaka,Bog Mojsija,Gospod nasih otaca i Bog,brat i Bog Jakovljev Gospod Isus Hristos.Lucifer je bio omiljen Bogu,i hteo je da bude iznad Boga,pa zbog toga,Bog je lucifera i trecinu njegovih andjela zbacio s neba.Novi Zavet kaze:”A kad sam poceo da govorim,sidje Duh Sveti na njih – kao i na nas u pocetku.Setih se tako reci Gospodnje,kako je govorio : Jovan je krstio vodom,a vi cete biti krsteni Duhom Svetim.”Verujte i znajte,svima treba ljubav da bude uzor.Kroz Novi Zavet,u prvoj poslanici Korincanima,glava 13,Duh Sveti govori kakva je ljubav,a ujedno i koliko su svi udaljeni od ljubavi,a govori ovako : * 4 Ljubav dugo trpi,ljubav je dobra,ona ne zavidi,ljubav se ne hvali,ne nadima se,5 ne ponaša se nepristojno,ne traži svoje,ne ljuti se,ne uračunava zlo,6 ne raduje se nepravdi,ali se raduje sa istinom;7 ona sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. * Izmedju roditelja i dece mora da bude obostrana ljubav i postovanje.Ne izgubljeni,profesionalni,strucni,bez podmicivanja zaposleni,probudjeni u svom poslu,izmedju ostalih moraju biti i : vaspitaci,ucitelji,veroucitelji,nastavnici,profesori,sekretari(ce),pedagozi,direktori,ministri prosvete i ostali.Svako dete,na prvom mestu jeste Bogom darovano i dato,na drugom mestu to isto dete jeste nase dete.Svakom detetu Bog jeste podario i dao najmanje jedan talenat za cega je takvo dete nadareno.Prosvetni radnik mora biti toliko profesionalan da primeti i uoci takav talenat u detetu,da bi takvo dete usmerio u takvom pravcu za cega je takvo dete i nadareno.E sad,ako ne dodje do probudjenja,i ako prosvetni radnik ne primeti,i ne uoci odredjeni Boziji dar u detetu,i ne usmeri dete u pravcu za cega je odredjeno dete nadareno,takvo dete sa lakocom,danas ili sutra,ne mora da znaci,uzece cigaru i postace nikotinski ovisnik,takvo dete,malo po malo,postace ne sigurno u sebe po svim poljima,takvo dete pocece da konzumira alkohol u ogromnim kolicinama,takvo dete uzece drogu trazeci izlaz iz svojih ne sigurnosti,trazeci izlaz iz svojih problema i slabosti,jer se takvo dete izgubilo,takvo dete postace ovisnik o drogu i alkohol,takvo dete nece umreti,nego takvo dete ako se Bog ne smiluje i ne sazali,takvo dete u mukama ce crci od droge i alkohola izmedju dvadesete i cetrdesete godine.Od mene kao pojedinca ovoliko,a vi kao zajednica mozete vise,bolje i preciznije delovati.Novi Savez kaze:”A sam Gospod mira da vam svagda da mir na svaki nacin.Gospod sa svima vama.Blagodat Gospoda nasega Isusa Hrista sa svima vama.”Slava Gospodu Isusu!Gospod Isus vas voli,ja vas volim i pozdravljam.

    ОдговориИзбриши
  32. * Ne samo tanke,nego i debele grane donose dobar rod *

    Koliko,i da li je sa svima Gospod,ako znamo da Bog je ljubav,a znamo i vidimo da mnogi rade protiv Gospoda,znajuci Bozije zapovesti?Mnogi rade dobra dela,a postoje ucinjena dobra dela sto nisu ugodna Gospodu,dakle iz ljubavi prema Bogu,Gospodu ugodna dela treba ciniti.Posle sedamdeset dva sata,les pocinje da truli.Za sve koji idu Bozijim(Isusovim) putem,za takve,kroz Novi Zavet,u Delima Apostola,glava 2,ovo kaze Duh Gospodnji : * 26 Zato se razveseli srce moje i obradova se jezik moj,čak će i telo moje počivati u nadi,27 jer moju dušu nećeš ostaviti u carstvu smrti,niti ćeš dozvoliti da svetac tvoj istrune. * Verujte i znajte,svima treba ljubav da bude uzor.Kroz Novi Zavet,u prvoj poslanici Korincanima,glava 13,Duh Sveti govori kakva je ljubav,a ujedno i koliko su svi udaljeni od ljubavi,a govori ovako : * 4 Ljubav dugo trpi,ljubav je dobra,ona ne zavidi,ljubav se ne hvali,ne nadima se,5 ne ponaša se nepristojno,ne traži svoje,ne ljuti se,ne uračunava zlo,6 ne raduje se nepravdi,ali se raduje sa istinom;7 ona sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. * Kroz Novi Zavet,u Evandjelju po Luki,Gospodov Duh kaze : * 4 Ali vama,svojim prijateljima kažem:ne bojte se onih što ubijaju telo i posle toga ne mogu ništa više da učine 5 Nego ću vam ukazati koga da se bojite:bojte se onoga koji posle ubijstva ima vlast da baci u pakao.Da, kažem vam,toga se bojte. * U Bibliji,psalam 112 kaze : * 1 Blago čoveku koji se boji Gospoda,kome su veoma omilele zapovesti Njegove. * Dobro je Bogu se moliti,dobro je Bibliju citati.Lekar je potreban bolesnima,a zdravima nije potreban,hoce reci,ako jeste,Bog je medju svima zbog gresne,a ne zbog pravedne osobe,a u crkvu(hriscansku zajednicu) gde se okupljaju hriscani jeste dobro ici,bio zdrav,ili ne daj Boze bolestan.Zavrsio bih,Kroz Novi Zavet,u poslanici 1. PETROVA 5,govori Duh Sveti : * 14 Pozdravite jedan drugoga celivom ljubavi.Mir sa svima vama koji ste u Hristu. *

    ОдговориИзбриши
  33. * Miloscu spaseni *

    Carstvo Gospodovog neba koje jeste nad nama,u svima,jeste medju nama.U Svetom Pismu,svaki stih jeste bitan,vazeci i dobar,a tako sve bitno,vazno i dobro u zivotu,nanovo se radja,zbiva i dogadja.Na planeti,na kojoj zivimo,u mnogo cemu prisutan je antihristov duh,mnogo je laznih Hristosa izaslo na svet u kojem zivimo,a veruje se da ako nisu,Bogom prokleti su.A sada malo o braku.Verujuci i znajuci da svako dete,odvojivsi se svako od svog roditelja,vencanjem pred Bogom,postavsi muz i zena,oni su postali dve duse,a jedno telo,a ono sto Bog sastavlja neka covek ne rastavlja.Za sve,u Novom Zavetu,lepo stoji zapisano da svaki muz je glava svojoj zeni,a Hristos je glava svakome muzu,a Bog je glava Hristu.Bogu sto Hristu je glava,slava.Iz jednog pravca ulazimo u drugi.Kada raznim i duhovnim putem cujete,na primer : osudi tu i tu osobu,a vi umesto da osudite,vi recite pomiluj,ili smiluj se na tu i tu osobu,pa tako ni vi necete biti osudjeni,i bice te u Bozijem miru i milosti,a ono sto treba da bude osudjeno,osudice Bog.Bog mrzi zlo,Bog vas voli,ja vas volim i pozdravljam.

    ОдговориИзбриши
  34. * Svi od jednog Gospoda *

    Blagodat medju nama.Planeta na kojoj zivimo jeste samo trunka Bozije ljubavi sto nam je nas Nebeski Otac darovao.Izmedju roditelja i dece mora da bude obostrano postovanje.Podigavsi prema nebu par riba i par hlebova sto je imao u svojim rukama i blagoslovivsi ih,na jednom mestu Isus hrani cetiri hiljade ljudi,zena i dece,na drugom mestu Isus hrani pet hiljada ljudi,zena i dece,hraneci sve gladne i sada.Kako cujem,tako i pisem : * Uvek cu te voleti ! * Jedno vece kada sam razgovarao sa Isusom,preko celog neba,na jedan trenutak,Bog dadne da vidim jednu ogromnu ribu,manje,vise,oko deset hiljada puta vecu nego sto je velicine obicna riba u moru.U tom jednom trenutku,videvsi tu ogromnu ribu na nebu,doziveo sam potpuno rasterecenje,isceljenje u vidu umne obnove,dozivljaj nadmoci i jedno novo ispunjenje,saznavsi da su sve brige sto su me mucile u tom trenutku,otisle u nepovrat na najdublje dno mora,a da niko nije uznemiren i opterecen.Posle desetak dana,razmisljajuci o toj ribi,i ne pricajuci niti jednoj osobi o tome sta sam video,zakljucio sam da je nas Nebeski Otac iz Njegovog Carstva Nebeskog,sa takvom ogromnom ribom nahranio,iscelio i umno obnovio sve nas koji verujemo Boga i Hrista,sve nas koji zivimo pod ovim podnebljem,hraneci i ozdravljajuci nas i sada na ovaj nacin,shvativsi da Bog isceljuje,obnavlja i hrani nasa tela i umove,nasa srca i duse nase,a da toga mnogo puta nismo svesni,ili nam nije dato da znamo i vidimo,ili jednostavno ne posvecujemo se Bogu onoliko koliko bi trebalo da se posvecujemo,znajuci da smo Bozija deca i Boziji narod.Blagodacu smo spaseni,i to nije od nas,nego Boziji je dar,da se niko ne pohvali!Onaj sto je nadvladao smrt i satanu,jeste Isus Hristos,Isusu slava!*Reče joj Isus: ja sam vaskrsenje i život; ko veruje u mene - živeće - ako i umre.*E sad,znajuci da je Isus ziv,Gospod je blizu;iskren i otvoren razgovor sa Isusom,malo po malo,daje svima istinu sto je potrebna da mnogo bezbriznije zivimo zivot na zemlji,i daje nam istinsko nadanje da nece doci smrt po onu osobu sto razgovara,veruje i uzdaje se u Isusa,nego Isus dolazi po takvu osobu,onda kada dodje vreme za odlazak sa ovog sveta,i odvodi sa sobom takvu osobu u Nebo gde nema bolesti i smrti,u Nebo gde jeste vecni zivot,igra,uzivanje,mir,ljubav,bezbriznost i radovanje.Sta drugo preostaje,nego da s verom i pouzdanjem u Boga i Hrista,iz ljubavi prema Bogu radimo dobra dela,znajuci da se samo dobra dela racunaju i nagradjuju.Ljubim vas,volim i pozdravljam.U potpisu : sluzitelj onog sto sve vidi i sve zna.

    ОдговориИзбриши
  35. potpuno se slazem metadon se koristi u celom svetu pa da je tolko los bio bi zabranjen zar ne...

    ОдговориИзбриши
  36. Анониман15. март 2013. 06:50

    Metadon-Metadon-metadon-daj samo neka je droga,neka je opijat,pa bio i metadon! Hocete li istinu! Naravno da vrse poksue nad vama i nama svima,ja sam iz BiH,koristim metadonsku terapiju 7 godina,4 godine sam cist ,znaci,nista ne uzimam od droga,opsim metadonske terapije,ali od kako se otvaraju raznorazni centri,i zavodi,od tada "pokusi" i pocinju! U ovom slucaju,navodim jasno i glasno Kantonalni Zavod za bolesti ovisnosti Zenica,gde od metadona mozete dobiti samo bocicu na kojoj je nalepnica na kojoj pise metadon,a sta je u njoj,samo dragi Bog zna,i mi pacijenti smo prisiljeni to da pijemo,jer naravno,navuceni smo na terapiju od prije,dok smo podizali na recepte,kada smo dobivali normalan Plivin metadon,ili bilo ciji samo da je ispravan,lek,dok sada,kada su se otvorili zavodi,kao ovaj navedeni u zenici,daju nam nekakav lijek u bocicama,na kojima pise metadon,i to nekakav londonski,u kojem "svega ima" a ponajmanje leka metadona-znaci,sistematski nas istrebljuju-Kako ovo resiti? I ,da-METADON je droga,naravno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako je plave boje onda je engleski metadon on je slabiji od heptanona sve zavisi kolika ti je doza i kako ga uzimas,kad si koristijo heroin ili kad si uzimo heptanon na recept ako si koristijo iglu a sad ga moras pit to ti je razlog a ti trazi vecu dozu,ako oces da se izljecis svako tri dana smanji za pola ml.jer metadon je sto puta gori i tezi za ostavit od heroina,ja neznam koliko je tvoja doza ja sam prije dvije godine dnevno uzimo 6 boca metadona alkaloid skoplje to na recept i to je velika boca 100ml.a heptanona san uzimo 4 boce na dan i on je bio puno skuplji a kad sam uzimo hors od 5 do 15g dnevno ako ima kod vas tableta heptanon one su naj bolje svako tri dana pola tablete smanji dozu i tako sve dok dodjes do kraja samo onda pocinju problemi nemas krize fizicke ,najgore je sto nemas volje za nista nemozes pricat sa nikim zatvoris se u kucu i to ako mozes izdrzat godinu dana onda ces se polako pocet vracat normali i to ako te budu podrzavali svi porodici i plus trebas trenirat sto vise mozes samo to je problem jer izgubis volju za zivotom trebas bit sam sebi doktor

      Избриши
  37. Анониман25. март 2013. 06:11

    Zaboravio sam napomenuti-ne pise metadon,nego je methadose,i to nikada nije ni priblizno pravoj metadonskoj terapiji,i us ovom slucaju,svi smo se vratili i na heroin,i na kradje,i na kriminal,i na methadose ;-)

    ОдговориИзбриши
  38. Ljudi budite svesni prvi sam u Srbiji od mladjih ljudi, da kazem mladjih imam i ja 30 god poceo da pisem o uspehu Metadonske Terapije. Spasla mi je zivot, bio sam 5 god na Metadonu i sada idem i potpisujem za Metadon. Bio sam na receptima pa sam bio u Savskom Vencu godinu dana, pa sam bio u Drajzerovoj Godinu dana pa sam sada ponovo na receptima i verujte i dobro me slusajte sta cu vam sada reci.
    Pre 2 godine na nase trziste dolazi najogre zlo koje je moglo da se pojavi Alkaloid Metadon, neko je uzeo pare da se napravi saradnja i da se odatle uzima Subutex i Metadon, ubrzo posle toga i Hemofarm posto je mislio da prestane da proizvodi Metadon nastavlja ali sa izmenjenom recepturom. Metadon u Srbiji se razlikuje od svih Metadona u svetu. Lekari koji se pitaju ovde i koji odlucuju su obmanuli pacijente, lagali ih i na svaki nacin pokusavaju da sakriju razliku izmedju Metadona na nasem trzistu i svuda, to nije samo malo gori lek. Lek je toliko losiji da on ne moze vise da pruzi tako velike sanse za apstinenciju kod najtezih zavisnika kojima izrazito treba Metadon. Znaci shvatite da ste prevareni, obmanuti do te mere da na pravicnom sudu oni nema sanse da vam ne plate odstetu jel se zna da metode koje vode su stetne i ugrozavaju. Jos mogu da dodam da ovaj Metadon sada koji su doktori pustili da dodje iako su se pacijenti zalili da se osecaju lose, pogotovu ljudi koji imaju iskustva sa vise Metadona, koji znaju sta je Metadon, koji mu znaju dejstvo. Oni koji udju sada u program ne znaju da se nad njima svaki dan vrsi krivicno delo i da ispijaju tecnost koja nosi ime leka cije osobine nema. To je medjunarodni prekrsaj i nemojte da mislite da vas lazem. Ja sam na vasoj strani, ja sam za Metadon 100%, nikada necu se ni leciti vise kako treba ni biti normalan.
    Uskoro cu se i obratiti sudu nije sada vreme jel u drzavi je veliko sranje sada trenutno. Ali uskoro ce biti vreme kada cemo se skupiti svi kojima je lose i tuziti lekare koji su nam bili najblizi a zbog kojih nam je uskraceno lecenje po uzoru na EU i zbog kojih su mnogi prevareni i dan danas misle da idu i da piju Metadon. Oni piju supstancu iz koje je skoro potpuno uklonjeno ono sto pomaze i jedino sto mi je omogucavalo kvalitetan zivot. Samo ja i moja porodica znamo kako zivim zbog Srpske Stoke koja sebe zove lekari a zasluzila je da im se upale kuce svima celoj onoj komisiji u Drajzerovoj koja je tu bila na prvoj liniji sa zavisniscima da dozvoli da im kvalitet zivota opadne. Metadon na kome je pecat Ministarstvo Zdravlja Srbije ne moze da ispuni svrhu Metadonskog programa. Da li je namerno ili slucajno uradjeno ne interesuje me. Znajuci kakvi su Srbi prevarantska stoka losih gena verovatno je neka prevara ili korist ili dobit se ima u planu.
    Ja sam mojim lekarima obecao da od mene duze ziveti nece, ako mi lekari saopste imam cirozu, sidu, imas jos 6 meseci rak napreduje ili slicno idem da zavrsim sa lekarima koji cute dok im pacijenti ne piju lek istog kvaliteta kao u Uniji. Od toga ne mogu da pobegnu. Kazem uvek ima sanse da se nesto promeni, napravis sranje danas i sutra Ministarka resi da pomogne ljudima a ja na robiji. Bilo bi glupo, ali oni nece preziveti moj kraj. To sam im porucio, rekao u lice i to neka znaju sa svakim svojim udahom da znam gde stanuje 3-4 osobe zbog kojih su Srbi za 10 godina od 3000 dobili 30.000 kartona dok su oni sve vreme radili suprotno od svih drugih i zbog takvog rada ja nisam sposoban da zivim kao covek.

    ОдговориИзбриши
  39. Gde ne pise Methadone nego Methadose.
    Methadose je jedna verzija Methadona koja je imala jednu losu seriju koja je odmah ispravljena, primetili su zavisnici u Americi i to je odmah ispravljeno.
    Ovo sto se daje u Srbiji nema veze sa time, ovo je totalno krivicno delo zbog koga su neki ljudi od zdravih i pokretnih postali biljke i ime nacelnika ZBZZ i uzorci leka treba da se pojavi na Evropskom sudu i UN pa nek posle toga trazi posao.
    Inace od mene su napravili tipicnog Ustasu, zbog stvari koje sam doziveo u Srbiji, mrzim Srbe i Srbiju kao Ustasa, pricam i mislim kao Ustasa, sve bi im radio sto i Ustasa, slusam samo Ustaske pesme. Ako potraju mozda im i drzava napravi zahvalnicu da stvore malu Ustasku briogadicu ovde u Srbiju koja bi u slucaju rata sa Hrvatskom radila za Hrvate. Mislim osim nekih koji su usli u svet narkomanije za kombinaciju Heptanon za nove musterije i nove narkomane a dileri mogu sve da nabave pa i Heptanon i Subutex.
    Tipican Ustasa koji se na grobu roditelja zakleo da ce i lekari dati svoje zivote za borbu protiv narkomanije kao i on koji je od leka i funkcionalnog zbog njih presao na lek + lekovi i ne funkcionalan zbog naciona razmisljanja i stava zdravstenog sistema. Kada bi samo Ministarka mogla da se nadje pola sata u mojoj kozi ja mislim da bi 50 ljudi preko noci bilo smenjeno, da shvati samo koliki je taj stepen od normalnog > nefunkcionalan i da se samo blizi vreme kada necu ni ici kod lekara sa kojima niti razgovoram, znaci ne mogu da ga gledam kada ga vidim, samo da me nista ne pita to se molim jel mi ide na zivce da ce stradati jednom.

    ОдговориИзбриши
  40. Pise moj lekar u karton meni Anksiozan, Nepoverljiv... Mislim se _Nepoverljiv_ Ne verujem Srbskim lazovima skote, ne verujem pacovima prokletim i omrznutim od normalnog sveta zbog nacina razmisljanja, njima ne verujem i prema njima sam nepoverljiv i sa njima nemam vise nista. Pisam im na zastavu a inace lekarima iz Engleske, Hrvatske, ma necu da navodim cele Evrope, savrseno sposoban za dogovor, daj boze da mi nekada daju ocenu da uporedim sa ovim nasima.
    Ne verujem kurvinim sinovima iz ZbZZ inace verujem ljudima, Srbi nisu ljudi njima ne verujem. Srbi su kroz istoriju dokazali da su najveci lazovi i prevaranti i zbog toga ce umreti kao nacija ako je srece a ako bude manje srece rasparcace ih.
    ZIVELA HRVATSKA, i U Beogradu se radjaju Ustase.
    Prave ih Srpske Institucije.

    ОдговориИзбриши
  41. Анониман12. мај 2013. 09:38

    uzimam metadon skoro 3 god neki moi drugovi su otisli u manastir i tamu su se skinuli sa meta to je lecenje bez ikakvi lekova dali ima neki posledica

    ОдговориИзбриши
  42. Анониман16. мај 2013. 15:30

    Ima posledica, posledica je pravoslavlje. Od toga nema vece posledice. Da verujes u bradatog stolara sto je ozenio prostitutku i pretvorio vodu u vino. Eto kazi ti sam jel ima neka posledica ako pocnes da verujes da je stolar pretvorio vodu u vinu i kasnije ustao iz groba. Ako mislis da nema ti se pokupi pa idi. Bolje mrtav nego pravoslavac. Jesam zakleti ateista ali ako bi dobio Hrvatsko drzavljanstvo uzeo bi katolicku veru ali bi ostao ateista. To bi bilo pokrstavanje cisto da pokazem da sam svestan da su Srbi nesreca i prokletstvo i da se odricem naroda kome su geni i ideologija zastranili zbog toga sto su im 5 vekova decu pravili muslimani, nametnuli sve obicaje i postedeli. Da su Turci hteli mogao je Srbin da ne postoji odavno. Ovako su nam samo poremetili gene, kada se to pomesalo sa komunizmom i pravoslavnom crkvom dobili ste najstetniju naciju za sebe, gde 3 umre jedan se rodi. Gde mladi ljudi izdaju drzavu zbog drugih gradjana i institucija i javno kazu da ce ubijati svoj narod u slucaju sukoba jel ga ne vole.
    U slucaju bilo kojeg vojnog sukoba ratovao bi i pucao na Srbe bolje nego svaki Hrvat i veselio se kada pogodim vise nego svaki Hrvat. Nisam tome rodjen i nisu me Hrvati naucili tome. Tome su me naucili Srbi i boravak medju njima.

    ОдговориИзбриши
  43. cao,svi koji su na terapiji metadonskoj imate moju sto postotnu podrsku,ja sam jedan od onih sto je bio uhasen 29.04.2011g. bio sam 2.g. u istrzi zbog meta.bio sam na 270kapi tamo su nam brzo ukinuli met.cist sam skoro 2.g. osudjn sam skoro na 4.god.zatvora!

    ОдговориИзбриши
  44. Анониман11. јун 2013. 22:14

    Metadonska Terapija ne postoji u Srbiji. Zove se dalje i tako zarad politickog mira i zarad ljudi koji nisu imali dodira sa Metadonom jel su prosli put kada su je ukinuli mnogi pomrli.
    Inace Metadon ne postoji, ovo sto se daje nije Metadon i to cemo dokazati, ostaje samo da licno trazimo uvoz leka i da izdejstvujemo Hemofarmu zabranu za izvoz lekova jel krsi zakon o pravljenju generickih lekove zasticenog imena i dejstva.Da zapamtimo imena lekara da njihova imena ne zaboravimo kako bi dobili odstetu jednog dana za ovo sto su nam uradili.
    Zivela sida medju mladima u Srbiji.Samo transfer virusa HIVa medju populacijom koja se ne drogira moze biti zasluzena kazna za ovaj zlocin i ovo sto osecamo.

    ОдговориИзбриши
  45. Анониман11. јун 2013. 22:18

    Inace ja moguce da ti se pridruzujem uskoro kada budem podneo izvestaj bicu ili pukovinik ili pokojnik, ili kao svi u Evropi ili na dozivotnoj robiji bez icega. Tako je bolje, odlucio sam vrsim spremanja, ali ce me cela Srbija pamtiti kao coveka koji je rekao Ne Srpskoj Tiraniji i kaznio jednog.

    ОдговориИзбриши
  46. Анониман18. јун 2013. 23:45

    Jos jedno porucujem svim neznalicama koji pricaju nesto o kvalitetu Metadona, svim "lekarima", sestrama, narkomanima, ... Lazi tipa Metadon je pre bio ovakav a sada ovakav su opravdanje krivicnog dela. Svet ima samo jedan Metadon, patent koji je Eli Lilly laboratorija preuzela od Nemaca i 1947 patentirala, isti takav postoji od 1936 god. Jedino Nemci daju 100% cisti aktivni sastojak, dok je sve drugo oduvek bilo 50-50%. Sve sto nije tako identicno, sto je ispod 50-50% ne sme da nosi genericko ime Metadon jel je to srknavljenje programa, imena leka i igranje sa ljudima. To je zasticeno internacionalno ime i ne moze vam niko reci to je pre radio a sada ne radi itd. To je kao da kaze penicilin je pre delovao a sada ne deluje. To su gluposti. To je moguce da je neko uradio ali je to krivicno delo.
    To niko nije testirao na zivotinjama i ljudima, ivestirao u istrazivanja, trazio dobrovoljce, promenio ime, jel to ne bi smelo da nosi zasticeno ime sto sastavom ili efektnom odstupa od Metadona. Svako ko pravda druge stvari je budala. Moguce je da su stetnu komponentu S-Metadon koja je samo otisak a nema dejstvo narkoticko ni protiv bolova povecao a smanjio udeo R-Metadona koji ima jace farmaceustko dejstvo protiv bolova nekoliko puta, i koji je aktivan i koji bi bio najbezbedniji da se daje 100% toga. Ali je skuplje. Moguce da je neko poceo da daje toksicnu komponentu da bi se ljudi osecali lose i izasli iz programa. Ali u svetu, pred sudom, pred svetskom zdravstvenom organizacijom niko ne moze da opravda nista drugacije nego 100% originalni patent, kakav je bio i pre 20 i pre 30 god i kakav je svuda u svetu. Sa punim narkotickim dejstvom. To je dovelo do uspeha i to se izdaje, ostalo moze da se nazove medicinsko silovanje, krivicno delo i eksperiment.I svako ko vas ubedjuje u drugo misli da ste glupi i pokusava da opravda kriminal kakav nije zapamcen nigde u svetu.
    Ali svet je mnogo sta zlo prvi put video ovde pa moze to da bude i menjanje generickih lekova. Zato sto se neko bori da pojaca efekan i ucinak a neko se trudi da lekovi ne deluje. Taj ko to radi, zasluzuje da mu od deteta od 6 meseci dostarca od 80 god svi pocrkaju i da nijedan lek ne deluje na Srpsku krv iskljucivo.
    D

    ОдговориИзбриши
  47. Анониман19. јул 2013. 02:22

    jel ima ovde neko ko se sa metadona skinuo sad je ok? ja 40 dana sam bez njega ali nemogu 3 sata da odspavam zglavno i jos svasta. jel to moguce? da se nemaltretiram bezveze. lekari mi pricaju kako moze al nesto sam sumnjicav,imaju oni svoje razloge zasto bi slagali,brane metadon i svoj posao.ako se nemoze ocistiti uvek se mogu vratiti na terapiju,na zalost.hvala.(300kapi.4god.)

    ОдговориИзбриши
  48. Анониман27. јул 2013. 00:14

    Iskustva su razlicita,u principu takve stvari treba da pitas na stranim forumima jel tamo nema toliko lazova kao u Srbiji a i ljudi su strucniji. Drugo mnogo lakse se dodje do Metadona i na vreme pa ljudi su manje osteceni i mladji ovde vec polumrtav dobijes Metadon.
    Ne racunam ovo posle 2010 kada nam je Drajzerova napravila ko zna kakve dilove da kupuje defektan Metadon od siptara, tj od drzave gde siptarski lobi sve drzi koji nas snabdevaju sa heroinom 100% i prodaju defektan Metadon u dilovima sa doktorima specijalistima. A onda da stvar bude gora posto je izgleda i nekolicina overila jel je insistirala na tada dobrom Hemofarm Metadonu,kupila na crno ili sta vec a odviknuta od Metadona tjna defektenom leku onda je iHemofarm morao da pocne da pravi Metadon koji odstupa od svetskog standrda.Vidite da ce im zabraniti izvoz lekova u mnoge zemlje jel nece svet da trpi izivljavanje pravoslavne stoke. Sto se mene tice imam zakazano na sudu i prvo sto trazim je uvoz Metadona zato sto necu da budem deo bolesnog pravoslavlja koje je pocelo da menja genericke lekove diskriminisanim grupama. A svim zemljama regiona sam poslao poruke da ne uvoze Hemofarmove lekove jel se ne pridrzavaju standarda. Kazne za to su zatvor u celom civilizovanom svetu i za one koji su to radili i za one koji su to znali i koristili u svojim bolesnim mucilackim sadistickim ophodjenjem prema zavisnicima. Da se ja pitam ja sam da se sto vise ljudi koji nisu za Metadon i ne poznju razliku izmedju pravog idefektnog skinu a da mi dobijemo sta nam pripada nas oko 500 ljudi u Srbiji koji necemo nikada ziveti mirno i kvalitetno bez Metadona.
    Uvek ce stvari koje budemo radili biti gore za nas drzavu i druge nego na pravom Metadonu.
    Da li mozes ili ne mozes to ti moras da osetis, ako ne znas sanse ti nisu bas velike. Zavisnici to osete kada mogu.

    ОдговориИзбриши
  49. Анониман27. јул 2013. 00:34

    Naravno dil nije napravljen samo za defektan Metadon. Ljudima je kao krivicno delo protiv njihovog leka izbora promenjena terapija u dilu sa fabrikom koja pravi Buprenorphin najgori u Evropi i Metadon daleko najgori u Evropi.On nema osobine Metadona i svako ko ga pije nije ni svestan da po Evropskom zakonu ima pravo na tuzbu za bilo sta sto mu se desi a na pravom Metadonu ne bi. Od droge, overa na drogi, bolesti, itd. Zbog toga idem posle naseg na Evropski sud koji je besplatan. Idem malo da blatim imena specijalista iz Drajzerove i da pricam sta rade,pa nek porota proceni da li govorim istinu a nosim i defektne genericke lekove i tuzbu da to nije ni moj lek izbora ni pravi Metadon ni zlatni standard kako ga zovu UN i EU i WHO. Srbi zele Heptanon, to sam poslao i Plivi uz molbu da zatraze registraciju Heptanona i da obaveste WHO da je to zelja Srba kao lek izbora. Pre 10 dana sam ih zamolio da zatraze registraciju jel pijemo defekne lekove a specijalisti se izivljavaju nad nama. To i nisu lekari tu ima od kurvi koje su iznosile Metadon narkomanima sa kojima su imale seks jos pre 15 god do sadistickih idiota koji znaju da diskriminisana grupa pije defektne genericke lekove i da Srbi nisu zeleli Alkaloid nego Heptanon. Alkaloidu sam poslao takav mail gde sam im psovao i decu i porodicu i rekao da su oni neprijatelji Srpskog naroda i da ce njihov lek i onaj ko ga je doneo ovde zavrsiti u zatvoru i da ne salju vise male boce u apoteke jel Srbi to piju samo naterani u centrima kojima idioti ne daju drugo a da nasa zemlja ide u EU gde ce se pridrzavati standarda svih generickih lekova ili ce narod da placa odstetu narkomanima svojim porezima iz budzeta. Alkaloid Metadon je defektan lek za pravoslavne zemlje mahom gde Siptari vladaju, Kosovo,Albanija, Crna Gora, Srbija, Ukrajina,Bugarska, Bosna, Hrvatska, tu oni vladaju stim sto je svaka zemlja njih samo registrovala i izbegla davanje zavisnicima jel znaju da je los, Bosna i Hrvatska i Makedonija Heptanon, Kosovo ima Metadona 5 razlicitih,Albanija da ne pricam,Bugarska 2-3 razlicita i Morfin i pored drzavnih ima i privatne klinike samo za Supstitucionu Terapiju. Znaci prava Supstitucija Klinika za Supstitucionu Terapiju Metadonom I Morfinom, samo Srbi ubijaju svoj narod. E pa kako i zasto pitajte Drajzerovu jel oni znaju za krivicna dela i ako mi nas sud ne dozvoli uvoz Metadona dozvolice Evropski sa mnogo veci posledicama i po te lekare i po nase zdravstvo. Jel kraj se ne nazire srpskom ludilu. Sta je sledece sterilizacija narkomana??? trovanje, otkazivanje organa diskriminisanih grupa,ko odredjuje ko su diskriminisane grupe. Proizvodjna lekova je jasna i zna se sta mora da ima i kakav efekat da daje da bi nosio odredjeno ime inace su posledice nesagledive, posebno za gomilu idiota kakvi su Srbi i gomilu genocidnih sadistickih zveri kakvi lece uDrajzerovoj. Njima treba zabraniti odluke od ste se tice Metadona. Da za to postoji specijalna komisija formirana od stranih eksperta a oni neka lece drugim metodama, pa bi videli kako bi im bolnica bila prazna za mesec dana.Potpuni idioti kakvi su zasluzili plinske komore u Jasenovcu a ne zivot. Oni su razlog da covek kaze steta sto Jasenovac nije zavrsio posao. Jel Srba je iovako 100.000 manje svakih 10 godina i zasluzeno nestajemo. Ne hapsenjem takvih lekara mi zasluzujemo nestanak.

    ОдговориИзбриши
  50. Анониман28. јул 2013. 07:38

    Pozelite mi srecu na Evropskom sudu ovo ce biti prvi slucaj da covek upozorava svet na opasnost od pokusaja Srbije da po Balkanu truje narod i diskriminisane grupe defektnim lekovima. Idem sa dokazima i sa lekovima koji odstupaju od standarda da kazem da je u opasnosti Kosovo, Srbija, Makedonija, sve zemlje gde se izvoze Srpski lekovi da narod moze da bude otrovan bilo kojim lekom jel se vise ne postuje standard u pravljenju istih.Prvi put da ce neko po imence da optuzi doktore iz Evrope za Monstruozno ponasanje i stetnost javnom zdravlju a da sistem cuti i naravno samo za sebe da trazim Metadon, ja za druge ne mogu da se borim i to cu i kazati. Kada je Metadon bio dobar u programu je bilo samo 300-500 ljudi,kako su ga pokvarili i kako daju defektan lek ima ih 3000.
    Sta je sa nama kojima treba pravi lek,mi smo zrtve a ja necu da budem zrtva Srpskogeksperimentisanja i ubijanja diskriminisanih grupa. Idem da pokazem 2 razlicita uputstva od Metadona istog proizvodjaca.Iz doba kada je pravljen po medjunarodnim propisima usko prateci standard kakav je lek postigao uspeh i sada kada je Metadon odvojen samo za zavisnike i kada je izbaceno iz uputstva da se daje drugim bolesnicima i jos mnoge stvari da pokazem kakav je sada lek za diskriminisane grupe.I da Hemofarm nije kriv, on ce biti zrtva u celoj prici, jel ce njegovo ime i imena drugih nasih proizvodjaca lekova da budu ocrnjeni u Evropi da nikada vise jedan lek van granica ove zemlje nece prodati a i nas narod ce moci da dobije druge opcije jel niko nema prava da ostavi defektne lekove kao jedinu opciju. Hemofarm je zrtva, on se ne bi ni pokvario da nesrecnici koji su dobijali Metadon u Centrima nisu silom naterani kao ovce u tor na defektan Metadon uvezen zbog dilova sa siptarima oko Metadona i Buprenorfina. Tek posto su ljudi u Centrima molili preklinjali skupljali potpise da im se vrati njihov lek izbora ova zemlja diskriminatora i krsitelja ljudskih prava nista nije postovala to.Naravno cim prestanes da pijes pravi Metadon da tolerancija brzo opada i ne trebam da vam pricam sta bi se desilo da slagani ljudi koji su dobijali pola Evropske terapiske doze u vreme kada je Metadon bio pravi a sada presli na normalne kada je defektan sta bi se sa njima desilo i sta se nekima desilo samo se cuti kada posle Alkaloida su popili Hemofarm dok se nije promenio, naravno momentalni over i nisukrivi pacijenti nego lekari.
    Ja to idem da obrazlozim medjunarodnoj javnosti koja odlucuje o sudbini Srbije. Neka znaju doktori da cu sve pikanterije licne njihove iz zivota licnog da prenesem u sudnicu u Strazburu a porota nek me samo gleda znace da li govorim istinu.
    Da vidim koje ce vas novine tamo sakrivati, sa kim cete se tamo dogovarati kada Evropa bude dobila ocigledan dokaz trovanja hiljada ljudi defektnim lekovima nasta drzava cuti. To je zadnji put vidjeno za vreme nacistickih logora.Ni tada se nije znalo nego niko nije imao saradnju i pristup. Ovo je prvi put da Evropa mora da se pazi Srpskog mentaliteta jel su pokazali sklonost ka menjanju generickih lekova.Sutra ce da pomisle da neki lek za leukemiju ce bolje delovati ako sipaju sljivovicu pa ce dati nekim nesrecnicima u Iraku ili tako. KRAJA TOM ZLU NEMA AKO TAKO KRENE. TO JE ONO O CEMU SU VAM NAJVECI SRPSKI IDIOTI TROVALI MOZAK DA SVETSKI MOCNICI KUJU ZAVERE I TRUJU SVET, E SRBIJA RADI BAS TO STO SU POJEDINI PRICALI. NISTA DRUGO NEGO TO POD ZASTITOM MEDIJA,MINISTARSTVA ZDRAVLJA KOJI IMAJU CILJ DA TE ZAUSTAVE DA SE NE JAVIS EVROPSKOM SUDU DA UPOZIRIS SVET NA OPASNOST I ISPRICAS KAKO SU TI UPROPASTILI ZDRAVLJE PROMENOM LEKA IZBORA, NE IMENA,ONI NISU SMELI DA PROMENE IME ZBOG BUDUCNOSTI SRBIJE PA SU PROMENILI SASTAV LEKA. TAKO DA DAJU VODU UMESTO METADONA. U ALKALOIDOVOM METADONU NEMA TRUNKA METADONA,NISTA. ZNACI LJUDI SU OTROVANI POTPUNO IM JE USKRACEN LEK IZBORA I ZLATNI STANDARD EVROPE ZA LECENJE.

    ОдговориИзбриши
  51. Анониман28. јул 2013. 07:52

    Kada im bude upala Evropska agencija za lekove i Agenicija za kontrolu i borbu protiv droga ili interpol za koju godinu u kliniku na Dedinju pa pronadje tamo unesrecene ljude na defektnim lekovima pa ihpitaju Je li koliko ovo traje???Ljudima kojima je krseno ljudsko pravo. svaki gradjanin treba da zna da ce iz njegovog dzepa odsteta da ide tim ljudima i moze slobodno da se pojavi lekarima koji sada truju narod i krse gradjanska prava o lekovima izbora i menjaju uspesne terapije najuspesnijim pacijentima cesacete se. Tamo ima drugih Radovana Karadzica, Ratko Mladic II,isti mentalitet,isti genocidni geni i ja jedva cekam da to objasnim Evropi i da trazim postedu od takvih jel imam organe na istom mestu kao Evropljani i za mene je dobro sto i za njih i to sam osetio koliko su Srpski specijalisti govna i losi ljudi, njihovo neznanje i zverstvo sam osetio na sebi, jel me moja ideologija i zivotno ubedjenje pojedinca i odbrana zivota svog tera da pocinim atentat na nekoj takvoj osobi.To je bolje spreciti a to Srbija nece i ne ume da spreci,samo odlaze to do dana kada kazna koju mi namene nece vise imati nikakvu tezinu zbog drugih zivotnih okolnosti. Inace da me ubede da nisam u pravu ne mogu,to bi bilo kao ubediti svet da je lud a Srbija jedina dobra. Da me odgovore da nikada ne kaznim ubice i krsitelje ljudskih prava nemogu.Jel sam pretio doktoru da cu da ga ubijem,JESAM,PRIZNAJEM.Pretio sam i obecao sam mu to. Ali da li znate pod kojim okolnostima, pa posle par meseci trovanja defektnog leka u agoniji i krizi sam nabavio Hrvatski Metadon koji je pravljen po propisima istandardu. Posto sam se 3 dana osecao izvanredno a cetvrti opet dobio djubre isao sam u bolnicu i u glavi imao lice idiota koji su zasluzni za takvo diskriminirajuce ponasanje i nisam mogao da se suzdrzim i to se nije desilo ni 2006,ni 2007ni 2008,ni 2009ni 2010 kada je Metadon bio dobar a nebi ni onda da je lek ostao isti.

    ОдговориИзбриши
  52. Анониман29. јул 2013. 22:02

    Ne znam kako da napisem pismo Interpolu da pokusa da zastiti Kosovo i ostale delove Balkana gde Srpske fabrike izvoze lekove. U pitanju je mentalitet koji na jedan zbog ideologije moze da otruje stanovnistvo prema kome je neprijateljski raspolozen.
    Menjanje generickih lekova diskriminisanim grupama su stvari koje je radio Staljin, Pinoce, Causesku, ako Srbi umiru treba da se zastite drugi.
    Posto je svakom normalnom narodu i organizaciji jasno da mentalitet koji moze da odobri defektne lekove moze i da pusti sutra smrtonosni virus u svetsku populaciju.
    To su monstruozne stvari koje se rade samo u odobrenju drzave i ne postoji onaj ko ce da objasni da su takve stvari za nesto dobro.
    Nismo u pitanju mi samo.
    Kosovo, Albanija, region ne mogu bolje da odbrane svoj narod nego prestanak uvoza lekova iz Srbije i zabrana SDrpskim fabrikama izvoza. To je najbolja zastita da se ne ponovi nesto mnogo gore od Srebrenice. Ako Kosovo zabrani uvoz iz zemlje koja je svojim karakterom pokazala da je sposobna na neverovatna zverstva oni su bolje prosli nego da su ulozili milijardu dolara u odbranu.
    Hrvatska, Slovenija pravice za njih najbolji kvalitet lekova i ne smeju da dozvole da se njihovi gradjani vracaju u svet narkomanije zbog losih lekova kao Srbi. Neka prepuste tu cast sveznajuce Srbije da uziva u plodovima svoga uspeha nezabelezenog u svetu.
    Samo je Rusija jos uspesnija od Srbije, mislim po broju narkomana koji nece da se lece i po broju lekara koji prodaju heroin svojim odlukama.
    Vi sada u Srbiji da vam je dete zavisnik vi nemate kome da se obratite nego doktorima koji su uzimali mito i koji su iznosili lekove,koje su krali od pacijenata drugim narkomanima sa kojima su bili u seksualnoj vezi. Ne morate da mi verujete, recite da sam izmislio.Ali time necete dobiti nista i dalje ce vas leciti takvi jel vam je vasa rodjena zemlja to omogucila.
    Takva zemlja i zasluzuje izumiranje. Zemlja gde drzavna bezbednost ne moze da zna za stetu i da dodje kod pacijenta kog su ostetili i da kaze Znamo da su stetni za javno zdravlje, ubi ih, dobices mogucnost da izadjes iz zemlje. Ja sanjam takvu priliku da pokazem nasta sam sposoban. Zemlja koja ne uradi to ili koja ne pohapsi takve ljude kao sto su danas u zdravstvu Srbije i svih ovih godina ne zasluzuje nista drugo nego sve ovo sto joj se desava i konacno izumiranje.

    ОдговориИзбриши
  53. Kao sto znate lekari ne smeju da vam biraju proizvodjaca lekova i ako sada su lekari iz Drajzerove zasluzni za promenu i zato sto Srbima su umanjene sanse davanjem defektnog Metadona.
    Ja sam poslao mail pazljivo birajuci reci Pliva Zagreb fabrici i rekao da ako im je stalo do zdravlja i zivota ljudi da budu svesni da Srbi ponavljaju Srebrenicu sada na Balkanu i da niko nije zasticen od defektnih lekova koji kruze Balkanom i koji se daju diskriminisanim grupama u Srbiji.
    Zamolio sam ih rekavsi da je zelja svih Srba pacijenata na Metadonu koje sam ja sreo Pliva Heptanon i da se zelje i volja pacijenata mora postovati. Da smo mi spremni da njima platimo za lek ali da se mora i lobirati da EU izvrsi pritisak na Srpsko Ministasrtvo Zdravlja da smeni nacelnike i direktore iz Drajzerove. Njihov rad se sustinski i bitno razlikuje od standarda u Evropi i svetu koji je uspesan po tome sto oni krse ljudska prava i prava pacijenata. Po njima potpuno normalni ljudi za koje lekarska komisija i vise psihijatara utvrde da su normalni po njima nisu samo zato sto su osetili defektan Metadon i prevaru i reagovali onako kako bi reagovali svi kojima je samo taj lek spas i daje funkcionalnost. Kao invalida koji je ustao da vratis u invalidska kolica i bolove i da mu pricas svoju bolesnu pravoslavnu teoriju kako mu zelis dobro i uspeh.
    Naveo sam i imena krivaca i za smrti i za krsenje ljudskih prava zavisnika. 3 imena od 3 nacelnika kojima svako u Drajzerovoj od hiljada pacijenata zeli najgore zlo i odlazak odande i otkaz.
    Njima samo oni sami mogu da daju podrsku i da se predstavljaju kao neko drugi.
    Nikada nisam sreo pacijenta koji je rekao nesto dobro za Vujosevica, Miru Kovacvevic nikada, nikada. Takvi ljudi su zasluzni sto smo gori od Hrvata kada je u pitanju sve vezano za narkomaniju. Droga nije, droga i narkomani su isti, broj stanovnika otprilike isti Srbi duplo i troduplo gori a razlikujemo se samo ali samo po nacinu na koji nas lece.
    Registracija leka kosta 250.000 din za 3 god. To moze da obavi i firma koja se bavi distribucijom i takvim stvarima. Ja sam zamolio Plivu da zatrazi registraciju Heptanona da je to zelja 99% pacijenata na Metadonu sa kojima se u Srbiji manipulise i igra njihovim zivotima. Mozda posle moje prijave Evropskom sudu mogu i pacijenti da nadju firmu i da zajedno plate registraciju Heptanona na Srpsko trziste.

    ОдговориИзбриши
  54. Videcemo kako ce svet reagovati na ne pridrzavanje propisa, dokaz o defektnim lekovima i sl.
    Pazite sutra ce da otruju cokoladice i da izvezu Kosovu.
    Za sada dok se ne promeni ideologija Srbije moj savet je svima na Balkanu da izbegavaju uvoz lekova, hrane, sokova, svega sto se unosi u organizam iz Srbije.
    Zasto??? Iz prostog razloga sto u toj zemlji zive zveri koje ne vide nista lose da spakuju Etanol i secer i pomocne materije kome oni misle da treba kome oni pozele a to ce se menjati od potreba i dogadjaja u svetu. Kada su ljuti sto je podrska pacijentima na Metadonu iz Evrope da dobiju lekove oni nece da ukinu nego ce da daju vodu. Kada su ljuti zbog presude o genocidu sa Hrvatima oni ce da stave kancerogene materije u cokoladice, kada su ljuti na Siptare sto ih ima vise oni ce da pokusaju da ih sterilisu. To su stvari koje kada se jednom prekrse i kada se zmuri je kraj. Zato idem na Evropski sud. Jel ko moze da zmuri na to da neko dobija defektan lek taj moze sve iz navedenog iako i sam toga nije svestan mozda ali strucnjaci znaju da moze.
    Zato masovna obustava uvoza iz Srbije dok ovde se ne formiraju ustanove koje mogu da sprece i kazne svakoga ko se bavi takvim kriminalom a ne da idelogija odlucuje i sudi i donosi i menja zakone kako im se svidja. Pa dajte svestenicima i policiji da leci, narkomani neka sahranjuju mlade ljude, obrnite uloge i imate odgovor zasto je Srba sve manje. Ne zeli Evropa zlo, Evropa mi nudi lek od koga postajem normalan, Vujosevic nudi one od kojih pravim nove narkomane. To znajte.

    ОдговориИзбриши
  55. Kao sto je sada aktuelan Buprenorphin i kao sto je postao lek spasa magicni 20 god posle pronalaska i posto nije skinuo ni trecinu onoliko ljudi koliko Metadon i posto se njegovo mesanje sa Metadonom i ne dovodi u pitanje jel taj lek nije za sve sto jasno kazu oni koji su ga pronasli a pre toga 10 god testirali ali Srbija gazi preko mrtvih. Samo ovde Vujosevic i Mira Kovacevic mogu da selektuju 2% izlecenih ubistvom i propadanjem 95% zavisnika. Kada mi je poceo pricu njegovo iskustvo je pokazalo...Ja sam mu rekao i to je istina da ce njegovo iskustvo iz neke selendre da odvede njega i njegovo porodicu u grob a mene tu malo dalje od njih kada zavrsim sa njima samoubistvo bi izvrsio. Dotle ce dovesti njegovo iskustvo sigurno.
    Ili bolja verzija posle pritisaka iz EU i sa suda da ih Srbija razresi duznosti zbog odsteta koje treba da plati i ne pridrzavanja propisa.Oni su 15 god i prodavali Nalorex na crno nisu hteli da registruju imali proviziju.Sada imaju proviziju i zadovoljstvo od toga da izdaju Ratvor Tipa III i guraju na Buprenorphine zbog uzasnih posledica na zivot koje imaju ljudi kojima treba Metadon stvarno a piju to. Pa mene je moj lekar opste prakse covek provalio. Otisao sam odande ubrzo posto je upisao u karton sve lose sto sam imao od defektnog Metadona. Sada mi kaze Izvinite ali vi ste uvek bili raspolozeni sada kada ste se vratili posle godinu dana vi kao da imate neku traumu, ja sam hteo da vas pitam ali nezgodno mi je. Kaze mislio sam i sestra mi je rekla koja vas zna skoro 8 god kako nije nesto u redu sa vama da uzimate heroin.A on joj je rekao ne on donosi izvestaje da su mu testovi uredni.Sada vise ne idem da dajem urin jel nece meni nijedan kurvin sin da zajebava da daje defektne lekove a ja da se ponasam kao da pijem isti lek kao u svetu i dajem urin kao sve super. Nema urina dok nema sastava i patenta kakav je postigao uspeh.
    Isto to kada sam rekao lekaru opste prakse da Drajzerova 25 god ubija 90% zavisnika da izleci recimo 5% i da im je teorija muciti coveka dok se ne izleci doktor opste prakse je rekao Tu ste potpuno u pravu. Pa izvinite zasto da ne ubijem tog lekara. Ma pojescu mu decu na njegove oci, znaci vezati ga, ispeci ih i pojesti dok me bude gledao.Ako neko pita jel zbog Metadona??? Ne zbog Metadona vala necete tako govoriti nego ce stvari da se postave kako jeste...Zato sto su svesno i planski protiv volje pacijenata krseci ljudska prava i legalizujuci laz, prevaru, genocid i mucenje pacijenata uzeli standardni lek a davali u bocicama pod istim imenom defektnu tekucinu i ignorisali bol, patnju, mucenje, unisteno lecenje, zato sto su znali da je lek defektan i zato sto nije imao ko da ih zaustavi. Zasto bi ja ubio njega dok imam sanse da ne znam da mi Kosovo odgovori da mogu da zatrazim drzavljanstvo ili Hrvatska. Ali zasto se ne bi vratio iz Hrvatske u 45 ili 50 god kada mi organizam propadne i kada me stignu sve posledice da ubije govno a ne coveka. Da ubijem malo pravoslavno, zakrzljalo defektno bolesno genocidno govno zbog koga nas je sve manje i kurvu koja se jebe sa zavisnicima zadnjih 20 god do pre 10 god i iznosi im Metadon iz bolnice. Da smo u Austriji oni bi bili u zatvoru a ja normalan nasmejan, srecan i sposoban i funkcionalan kakvog me je znao ceo dom zdravlja ali posto to nema neka objasne narodu zasto je narkoman ucmekao lekara. Zasto da ne ubijem idiota koji mi je hteo skloniti u ludnicu jel su me ostetile posledice nedavanja pravog nego defektnog leka pa je od toga hteo da zastiti sebe ne tako sto ja dobijam lek koji mi treba nego sto dobijam onaj na kome ne mogu nista da mu uradim. Pa necu piti nijedan ali cu uraditi jednog dana to sto sam planirao. Ja i moj lekar imamo nerasciscene racune jel sada znam ko je i kako je doneo defektan lek, isterao pravi Hemofarmov a posle overa nekoliko ljudi koji su slucajno popili pravi posle mnogo dana defektnog i Hemofarm je mora da ne pravi vise Metadon.

    ОдговориИзбриши
  56. Da mi je da pogodim termin kada Vujosevic ode na odmor da ga zovu da mora da se pojavljuje pred Evropskim sudom da objasni sta je u flasicama koje su na stolu i kako su smeli da menjaju zasticeni lek i da lazu pacijente kada je izabrani lek, zlatni standard i isti sastav na leku istog naziva sirom sveta svetinja u Evropi u koju zelimo.

    ОдговориИзбриши
  57. Pazite sada kada tajne sluzbe Evrope znaju nasta je Srbija spremna za falsifikovanje i pravljenje defektnih lekova i davanje diskriminisanim grupama sada treba politika istrebljenja takve nacije da se pripremi.
    Ja predlazem sebe jel ja imam direktne nerascicene racune sa Srbima da pokrenem to. Da se nadje smrotnosni oblik kuge koji brzo ubija.
    Onda da se naredi tajno povlacenje samo najvaznijih ambasadora stranih i diplomata iz Srbije, da im se daju kao psima neke afere da se grizu kao ovo sto svaki dan gledate prepucavanje Pink I Blic i sto kada gledam Hrvatske vesti to izgleda svetski a Srpske vesti kao niza rasa kao stoka. Znaci da se daju neke afere nedelju dana Srbima da ne primete povlacenje diplomata stranih iz Beograda. Da se NATO vojska razmesti na granice okolo sa Srbijom tu bi vec nastao problem ali Srbija bi nagadjalo sta bi mogla. I onda za vreme nekog koncerta u Beogradu da se baci kuga. Istovremeno kada pocne da se pojavljuje bolest da se javi Srpskoj vlast da su im granice zatvorene i da ko se priblizi Kosovu, Bosni, Madjarskoj da ce biti na mestu spaljen, znaci NATO helikopteri i avioni da kruze sa napalmom ko pokusa da predje granicu. I onda da vas vidim gospodo Srbi vi ste hteli da trujete narod defektnim lekovima sada Umriteeee, da vidite kako izgleda kada vas neko sve otruje. Pazite svet sada ima dokaz da je Srpska vlast spremna na toliki kriminal da u flasicama sa pecatom onim sjajnim Ministarstva Zdravlja, ono sto je svetinja moze da se nalazi sta Srpska ideologija pozeli. Znaci vise niko nije zasticen ni stranci ni Srbi, ni stranci koji su ovde kojima treba Metadon oni ce piti defektne lekove. To su stvari koje je Nacistiska vlast u Nemackoj samo pocela u logorima, nikada tako nesto nije primenila na svom narodu da Bayer pravi defektne lekove da truje ljude sa 96% etanola i secera toliko da im se ulepi koza sada leti kada se znoje od tih hemikalija unutra.
    Posto su mene Srbi otrovali ja se u buducnosti javljam da me neprijatelji Srba iskoriste kako zele.Jel Bosna nije ovo uradila, ni Hrvatska, ni Slovenija, opet je Srbija i da jednog dana ne bi doslo do nekog problema bolje je napraviti prevenciju.

    ОдговориИзбриши
  58. Ja sam svoje uradio da obavestim odgovorne u ovoj zemlji e sada je na njima da li ce da obezbede Srbima potpuno isti Metadon kakav pije EU ili cemo da se na nama izivljavaju sa rastvorima III tipa kao sto dobijaju centri iz Makedonije i na receptima osiromasenim Hemofarmovim da se ne bi suvise razlikovao od tog defektnog.
    Ja sam poslao poruke na facebook Ivici Dacicu, Aleksandru Vucicu, Tomislavu Nikolicu i na Twitteru ponovio da ne bude nismo znali i obavestio ih da me ne zanima sta ce da uvozi Alkaloid jel ja to necu piti ali cu podneti prijavu Interpolu pod odsekom Pharmaceutical Crime i da pozovem inspektore da dodju na razgovor kod mene kuci da im predam defektne lekove i upoznam sa posledicama koje su naneli. 90% ljudi koje znam da su bili samo na terapiji drogira se nekom drogom koja nije obavezno heroin od kada je Metadon postao los.Mislim da bi Alksandar Vucic trebao da kazni ljude koji su tome doprineli ili da nama plati odstetu koji se pojavimo na sudu. Interpol je zaduzen za kaznjavanje i oduzimanje licenci onima koji ne prave lekove u skladu sa patentom i za hapsenje osoba koje su ucestvovale u tome, cutale, skrivale, iskoriscavale situaciju, ignorisale da su pacijenti to primetili i ziveli losijim kvalitetom zivota zbog simptoma bolesti koji se ne osecaju na pravom leku a na ovakvom defektnom da.
    Jel ovo sto je Srbija uradila zavisnicima nema drugi naziv neko farmaceutski kriminal, krsenje ljudskih prava, diskriminacija zbog bolesti.
    Rekao sam i Vucicu i Dacicu da zelim da se smene lekari koji su radili na tome da Srbiji nemaju isti kvalitet i sastav leka kao EU a da Hemofarm vrati svoju staru recepturu za pravljenje Metadona kakva je bila bez ikakvog ublazavanja aktivnih sastojaka jel nam sedativi, hipnotici, analgetici, dati umesto opijatskog narkotika nece pomoci jel oni ne nose ni status uspesnih kao Metadon zna se zbog cega. Ne zbog imena nego zbog toga sto izaziva opijatski efekat koji tera coveka da bude aktivan i kreativan a ne da spava na hipnoticima i sedativima i sanja nocne more i budi se posle 2h u krizi dok lekari lazu kao psi smrdljivi.Samo to je zahtev da Hemofarm vrati recepturu a ja cu im odmah reci svaka cast, ovo je isti lek kakav je bio.Jos dok mi bude u ustima znacu da je to to.

    ОдговориИзбриши
  59. Evo iz Evropske Medicinske Asocijacije su me pitali da li sam objasnio svojim lekarima o razlicitom ucinku Metadona i kako se osecam kada popijem Hrvatski. Ja kazem osecam se najnormalnije, kao i od svakog Metadona koji nije sa Srpskog trzista i koji se daje zavisnicima, ranjenicima za vreme II svetskog rata i u III fazi kancera. Nabrojao sam sve lekare koji nisu napisali Ministarstvu Zdravlja dopis da je lek defektan a koji se vade da ih oni ne prave. Tacnije oni su me pitali koja je bolnica u pitanju. Predlozili su mi da za prvo vreme kupim Hrvatski gde sam im ja objasnio da ja to ne mogu da kupim sem na crno jel me drzava ignorise kada molim da uvezem lek. Da oni nisu mene pitali gospodine da li vi hocete da probate lek drugaciji koji nema delovanje kao onaj uspesan u Evropi, drugaciji, ne kakav je postigao uspeh nego su me silom gurnuli u to a nisu omogucili lek od kog se bolje osecam.Razgovaracu sa Inspektorima iz Interpola u vezi Metadona. Jel odstupanje od standarda i davanje leka defektnog samo namenjenog zavisnicima, ne spravljanje leka po Evropskim propisima i laganje pacijenata je farmaceutski kriminal. Kao i kada zavisnik ima nervni slom, jel sam rekao da sam imao nekoliko nervnih slomova zahvaljujuci Specijalnoj Bolnici za Bolesti Zavisnosti u Beogradu i njenom ne pridrzavanju Evropskim standardima kada je u pitanju diskriminisana grupa tj mi.
    Ko god hoce moze da ide na lekove koje hoce ali kada Vujosevic i Kovacevicka budu cutali dok se daje defektan Metadon koji nije isti po sastavu i dejstvu od Evropskog i u svetu i kada pacijent to primeti a oni nastave da ga lazu i ne omoguce normalan isti kao u Evropi i svetu onda je to farmaceutski kriminal, za to se gubi posao, pacijent dobija odstetu.Da ne pricam o pokusajima da se sakrije, da se situacija iskrivi i ostalo o cemu hocu da pricam sa Interpolom jel je mnogo svedoka mrtvo i hocu da pokazem te lekove koje mi silom pijemo a ne daju nam prave. Za tu priliku sam specijalno ostavio i jedan Makedonski i da ja nisam duzan da mi pravoslavni idioti protiv moje volje menjaju Metadon sa nekim rastvorom tipa III i da me teraju da se ponasam kao u najboljem Metadonskom programu u Evropi. Hocu kazne. Savetnik za prava gradjana mi je prekjuce pustio poruku da ne mogu da mi pomognu oko uvoza leka dok ne tuzim drzavu ili kliniku i sada ce me kontaktirati ponovo sa uputstvima kako to se ponasam da bi dosao dotle da se oni obrate sudu da mi treba Boehringer Ingelheim Metadon uvoz po specijalnom nalogu jel lek koji dobijam ne zadovoljava propise. On zadovoljava propise kakve Srbi prizeljkuju i zele ali nema veze sa kvalitetom i patentom koje nam garantuje ime leka. To nije dato na slobodnu volju da se pravi kako neko zeli.Danas cu ponovo da kontaktiram Interpol da insistiram na razgovoru sa inspektorima da znam Engleski i da nema problema da hocu da ukazem na stravicne prestupe kada su u pitanju ljudska bica i strasnu diskriminaciju, genocid i nepostovanje ljudskih prava i prava pacijenata, izabrani lek koji pomaze je svetinja za to se ide u zatvor ko menja i kvari kvalitet zivota a ja zelim da lekari iz Drajzerove se gube odande i da dodju strani strucnjaci tu. Vazno je ne odustati.Biti covek, prekrsili su ti ljudsko pravo, unistili lecenje i brojne sposobnosti koje krase normalnog coveka i vide situaciju iskrivljeno u odnosu na civilizovanu Evropu, u svojoj iskrivljenosti krse zakon i cute gledajuci krsenje zakona nad pacijentima, ucestvuju izborom proizvodjaca, ne uvozenjem pravog leka, itd.

    ОдговориИзбриши
  60. Postovanje svima...
    Sebe smatram delimicno laikom kada je metadon u pitanju, sve do izvesnog vremena kada sam saznala da ga moj sadasnji momak uzima skoro sedam godina. Naime, sa 19 godina poceo je da koristi Trodone, sto se kasnije intenziviralo, caj od maka...da bi na kraju nekih osam meseci bio na LSD-u. Moje pitanje glasi: Da li se metadon koristi samo kod heroinskih zavisnika ili je to uobicajna terapija kada su i drugi opijati u pitanju? Napominjem da je on danas na 5mg dnevno i da se striktno pridrzava terapije.
    Unapred Hvala.

    ОдговориИзбриши
  61. Koristi se za sve opijate, ne za druge droge tipa kokain, lsd, marihuana, kristal met koji ce postati ovde u Srbiji najprodavanija droga uskoro.
    Znaci Metadon se koristi za zavisnosti od heroina, caja od maka kao i drugih tableta na bazi morfina tj opijata.
    Osim zavisnika koristi se u III stadijumu raka, koriscen je za ublazavanje bolova ranjenicima u II svetskom ratu, Japanci i Nemci.
    Posto je heroin najaci moguci opijat jaci od bilo cega Metadon je najbolje sto legalna medicina moze da se priblizi da heroin postane nepotreban. Tacnije da nemas euforiju heroina, da zadrzis svu lucidnost i funkcije i emocije normalnog coveka a telo se oseca kao da je heroin unet kao posledica dejstva opijata na heroinske receptore.
    Kod nas je Metadon defektan jel su zavisnici diskriminisani i velicina krivicnog dela je tesko objasnjiva recima koliko je to daleko otislo, koliko to oslikava karakter Srba kao jedne podle, pokvarene nacije prevaranata kojima najgori oblik faramaceutskog kriminala kakav je poznat samo u najgorim teorijama zavere nije stran. Znaci Srbima nista nije strano kada je ideologija u pitanju. Oni ne da se ne pridrzavaju zakona koji moraju i da lekari i specijalisti rade kako su polozili zakletvu, da slede Evropu i da postuju izbor i volju pacijenata. Posebno kada je neka terapija uspesna, to je svetinja i menjanje toga za 1% je krivicno delo ukoliko se na prvu opomenu pacijenta ne vrati ono sto mu pomaze nego nastavi sadisticka tortura. Ne samo da Srbi ne slede zakon uz to da lekar kome se nesto ne svidja kaze svoje misljenje i nastavi da postuje ono sto pomaze pacijentu i radi u skladu sa Evropskim zakonom, ne samo da to ne radi nego Srbi idu toliko daleko u svom krivicnom delu da oni prave lekove kakve oni zele i pakuju u boce sa lekovima zasticenog imena, koristeci se uspehom koje samo ime programa nosi i davajuci defektan lek oni ignorisu sva nezeljena dejstva, svu funkcionalnost koju su pacijentima kojima treba pravi lek uzeli i svu bol, patnju, agoniju oni ignorisu, lazu kao Srpske dzukele, a Srbi su u Evropi cuveni lazovi jos od kada su prevarili razne nacije sto se tice dogovora i sporazuma pre vise desetina godina i pre jednog veka cak. Oni idu dotle da ignorisu povratak najboljih pacijenata kojima stvarno treba Metadon na heroin i totalno ignorisu sto to vise su daleko od normalnih osoba kakve su bile na Metadonu. Jednostavno nikada nesposobnije osobe, recidivisti redovni ponovo u dodoru sa narkomanijom, ponovo desetine evra idu u Albaniju za heroin to nije uradila milicija, to nisu uradili dileri, to nije uradio heroin i narkomani. To su uradili lekari, zdravstvo. Oni su izneli pare u Albaniju, oni su kupili heroin, oni su nam ubriuzgali, oni hrane bolesne u zatvorima i zbog njih milicija i svi ostali imaju vise posla. Svedoci toga su mrtvi jel do smrti nasi lekari ignorisu sve normalno i igraju rulet sa tudjim zivotima pri tome jedini u Evropi kriveci pacijenta dok svi normalni eksperti krive njih i imaju lose misljenje o bolnicama, specijalistima, najvise o najnehumanijoj bolnici Evrope, bolnici gde se najvise ljudskih prava krsi tj Drajzerovoj. Tamo rade lekari koji u Srbiji koja se muci da postane ista kao sve zemlje EU kazu pacijentima idi u EU ako hoces civilizovano lecenje. Ja cu to poslati te reci Evropskom predstavniku sa imenom lekara koji je to rekao i njihovim nacinima rada. Sada ce da se otvori Evropska kancelarija ovde uskoro koja ce da nadgleda institucije. Njoj cu detaljno da objasnim da mi je zdravlje lose i da se moze poboljsati u svakoj zemlji sem u Srbiji zato sto Srbija se ne ponasa civilizovano prema nama i falsifikuje lekove i to me je oteralo u heroin i uzelo funkcionalnost.Otici cu tamo i pokazati im evo ovo je farmaceutski kriminal, tako izgleda, vidite proizvodjac, pecat Srbije za diskriminisane grupe odvojen defektan lek koji ne odgovara propisima i koji nije isti kao u zemljama EU i meni je lose samo zato sto nije isti, samo sto ne odgovara patentu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na informacijama,mnogo mi znace, sve najbolje!

      Избриши
  62. Znaci sto se tice onoga sto treba objasniti Evropskim agancijama za lekove, Harm Reducstion Association i ostalo da pacijenti, mislim na grupu pacijenata kakve Evropski lekari zele da naprave od svih koji dodju na Metadon. Na najuspesnije, koji su vezani za Metadon kao dijabeticar za insluin, kojima stvarno treba taj lek jel imaju debele probleme ako bilo sta se promeni sa terapijom sto nasi kurvini sinovi pravoslavni u bolnicama ignorisu. Za takve pacijente nas sistem lecenja je nista drugo neko put nazad u heroin.
    Mislim na ljude koji su prestali sa kriminalom, lazima, drogiranjem, ponasanjem koje izaziva sidu i hepatitis C, koji ne lazu i koji nisu na Metadonu eto tako nego zato sto je to stvarno kako kaze Evropa i ono sto bi ostalo od njih bez Metadona je greh gledati i drzati jel su to zombi koji ni posle dve ni posle 5 godina nece biti nista drugo nego nefunkcionalni uzivaoci droge koja im padne pod ruku. Takvim osobama kojima treba Metadon kakav je patentiran a ne Srpsko krivicno delo rad nasih lekara kada su oni u pitanju je stetan i za njih se mora naci resenje. 90% njih samo cuti i ponovo uzima razne droge koje podizu endorfin. Drugi traze da dobiju lek kakav ima u Evropi a svi zajedno ce dati potpis ako treba da lekari iz Drajzerove dobiju otkaz. Znaci 90% Supstitucionog programa koji je najbolja prevencija side, narkomanske zutice sutra ako procita 5 recenica i popije 2 tablete pravog Metadona dace potpis da duboko oseca kao pacijent i covek da im se bolest pogorsala zbog nacina rada Aleksandra Vujosevica, Mire Kovacevic, direktorke Drajzerove koja je legalizovala laz i farmaceutski kriminal u kome ignorisu ljude koje su sa leka odveli na heroin i filozofijama nenormalnim za civilizovanu Evropu ignorisu to i negiraju kao i svih lekara koji vode ostale Metadonske Centre koji nisu lekari, to su lutke, to su marionete koje nemaju svoje ja, koji zbog Srpskih gena nece da kazu Ja ne zelim da pacijenti dobijaju razlicit lek nego u EU. Ovo drustvo je napravilo najgori zdravstveni sistem ja vama ne verujem, ja verujem da su u pravu ljudi iz zemalja gde zivot coveka vredi vise nego zivot 1000 Srba Srbiji.Ja verujem pacijentima kada kaze da je lek los, nigde se u svetu ne bune za dzabe, nisu se bunili godinama dok im nismo cackali i krseci prava pacijenata ignorisali ih i ponasali se suprotno od Evropskog standarda. Ja necu da budem deo toga zbog plate jel za to se ide na sud jednog dana ima takvih koji nece zaboraviti kojima se stanje nece poboljsati kojima je zivotna zelja da neki lekari nemaju cime da prehrane porodicu koji nisu radili Evropski.Vas moze da stiti Srbija ali od zakona u Srbiji od Evrope ne a oni cekaju to ne menjajuci misljenje o svemu. Zato sto ne misle tako oni su marionete.

    ОдговориИзбриши
  63. Prvo sto ce da se razbuca to je da Drajzerova odlucuje sve o Metadonu, toga nece biti vise. Nema centralne vlasti da su oni u svakoj corbi mirodjija. Sve ustanove za Metadon za sebe odlucuju, decentralizacija. Nove privatne klinike cim se sazna da postoji covek koji ce da plati pravi Evropski Metadon a dotle uzima heroin i prestace da ga uzima kada dodje pravi Metadon i koji nece da ide u Drajzerovu. Kada se vidi da neki hoce da plate svoj pravi lek iskoristice priliku drugi. Hrvati, Soros, privatnik kome je dunulo da zaradjuje na zavisnicima i kome cu ja platiti da se obogati sto se mene tice ali da mi daje lek kakav je patentiran u Evropi.
    Znaci nigde u Evropi ne odlucuje jedna institucija. Pa sta je bre ovo komunizam???
    Covek padne na ulici, pluca mu eksplodirala od tuberkuloze spremili ga za operaciju u krizi ne smeju da mu daju Metadon dok u sred noci ne dodje dezurni lekar iz Drajzerove, WMA ej??? Pa gde to ima, gde to ima veze sa Unijom, gde su tu prava tih ljudi???
    ZATVOR NE SUSPENZIJA, ZATVOR JE ZA ONOG KO JE IGNORISAO TO STANJE MESEC DANA. Sve to cu ja opisati kancelariji kao ljude koji ne suzbijaju nego podsticu dilovanje droge a smiruju savest lagajuci i radeci dokazano neuspesnim stvarima lagajuci kako su uspesne samo ovde u Srbiji.
    Stanje iz kog je nastao cisti farmaceutski kriminal i laz i prevara kao sredstvo lecenja i kao rezultat toga najuspesniji kojima stvarno treba Metadon ne surogati i fasifikovani sedativi, hipnotici, obicni analgetici se vratili na heroin. Ko ce da digne 2 prsta da odgovara za to zanima me samo.

    ОдговориИзбриши
  64. Pre toga su coveka sa tuberkulozom dva dana drzali u stanju najgore heroinske krize kada je trebao da bude na Metadonu radi hitne intervencije, nagovaarajuci ga da tako intervenisu nad njim u tom stanju krize koje se smatra dokazano stetno i nehumano da trajno i nepovratno ostecuje mozak, nervni sistem, zivce, ne dajuci mu legalan lek, bezbedan sa liste esencijalnih najuspesniji za njegovo stanje jel o tome mora da odluci jedna institucija u Srbiji. Covek je krizirao u poodmaklom stanju tuiberkuloze. Nije svestan sam koliko krivicnih dela i gradjanski prava je prekrseno tada. Koliko stvari gde bi Evropa povracala na Srpske eksperte preko stola slusajuci to.
    Takvih razlicitih slucajeva i nepravdi i krivicnih dela ja znam 50-100. Znam takvih i gorih 20-30 slucajeva ljudi kojima su se desile takve stvari koji ce dati potpis da su prosli kroz to zbog Srpskih institucija. I niko ne sme da kaze kako ima sve vise zavisnika i droge jel je to cilj ove drzave, ne ove vlasti, ne prosle. Jednostavno institucija. Rad institucija ne sme da se promeni. Znaci Drajzerova mora simbolicno u cilju opsteg dobra da bude minirana, svi pacijenti dovedeni isped da tapsu kada je dizu u vazduh, da je sruse kao kucu u Silerovoj, kao simbol jednog loseg rada, jednog zlog socijalistickog sistema koji je napravio duplo vise zavisnika nego Hrvatsko ponasanje. Da se lekari pohapse, da se Drajzerova srusi i verujte Evropa ce donirati do zadnje pare za najnoviju bolnicu u kojoj ce se ljudi leciti humano a ne ignorisati diskriminacija i krsenje ljudskih prava i problemi nastali falsifikovanjem lekova kao da ce za mesec dana da prodju, evo sutra ce samo sto nisu, sve mi je bolje. Cak sam prestao da uzimam heroin koji sam non stop uzimao samo zato sto su dali falsifikovan los Metadon. Kada bi se zezali, od strejt normalnog pacijenta nefunkcionalan narkoman.

    ОдговориИзбриши
  65. Molio bi sve pacijente da najozbiljnije ovo shvate. Ja nisam vas protivnik i nisam protiv Metadona i nemam nijedan jedini razlog da vas lazem. Svi znamo sta Metadon mora da sadrzi da bi se zvao Metadon i u pismu koje sam poslao Evropi u Beogradu slazu se samnom da Metadon nije marihuana pa hocu ili necu. To je lek i on se mora praviti po medjunarodnom propisu. Srbiji niko ne daje pravo da izdaje svoje verzije Metadona i pacijenti mogu jasno i glasno da kazu.
    Cak sam imao i nesuglasice trazeci telefon i predstavnistvo Interpola u Beogradu jel nasu policiju zanima i zasto meni treba Interpol. Trebao sam da kazem pa da istraze onaj farmaceutski kriminal koji znate da se desava na diskriminisanim grupama a sedite skrstenih ruku posto ste vi nacija spremna na zlocine protiv covecnosti kao u Srebrenici i dan danas ali nisam rekao.
    Znaci Metadon kao Coca-Cola moraju se praviti po patentu inace je farmaceutski kriminal da nose ime ako nemaju dejstvo morfinskog tipa dva puta jace od Morfina. Zezanje i izivljavanje kakvo danas sprovodi institucija sa centralnom vlascu kao u sred komunizma Drajzerova moze se jasno i nedvosmisleno objasniti kao uskracivanje mogucnosti iz cega moze nastati problem. Niko ih nije ovlastio da biraju izbore drugim ljudima i ja sam objasnio da su to institucije poznate u komunizmu sa kakvim se zapadni svet susretao. Da je takva ideologija kakvu vode Vujosevic, Mora Kovacevic i Jasna Daragan spremna za najpoganiju laz, prevaru, obmanu pacijenta i igranje sa zdravljem. Njih ne zanima kako ste vi, ako niste pocinili samoubistvo za njih je OK, kako se osecate nikada nije bilo bitno, sto su vam pogorsali i otezali zivot nije bilo bitno ali sada su iz Evropske Agencije rekli da ce obratiti paznju na njih i da je dobro sto sam im pomenuo i da ce doci vreme i da se proveri kvalitet Metadona.
    A ja kazem da ce doci vreme da ide u zatvor onaj koji je se igrao sa Metadonom kako on hoce i ignorisao dokazano efikasne tretmane i time umanjivao sansu nekome. Znaci Metadon nema Holandija pa sada cemo mi da razmislimo o tome, mi nismo liberalni. METADON TACNO PROPISANOG SASTAVA I DEJSTVA IMA CELA EVROPSKA UNIJA I DAVANJE DRUGACIJEG LEKA NA SUDU SE MOZE OKARAKTERISATI KAO PROCERDANA SANSA NEKOME COVEKU. JEL SAM JA PROCERDAO???NE. JEL SAM JA UZIMAO HEROIN DOK SAM BIO NA METADONU??? NE. DA LI GA UZIMAM KADA SU NAPRAVILI FARMACEUTSKI KRIMINAL I KRIVICNO DELO U PROIZVODNJI PROTIV ZASTICENOG PATENTA??? DA. KAKAV MI JE ZIVOT??? OD KADA METADON NIJE PRAVLJEN PO STANDARDU I PROPISU ZIVOT MI SE POGORSAO DRASTICNO U SVAKOM SMISLU, JEDNOM RECIJU POGORSANJE BOLESTI.
    AKO TREBA DA IM NACRTAM I ZALEPIM NA CELO JA CU TO DA URADIM ALI JE TO TAKO I NE MENJA SE, POTREBA ZA METADONOM JE ISTA ZBOG KONSTANTNOG NE STVARANJA ENDORFINA KOJE BI ME SPRECILO VEROVATNO DA ZOVNEM HITNU POMOC DA MI MAJKA PADNE POLUMRTVA NEGO BI NEZAINTERESOVANO GLEDAO. To od mene nije napravila EU. To su napravili Dr. Vujosevic, Dr. Kovacevic i Dr. Daragan koji bukvalno ignorisu uspesan pristup i ponasaju se prema ljudima kao i prema zivotinjima. Da su se ponasali kao da hoce da udju u EU i kao da su u EU ja bi se osecao kako sam se osecao dok nisu dobar Metadon zamenili defektnim i gledali pacijente kako piju lek. Nadam se da ce im Evropa posle kontrole leka bez saslusanja naci mesto pored medicinskih sestara koje su otrovale decu sidom. Oni nemaju pravo da kazu nista vise. Imaju pravo da pakuju kofere i da rade negde gde ne mogu da ostete ljude zdravstveno. Rezultat rada tih bolesnika je necija narkomanska zutica koja se ne bi dogodila, HIV, narkomanija...
    Opet sam naglasio da ne zelim da budem zrtva ludila koja se ne ponasa kao normalni 200km okolo i da je moj izabrani lek Metadon po medjunarodnom patentu i nista drugo jel uspesnu terapiju ne menjam za neuspesnu na kojoj se osecam lose cak ni ako je mila nacelniku za Metadona. Ni u jednom mailu ni razgovoru sa Lekarima Sveta ni sa Evropskom Agencijom nisam molio da se oni poprave nego da ucine sve da takvi stetni ljudi za Evropu ne rade vise ni u jednom delu EU ni Srbije ako hoce tamo.

    ОдговориИзбриши
  66. Molio bi sve pacijente da najozbiljnije ovo shvate. Ja nisam vas protivnik i nisam protiv Metadona i nemam nijedan jedini razlog da vas lazem. Svi znamo sta Metadon mora da sadrzi da bi se zvao Metadon i u pismu koje sam poslao Evropi u Beogradu slazu se samnom da Metadon nije marihuana pa hocu ili necu. To je lek i on se mora praviti po medjunarodnom propisu. Srbiji niko ne daje pravo da izdaje svoje verzije Metadona i pacijenti mogu jasno i glasno da kazu.
    Cak sam imao i nesuglasice trazeci telefon i predstavnistvo Interpola u Beogradu jel nasu policiju zanima i zasto meni treba Interpol. Trebao sam da kazem pa da istraze onaj farmaceutski kriminal koji znate da se desava na diskriminisanim grupama a sedite skrstenih ruku posto ste vi nacija spremna na zlocine protiv covecnosti kao u Srebrenici i dan danas ali nisam rekao.
    Znaci Metadon kao Coca-Cola moraju se praviti po patentu inace je farmaceutski kriminal da nose ime ako nemaju dejstvo morfinskog tipa dva puta jace od Morfina. Zezanje i izivljavanje kakvo danas sprovodi institucija sa centralnom vlascu kao u sred komunizma Drajzerova moze se jasno i nedvosmisleno objasniti kao uskracivanje mogucnosti iz cega moze nastati problem. Niko ih nije ovlastio da biraju izbore drugim ljudima i ja sam objasnio da su to institucije poznate u komunizmu sa kakvim se zapadni svet susretao. Da je takva ideologija kakvu vode Vujosevic, Mora Kovacevic i Jasna Daragan spremna za najpoganiju laz, prevaru, obmanu pacijenta i igranje sa zdravljem. Njih ne zanima kako ste vi, ako niste pocinili samoubistvo za njih je OK, kako se osecate nikada nije bilo bitno, sto su vam pogorsali i otezali zivot nije bilo bitno ali sada su iz Evropske Agencije rekli da ce obratiti paznju na njih i da je dobro sto sam im pomenuo i da ce doci vreme i da se proveri kvalitet Metadona.
    A ja kazem da ce doci vreme da ide u zatvor onaj koji je se igrao sa Metadonom kako on hoce i ignorisao dokazano efikasne tretmane i time umanjivao sansu nekome. Znaci Metadon nema Holandija pa sada cemo mi da razmislimo o tome, mi nismo liberalni. METADON TACNO PROPISANOG SASTAVA I DEJSTVA IMA CELA EVROPSKA UNIJA I DAVANJE DRUGACIJEG LEKA NA SUDU SE MOZE OKARAKTERISATI KAO PROCERDANA SANSA NEKOME COVEKU. JEL SAM JA PROCERDAO???NE. JEL SAM JA UZIMAO HEROIN DOK SAM BIO NA METADONU??? NE. DA LI GA UZIMAM KADA SU NAPRAVILI FARMACEUTSKI KRIMINAL I KRIVICNO DELO U PROIZVODNJI PROTIV ZASTICENOG PATENTA??? DA. KAKAV MI JE ZIVOT??? OD KADA METADON NIJE PRAVLJEN PO STANDARDU I PROPISU ZIVOT MI SE POGORSAO DRASTICNO U SVAKOM SMISLU, JEDNOM RECIJU POGORSANJE BOLESTI.
    AKO TREBA DA IM NACRTAM I ZALEPIM NA CELO JA CU TO DA URADIM ALI JE TO TAKO I NE MENJA SE, POTREBA ZA METADONOM JE ISTA ZBOG KONSTANTNOG NE STVARANJA ENDORFINA KOJE BI ME SPRECILO VEROVATNO DA ZOVNEM HITNU POMOC DA MI MAJKA PADNE POLUMRTVA NEGO BI NEZAINTERESOVANO GLEDAO. To od mene nije napravila EU. To su napravili Dr. Vujosevic, Dr. Kovacevic i Dr. Daragan koji bukvalno ignorisu uspesan pristup i ponasaju se prema ljudima kao i prema zivotinjima. Da su se ponasali kao da hoce da udju u EU i kao da su u EU ja bi se osecao kako sam se osecao dok nisu dobar Metadon zamenili defektnim i gledali pacijente kako piju lek. Nadam se da ce im Evropa posle kontrole leka bez saslusanja naci mesto pored medicinskih sestara koje su otrovale decu sidom. Oni nemaju pravo da kazu nista vise. Imaju pravo da pakuju kofere i da rade negde gde ne mogu da ostete ljude zdravstveno. Rezultat rada tih bolesnika je necija narkomanska zutica koja se ne bi dogodila, HIV, narkomanija...
    Opet sam naglasio da ne zelim da budem zrtva ludila koja se ne ponasa kao normalni 200km okolo i da je moj izabrani lek Metadon po medjunarodnom patentu i nista drugo jel uspesnu terapiju ne menjam za neuspesnu na kojoj se osecam lose cak ni ako je mila nacelniku za Metadona. Ni u jednom mailu ni razgovoru sa Lekarima Sveta ni sa Evropskom Agencijom nisam molio da se oni poprave nego da ucine sve da takvi stetni ljudi za Evropu ne rade vise ni u jednom delu EU ni Srbije ako hoce tamo.

    ОдговориИзбриши
  67. u mailu koji su mi odgovorili iz delagacije eu su objasnili da im je izuzetno stalo do ljudskih prava u Srbiji, i da ce informacije koje su dobili biti koriscene u pregovorima sa Srbijom za clanstvo.
    Slazu se sa konstatacijom da Metadon nije izbor liberalnog drustva nego ljudsko pravo pacijenta koji hoce da se leci a drugacije nije mogao. Taj lek se mora praviti u skladu sa propisima kao i ostali lekovi i niko nema prava da ga pravi drugacije.
    Posto su visedeceniska istrazivanja pokazala da su neki pacijenti samo tako ostavili heroin rad Srpskih institucija koje lece se moze definisati kao namerno smanjivanje sansi, tortura i mucenje ljudi koji se zbog neznanja ili ignorisanja cinjenica ostavljaju da trpe bol, muce se zive nelagodno i losim kvalitetom zivota dok to nije briga zdravstvenih radnika ni Ministarstva Zdravlja. Kazem vam vise puta sam procitao razne izjave eksperata koji su potvrdili da ce Metadon ostati zlatni standard ui svakom delu EU a da su ostale terapije plus. Zbog manipulacije nasih lekara iz Drajzerove i drugacijeg ponasanje treba da se pozovu na odgovornost jel se ne ponasaju u skladu sa putem u kojim ide zemlja i mogu biti kocnica, minus, opomena, los ugled vec jesu.
    Ti ljudi su Aleksandar Vujosevic, Mira Kovacevic, Jasna Daragan.
    To su ljudi koji ne prihvataju mere lecenje EU i ponasaju se kao komunisti. Komunistima su bile bliske takve lazi i manipulacije sto sam isto poslao delegaciji EU gde su mi rekli da ja imam pravo da koristim ne samo pravna sredstva Srbije nego i EU da bi ostvario svoja gradjanska prava kakva imaju na zapadu. I ja sam obecao otkaz ovim ljudima jednog dana i to ce se desiti. Lepo ce ih zamoliti neko iz Ministarstva Zdravlja da odu jel nisu dobri ljudi i lekari i cute na davanje laznih lekova ljudima i lose zivot koji izazovu.

    ОдговориИзбриши
  68. Od kako sam krenuo sa metadonskom terapijom zivot mi se sasvim promenio nabolje... zivim normalno kao i svi ljudi, radim svoj posao bez ikakvih problema, ozenio sam se, dobio sina koji je sasvim zdrav i nema nikakvih simptoma da se javljaju sto sam ga "pravio" upravo na metadonu... tako da sto se mog slucaja tice, sve ove banalne price tipa to je droga jos gora od heroina itd su ENORMNE gluposti... heroin je najgora droga i metadon je p.... dim za heroin... moja preporuka je trenutnim zavisnicima od heroina da zatraze pomoc od svog lekara i sto pre krenu sa lecenjem metadonom... e sad sve zavisi od individuo same da li ce taj metadon zloupotrebljavati ili ga koristiti u normalne svrhe cemu je i namenjen u ovom slucaju...toliko od mene... :)

    ОдговориИзбриши
  69. Inace zeleo bih da nekako stupim u kontakt sa osobom koja se poDpisuje kao Anoniman, isto kao i ja ali koji je kontaktirao EU i izblatio drajzerovu i neke doktore, upravo zbog kvaliteta metadona koji dobijamo, pogotovu ovde u gradu u kome ja zivim, ovaj metadon veze sa mozgom nema ovo je nesto smuckano i daju nam da pijemo kao zamorcicima i eto lecimo se... blago receno UZAS... moj e-mail je technikk@inbox.ru i slobodno ako zelis, a zamolio bih te posto imam pregrsht pitanja da mi se javish na mail i popricamo... unapred zahvalan..pozdrav
    inace mislim na Anonimam ciji je post objavljen 29. август 2013. 01.54 ... nakon tog posta su moja dva ovaj i predhodni u kome pisem o metadonu...

    ОдговориИзбриши
  70. vladajekic@open.telekom.rs ovo ti je moj mail.
    Ja danas sa nekim ljudima kucam tekst koji ce se potpisivati.
    Tekst ce glasiti ovako otprilike:
    Ovime potvrdjujem da sam posle dugogodisnjeg konzumiranja narkotika na sve nacine pokusao da ostavim drogu. Nista nije davalo rezultat a za vreme brojinih lecenja patnja i bol su ignorisani i ne tretirani od strane lekara adekvatno sto je cinilo heroin jos primamljivije.Potvrdjujem da shodno uspehu koji je postigla u svetu i kod mene moja izabrana terapija je Metadonska i to Metadon pravljen po tacnoj recepturi iz 1947 god kakav je postigao uspeh u svetu i kakav je svuda u svetu.
    Svestan sam da je Srbija zadnjih godinu dana do neprepoznatljivosti izmenila Metadon i time pocinila farmaceutski kriminal i krivicno delo protiv zasticenog patentna i generickog imenaa leka koji svuda u svetu mora da bude isti i ima isto dejstvo za zavisnike, ljude sa kancerom, postoperativne bolove i razne druge svrhe. Od kada je Srbija pocela da se ne pridrzava patenta i da ignorise Evropske standarde za lecenje ja se osecam mnogo gore i smatram da su mi osnovna prava na lecenje i prava pacijenata kao i gradjanska prava prekrsena. Smatram da niko nema pravo u sred Evrope da ignorise dogovore 28 clanica EU o lecenju pacijenata Metadonskom Substitucionom Terapijom koju nazivaju zlatni standard zbog svog uspeha i time reskira i igra se sa zivotima ljudi. Smernice za terapiju Metadonom su poznate i ovaj lek daje uspeha zato sto je takav kakav jeste i nijedna zemlja nema prava da izdaje lek kakav ona hoce a da od ljudi trazi nesto sto lek ne moze da ispuni. Srbija upravo to radi u trenucima kada prica da je ista kao Evropa po pogledima, nacinu razmisljanja i spremna za clanstvo. Srbija u isto vreme trazi kredite, donacije, pristupe fondovima i ponasa se rizicno i ne svesno u borbi protiv droge i infekcija. Omalovazava sve podatke, sve studije koje govore u prilog Metadonskoj Terapiji... Sprske institucije za lecenje manipulisu, lazu, izdaju lazne lekove i prave se kao da je sve u redu. U isto vreme doktori koji izdaju lazan Metadon pokusavaju da lazu kako su oni potpune pristalice Metadona dok u pozadini na sve nacine pritiskom, silom, guraju ljude na druge lekove koji se njima svidjaju ne mareci da li su uspesni i kod koga. U tu svrhu je i Metadon upropascen jel ima za cilj da istera ljude dobrovoljno iz programa. Takav vid prevare je nezabelezen u istoriji lecenja bilo koje bolesti ali Srbi su ga legalizovali.
    Molimo da se na nama odmah primeni Metadon jednakog kvaliteta kakav pije 900.000 ljudi u Evropi jel se radi o nasim zivotima a ne o zivotima monstruma koji primaju platu da lazu pacijente.
    Da bi program uspeo molimo angazovanje Evropskih strucnjaka i momentalni otkaz ljudi koji su dozvolili da se u njihovoj bolnici cutke i tajno izdaje falican lek a posledice uzasne na neke ljude kriju. Potvrdjujem da je Ministarka Zdravlja Slavica Djukic Dejanovic svesna da za vreme njenog mandata se ljudima izdaje falican lek a ne onakav kakav je postigao uspeh u lecenju u svetu.
    Necemo da budemo zrtve SRPSKE MONSTRUOZNOSTI.

    Ovo su samo osnove ali ce se izmeniti, dodati i zaciniti.
    Napisati da se lekari koriste pacijentima sa drugih tretmana da manipulisu Metadonom i kvalitetom i lazima. Ja sam podigao i Alkaloid Metadon da imam obe flasice da pokaze sta nama daje Srbija a nabavicu iz Centara jos. Moram da spomenem i onu Maju iz Savskog Venca, mesta za koje je Evropa donirala pare, vreme, trud da budemo kao Evropa a sada je sve u nadleznosti Centralizovane vlasti kao u najgorem komunizmu ZBZZa a lekari u centru koji je otvorila Evropa su samo marionete koje izbacuju ljude iz programa kada ne mogu da imaju uspesno lecenje na defektnom leku kakvo bi imale na najboljem Metadonu. Jel od njih traze takve uslove.

    ОдговориИзбриши
  71. Pazi ima vise opcija, od tuzbe Evropskom sudu gde ce nas Evropa podrzati i stati iza nas makar se snabdevali lekom u Zagrebu ili na Kosovu do razgovora sa Ministarkom da se Aleksandar Vujosevic, Mira Kovacevic i Jasna Daragan Saveljic udalje sa radnog mesta jel su ovo jedini lekari u svetu koji su legalizovali kriminal kao metodu borbe protiv HIVa, hepatitisa, narkomanije i smisljeno, temeljno i bezobrazno ignorisu sve cinjenice koje govore u prilog da ce nasi zivoti biti osteceni zbog njihovog postupka. Rekli su da im je stalo do ljudskih prava i jednakosti sa Evropom i u Srbiji. Nravno da sam objasnio da nema nista od toga da ti otme lek koji ti pomaze promeni i daje koji se njemu svidja ma sta se tebi desavalo sa zivotom i ignorise to.
    Uz to UN hoce da plate put za 15 ljudi koji ce da izloze situaciju pred njima, da pokazu lek, da objasne problem i ko odskace od normalnog ponasanja i time unistava imidz Balkana i Evrope i tudje zdravlje. Naravno ponovo Srbija. Ceka se oko 3 meseca, napise se zahtev pismeno ne mailom i onda oni razmotre. Mislim da mi trebamo da imamo prioritet jel je ovde u pitanju zemlja koja hoce da koristi pogodnosti Unije a ponasa se kao Rusija kada su u pitanju ljudska prava.
    Te organizacije sto su donirale Metadonski Centar i pomogle imaju takav uticaj u Evropi i da se ne cudi niko ako zbog takvih stvari deca na onkologiji nisu dobila nesto ili bilo ko drugi jel nece niko da pomaze zemlju koja vodi losu politiku. Politika Srbije prema ljudskim pravima je losa. Diskriminisanim grupamatj ghej populaciju biju i jure da lincuju, zavisnicima prave i truju defektnim lekovima a hoce clanstvo.
    Jel ja sam kao otrovan. Posto osecam sve simptome bolesti zbog loseg leka to se racuna kao da sam otrovan. A Vujosevic i Mira Kovacevic i direktorka koja meni u lice kaze bolje Defektan Metadon nego nikakav.
    Odavno je stvar za sud i ja znam dosta ljudi koji kazu Hocemo da damo potpise, ici cemo u Ministarstvo trazicemo ostavke lekara. Pa ne mogu oni da rade sta hoce ovde. Tom teorijom ja mogu da mu upalim auto na parkingu. Imam 4l Crnog laka u spreju i time cu da obojim ulicu videce se sa 100m na kolovozu ispred Drajzerove.
    OVDE TRUJU LJUDE DEFEKTNIM LEKOVIMA LEKARI UBICE KOJI SE KURVAJU SA PACIJENTIMA I IGNORISU EVROSKE STANDARDE. SVE OD OVOGA JE DOKAZIVO NA SUDU I ISTINA IMA PRAVO DA STOJI NAPISANA.

    ОдговориИзбриши
  72. Takodje sam kontaktirao Interpol i objasnio da MUP Srbije ne radi svoj posao i tuzilastvo i da znaju za farmaceutski kriminal. Tacnije farmaceutski kriminal je drzavni projekt i odstupanje od standarda i trovanje ljudi defektnim lekovima.
    Da zahtevam da se istrazi, da mogu u svako doba dana da im dostavim lek i da ne ocekuju od Srpskih institucija istinu, pravdu, angazovanje jel pravoslavna djubrad su zasluzila Jasenovac zbog svog ponasanja na Balkanu i Srbija je jedan od pomagaca da Albanski heroin se dobro prodaje.
    Moje pare nece ici na Buprenorphine, necu ici ni po besplatan Buprenorphine, nece ici na stvari, ici ce Albancima za heroin ili Evropi za Metadon, a Srbiji odgovara vise heroin jel je ocigledno umesana cim postupa drugacije nego normalni i jedina radi ono sto podstice narkomaniju.

    ОдговориИзбриши
  73. Morate biti strpljivi, ako osecate se lose, kontaktirajte uporno Evropske diplomate, najvise ako treba i lepo strpljivo objasnite situaciju. Kazite da za Spske prevarante i zandarmeriju koja uteruje dugove, policiju koja prodaje drogu, lekare ubice iz perioda Slobodana Milosevica kako krse ljudska prava, babu Ministarku Zdravlja iz partije Slobodana Milosevica kako ignorise kriminal i da to nije nista cudno.
    Recite da se doktori sluze lazima, drugim pacijentima koji nisu probali Metadon, pacijentima sa drugih terapija da lazu i manipulisu, da kriju istinu i krse ljudska prava. Recite da ne veruju ni nama ni njima. Prosto bez najave neka sacekaju pacijenta ispred klinike i uzmu lek i videce genocid nevidjen od Nazi Logora. Posaljite Angeli Merkel ako treba poruku da je Evropa donirala METADONSKI CENTAR, ULOZILA MILIONE, NOVAC, VREME, TRUD, NAPOR, NIJE ULOZILA U DRUGE DA BI NAS SPREMILA ZA EU DA NE BUDEMO RIZICNE GRUPE A DA 2 DANA PO ODLASKU NJIH SRBIJA POCINJE SA FARMACEUTSKIM KRIMINALOM. RECITE DA CE JASNA DARAGAN I MIRA KOVACEVIC I ALEKSANDAR VUJOSEVIC PRE UZETI METADON PRAVI I 90% FUNKCIONALONOSTI COVEKA, IGNORISATI 40 GOD NEMACKIH I ENGLESKIH I EVROPSKIH ISTRAZIVANJA I TERATI PACIJENTE DO SMRTI DA PRESKOCE STATISTIKU I NE OSVRNUTI SE AKO UMRU A AKO PREZIVE I POCNU OD ZDRAVIH LJUDI DA ZIVE U KREVETU NESPOSOBNI NA 90% STVARI, INTOKSIKOVANI LEKOVIMA KOJI NISU ZA NJIH DA CE TO GLEDATI KAO USPEH KAO STO USPEH GLEDAJU I ONE KOJU SU SA LEGALNOG PRAVOG METADONA PRESLI NA BUPRENORPHINE KOJI PRODAJU I MENJAJU ZA SPID I KRISTAL MET. EVROPA ZNA OPASNOST OD KRISTAL META DOBRO. ON JE POSTAO REALNOST PACIJENATA KOJI SU DOBIJALI METADON OD KADA JE DEFEKTAN, ZA TO JE KRIV VUJOSEVIC, DARAGAN I MIRA KOVACEVIC.
    PITAJTE IH DA RAZMISLE DA LI ZELE SRBIJU U UNIJI STVARNO I ZASTO, DA LI NAMA DA UCINE ILI IM TREBAMO. DA LI ZELE DA DESITINE NARKOMANA KOJI NECE OTICI VISE DA RAZGOVARAJU SA SVOJIM LEKARIMA CEKAJU SAMO DA PREDJU GRANICU I DA SE LECE U EVROPI. DA LI CE DOZVOLITI DA SRBIJA NATOVARI TAKAV PROBLEM EVROPI ZBOG SVOJE SEBICNOSTI, SLEPILA, DRSKOSTI I BEZOBRAZLUKA, PITAJTE IH KAKVA JE PRIMERENA KAZNA ZA INSTITUCIJU KOJA DA VODU UMESTO LEKA KOJI SPRECAVA HIV I NARKOMANIJU I NAJBOLJI JE ZA TO I SMEJE SE EVROPI U LICE, LAZE, VARA, SKRIVA NEUSPEHE I VELICA USPEHE.
    AKO METADON POSTOJI ZA NEKOG POSTOJI ZA PACIJENTE KAO JA. JA DOK NE UZMEM HEROIN NE MOGU DA SE POMERIM. TO MI JE NAPRAVIO ONAJ BUDUCI MRTVI NACELNIK DRAJZEROVE, OCU SAM NA FGROBU SE ZAKLEO DA U PAKAO ODEM AKO GA NE UBIJEM PRE SMRTI I KURVE OKO NJEGA KOJE SE NAZIVAJU LEKARI A SRAMOTA SU ZA SRPSKO LEKARSKO DRUSTVO I SUSTA SUPROTNOST OD 28 CLANICA EVROPSKE UNIJE I SPRDAJU SE SA TIME.
    POSALJITE OLI RENU, BILO KOME DA NE SLUSAJU KAZEM NI NAS KOJI GOVORIMO DA JE LEK LOS NI ONE KOJI CE LAGATI DA JE NORMALAN,DA UPADNU I PROVERE DIREKTNO IZ RUKU PACIJENATA I SVE OVE RECI CE DOBITI OBLIK CRNE ISTINE. nE PRESTAJTE DA IM SALJETE MAILOVE ALI NORMALNO MIRNO I PITAJTE DA VAM DAJU ADRESU DA POSALJETE DOKAZ SRPSKOG KRIVOTVORENJA LEKOVA I TROVANJA LJUDI. LJUDI NISU UMRLI SAMO SU POSTALI INVALIDI, IZGLEDAJU UNAKAZENO I NEPOTKRETNI SU OD NORMALNIH. JA OVAJ LEK STO DAJU VISE I NE PIJEM OVO NIJE METADON. NEMOJTE NI VI DA GA PIJETE, POTPISALI STE ZA METADON, SVAKIM POTPISOM SE NA VAMA PRAVI KRIVICNO DELO KRSENJA LJUDSKIH PRAVA I SRBIJA ZASLUZUJE SANKCIJE ZA OVO A LEKARI ZASLUZUJU DA IM POBIJEMO PORODICE BUKVALNO I DA ISTO IGNORISEMO POLICIJU DA SE ZATVRIMO U KUCU I DA IH ISKASAPIMO I DA ISTO IGNORISEMO KAO ONI NAS, DA SE PRAVIMO LUDI. KAO STO CU JA CUTATI KADA ME UHAPSE ZA UBISTVO. SVE STO SAM REKAO REKAO SAM ODAVNO. A TO JE DA JE SRBIJA OGREZLA U KRIMINAL I DA 200 POLITICARA I DIREKTORA USTANOVA ZASLUZUJU STRELJANJE A SRBIJA DA POSTANE DEO ZAPADA ILI DA OD RUSIJE TRAZI PRISTUP KREDITIMA BANAKA I FONDOVIMA. NEKA SE ODLUCI.

    ОдговориИзбриши
  74. Da i ne slusajte kurvinog sina Vujosevica ni nacelnicu zenskog odeljenja koja se jebala sa pacijentima da nisu oni krivi sto je Metadon defektan. Ako budu videli da osecate da je lek defektan priznace vam to isto kao i meni. Ne verujte im da nisu krivi, ta smrdljiva Srpska djubrad su birala Makedonski lek zbog neefikasnosti decu im u grobu jebem a posle kumovali da Hemofarm postane isti da ne bi bilo overdosa.

    ОдговориИзбриши
  75. I posle cete sa cudjenjem da gledate budale koje nisu probale Metadon pravi nikada i koji ne zna sta govore, ciji dokazi prodaje i nudjenja Metadona na crno preko oglasa se nalaze po Internetu a rade u dogovoru sa lekarima. Dok oni kojima treba Metadon pravi Evropski piju ovo djubre, dabogda lekarima iz Drajzerove deca pila siptarsku i ustasku pisacku jednog dana umesto vode za svu sebicnost, svu ignorisanje i povecanje konzumiranje heroina i sve grobove ljudi koji bi bili zivi da su rodjeni 250km severno. Jebem im grobove predaka svima od reda u belom u Drajzerovoj i decu mrtvu.

    ОдговориИзбриши
  76. Stranim diplomatama se lepo obracajte, trudite da slozite lepo recenice i da odmah stavite do znanja da ne moze biti greske a da tako nesto nije cudno za genocidan narod kakav su Srbi koji su ceo Balkan zavili u crno a tek bi da nije bilo USA.
    Dobro je da pomenete da ljudi koji sada krse ljudska prava su ljudi iz perioda Slobodana Milosevica i da oni ne mogu da se menjaju. Njih mora rezim ako se promenio da skloni sa posla. Lekare, sestre i ostale. Da time pokaze da je zrela za Evropu. Jel ja sam rekao ako Ministarka koja ne znam kako moze da razmislja Evropski kada je ceo zivot bila uz Slobodana Milosevica i Miru Markovic ignorise i ne daje otkaz lekarima koji kazu pacijentu seli se u Evropu ako hoces Evropske uslove lecenja, onda takva Ministarka nema sta da misli o Evropi dok ignorise to. A ignorisanjem pokazuje svoj karakter jel ako se Srbi menjaju menjaju se zbog koristi neke i ovo moze da promeni samo cista ucena da prestane krsenje ljudskih prava. Cista ucena da u EU nece biti lazni nego pravi Metadon.Ja sam to i rekao Nemcima ako ce ucena da spreci prodaju heroina, par desetina zarazenih HIVom, kile i kile prodate droge onda je ta ucena jako korisna protiv ljudi kakvi su Srbi koji su sebicni, bezobrazni i slepi i hoce u Uniju drugaciji sakrivajuci krsenje ljudskih prava. Ovo nisu pregovori sa Kosovom pa ovo cemo ovako ono onako. Ovo je farmaceutski kriminal i cisto krsenje ljudskih prava ignorisanjem pravih i davanjem laznih cinjenica i gazenjem preko mrtvih. Ja sam rekao da ne ocekuju da nas 200 se zali kada 5 ljudi na Metadonu ima internet ali da ako pogledaju desavanja na ulici da je to genocid i nema veze sa desavanjima u Evropi. Mozda nasi misle da udju u EU i da nas natovare Angeli Merkel i Oli Renu na vrat. Recite da vas je Slobodan navukao na heroin, da ste kupovinom droge placali njegovo ubijanje Albanaca, Hrvata, Muslimana i da vam je branio lekove a da sada njegova partija nastavlja da organizuje, tolesire i ignorise farmaceutski kriminal u kome ima udela i stranka koja je bila pre njih koja verovatno zeli da mi njih mrzimo i krivimo za to. Nije meni Ivica Dacic dao defektan lek, to su uradili ljudi za vreme Tadica, ovi samo znaju za kriminal a ne reaguju jel nisu humani i civilizovani kao sto kazu. Ne mora da nam daju lek neka Human Rights Watch se dogovori sa Zagrebom ili Pristinom da platimo lekove tamo i necu vise otici kod nas kod lekara. Bilo sta, jel Srbi ne mogu da sprece narkomaniju ljudi kojima treba supstitucija prava a Hrvati mogu cak i ljudima koji zive u Srbiji da poboljsaju uslove i kvalitet zivota bolje nego sama nasa drzava.

    ОдговориИзбриши
  77. Napisite im slobodno da postoje osnovane indicije da su neki lekari na bitnim mestima za lecenje zavisnika uzimali mito od Ruskih privatnih klinika koje se protive Metadonu i koje od svakog pacijenta uzimaju po 5000e. Da ce pokusati da krive situaciju, da lazu i da se cak lazno predstavljaju i da je dolazak na lice mesta i kontrola terapija iznenada najbolji dokaz da se dokaze da Srpski Lekari iz Zavoda za Bolesti Zavisnoti zajedno sa Ruskim Privatnim klinikama diskredituju ovu vlast, Metadonski Tretman i da zele da u EU unesu problem kakav ima Rusija. Takodje i Rusija zeli da takav problem narkomanije, kriminala i lobiranja i krsenja ljudskih prava i skretanja teme na neke stvari koje Srbija satro radi dobro nece pomoci nikome sem korumpiranima i kriminalcima u policiji koji prodaju drogu a ne svidja im se Metadon. Jel Rusija stvarno zeli da i e EU dobije clanicu koja ima problem kakav i ona i da zato najvisi politicari mora da se zalazu za otkaz lekara koji rade u Drajzerovoj. 80% pacijenata ih ne voli a prema 50% oni su ubice ili je Evropa nenormalna, nesto od toga. Ja kazem da sam osetio da su Aleksandar Vujosevic, Jasna Daragan i Mira Kovacevic i njihove marionete u Metadonskim Centrima koje rade sve kako kaze centralna vlast u Drajzerovoj ubice i da najvisi politicari mora da se zalazu da oni dobiju otkaze i da na njihovo mestu ljudi koji usko saradjuju sa EU a ne sa Rusijom. Ja sam poslao mail Ivici Dacicu da ako zeli Evropsko lecenje mladih u Beogradu mora da smeni Vujosevica i one ostale iz DSa koji ubijaju narod na protivevropski nacin. Kada bi me pitali koja je kazna za ljude koji su to uradili rekao bi svima isto Jasenovac, Plinska komora kao Pavelic za svakoga ko cuti na pravljenje, izdavanje i lecenje falsifikovanim lekovima i od zivih strejt pravi polumrtve konzumente heroina. Moj cilj primarni je da Evropska kancelarija dobije najgore stvari i tajne Srbije dok ovi ljudi ne dobiju otkaze.

    ОдговориИзбриши
  78. Jel samo je cilj da Srbija po ovom pitanju bude kao ostale clanice a da ljudi koji rade protiv se ne sakriju nego dobiju otkaze. Samo to je cilj, cim ja budem dobio lek iz Nemacke ili Hrvatske ili Engleske kakav sam zamolio Nemacku da se zalozi da platimo lek od nje jel za iste pare kupujemo heroin i Srbija to niti moze niti hoce da spreci, ona hoce da udje takva u Evropu da bi se mi preselili u neku drugu drzavu i da otera problem koji je napravila. Sa druge strane Rusija zeli takve probleme kakve ona ima i u Evropi. Zato potpuno razumem zahtev Angele Merkel da se raskine ugovor sa Rusima. Jel njihova politika u EU uci nece. Sto se mene tice ja bi najvise voleo da Srbija ne udje u EU, da ostane na milost i nemilost Turske koja ima moc da zapocne rat ovde koji Srbija ne moze da dobije. Da ja odem u Hrvatsku ili na Kosovo i da odande dam pare za 4-5 god da napadne porodicu lekara koji su mi unistili zivot.

    ОдговориИзбриши
  79. Tacno je tako Aleksandar Vujosevic i Drajzerova zele da u Evropsku Uniju udje situacija slicna Rusiji kroz Srbiju. Zato Rusija i lobira da bi Evropi napravila problem nepravilno lecenih narkomana i rizika koji nosi. Nemci a pogotovu Anegela Merkel moraju da razgovaraju sa Ivicom Dacicem i da ga pitaju sta zeli po ovom pitanju. Rusiju ili EU. Da se izjasni. Ako zeli EU onda mora da smeni lekare iz Drajzerove jel sam rekao da ti ljudi iz perioda Slobodana Milosevica ne mogu da se menjaju na bolje. Moraju se promeniti ljudi i da na njihovo mesto dodje neko ko nece da kaze idi u Evropu nego ce da napravi Evropsku Srbiju. To nije Vujosevic i sl sa kojima manipulise Ruski lobi koji uzima 5000e po coveku i koji hoce da mi pobegnemo po Evropskim ulicama sireci problem i da Evropa leci Srpske greske nastale iz cistog farmaceutskog kriminala i krsenja ljudskih prava. U Beogradu se proda ko zna koliko grama heroina dnevno vise zato sto platu prima Vujosevic a ne neki lekar dosao sa zapada koji preslikava situaciju. To odogovara kriminalnim strukturama koje su duboko u policiji.

    ОдговориИзбриши
  80. Tako treba i napisati Angeli Merkel i komesaru za Ljudska Prava koji je zgrozen ponasanjem prema gej populaciji. Da nacelnik Specijalne Bolnice za Metadon je podmicen od strane Ruskog Lobija da organizuje izdavanje defektnog Metadona, da se zove Aleksandar Vujosevic i da mora da leti sa radnog mesta na biro. Ako mu nadju defektan Metadon koji se ne slaze sa standardom iz EU neka dokaze da nije podmicen i da radi u skladu sa pravilima EU. Angela Merkel je dobro prozrela Srpsku cud i od nje i Holandije sve zavisi. Ako se oni ne sloze zadnji kao da se niko nije slozio za otpocinjanje pregovora a oni najbolje znaju sta je Metadon i prednosti oni su ga izmislili. Kazite da je Aleksandar Vujosevic i Mira Kovacevic ne zasluzni nego direktno odgovorni zasto neki najbolji pacijenti zbog kakvih Metadonska Terapija na zapadu i postoji kupuju heroin a vise od godinu dana traze odobrenje za uvoz Metadona bas iz Nemacke i zasto bi Nemacka nama pomagala kada Srbija nece da pomogne gradjanima kojima druge terapije nece odgovorati da dodju do Nemackog Metadona koji je registrovala i FDA posle 3-5 god istrazivanja tog leka. Jel FDA duplo duze testira lekove od svih drugih i moras da imas specijalne dozvole da bi lecio Amerikance. Tamo ne moze Kurvin sin poput Vujosevica da mu dune da zameni pravi Hemofarmov Metadon za Makedonski gde readi polovina Siptara i da to unese u Srpske klinike znajuci da pravi situaciju kao u Moskvi. Moskvi II nema mesta u EU. Jel taj Vujosevic nece odgovarati kada se ja pojavim u Zagrebu a ne bude mi trebalo nista vise od dokumenata pa onda onaj sledeci kome donesem ja lek pa dam da proba. Mislim ja u Zagrebu, posto sam ja Hrvat u dusi i na zidu mi je slika Ante Pavelica od kada sam saznao zasta su Srbi sposobni podrzavam Jasenovac 100%.Posle Hrvata, Bosanaca i Albanaca piju krv diskriminisanim grupama i vrse torturu. Zato Srbe na Vrbe od starca do bebe.Lopv na glave pripadnika gej populacije, falsifikovani lekovi za zavisnike. I ako neko bude rekao od njih da nije znao dokaz se vidi i da se ne testira lek i da se ne proba. Znaci tacno se moze pokazati jasno uputstvo gde pise Metadon se korisniki za zavisnike i za ljude u III fazi kancera i doza koja se daje ljudima sa kancerom i doza koja se daje zavisnicima i drugu uputstvo gde su bili svesni da je lek kompletno nedelotvoran KAO METADON A OSTAVILI ZA DISKRIMINISANE ZAVISNIKE A SKLONILI DA NE MUCE LJUDE SA KANCEROM. Znaci to je ono sto su znali kada su zapocinjali lecenje ovim da idu u nesto neefikasno, defektno, lazno. Zato takvu naciju u plinske komore. Naciju koja je pljunula na svoje susedi ce pocistiti kao govna. Da ne pricam o tome da Srbija zarati sa nekim da bi se ja prijavio kao dobrovoljac da bi ubijao Srbe.

    ОдговориИзбриши
  81. I tako sve dok ne budu jednom a mi necemo ni znati naravno kada pitali Ivicu Dacica sta se to desava i da se to prekine, a onda ce se on besan vratiti kada posle rastanka dobije predlog da sredi to do sledeg puta i podeliti otkaze svima pripadnicima DS iz Drajzerove koji vole sto se ovakve stvari desavaju ovoj vlasti. Jel generalno gledano kada bi neko znao da upotrebi ovo protiv ove vlasti, od ovoga nema gore, sledeca stepenica je cijanid u Terapiju. Posle laznog i defektnog leka sledeca stepenica je otrovan lek. I da ih rascisti sve tamo i dovede strucnjake iz svake zemlje EU po jednog a ovi nek idu na biro pa nek traze posao ponovo. Realno ja da sam strejt ja ne bi ni ziveo ovde, ja bi pljunuo Srbima u lice otisao u RETO u Hrvatsku i posle 5-7 god trazio Hrvatsko drzavljanstvo. Ne bi se javio nikome ovde prva stvar koju bi imao sa Beogradom je da bi platio otmicu deteta mom lekaru jel bez osvete njemu u grob mirno ne mogu. Jednostavno ne mogu, vidim to gore nego da mi je ubio porodicu, gledam to kao da mi je slomio kicmu i poslao me u invalidska kolica, isto ma ni za dlaku drugacije i zasto bi legao u grob a njegovo potomstvo da ne ostetim kao on nas. Zasto??? Nemam razloga, da zaboravim ne mogu nikako. Bio sam u situaciji takvoj nikada nisam mogao da zaboravim ljudima neke stvari dok se nisam osvetio imao sam nocne more, mislio sam samo o tome itd. Tako bi u Hrvatskoj, ne bi mirno spavao znajuci da ljudi koji su me isterali iz drzave, napravili ustasu od mene po nacinu razmisljanja od funkcionalnog coveka zive negde. Ne gledam ga kao lekara nego kao neprijatelja kome se treba osvetiti makar on licno sutra uveo najbolji Metadon a ja preksutra prestao sa Metadonom.Ako misli da bi to nesto promenilo to su suluda nadanja i nepoznavanje mene i poredjenje sa vec vidjenim a tu bi se zivotno zajebao.

    ОдговориИзбриши
  82. Ovo ce biti potpisivano ove nedelje ispred Drajzerove

    -Zelimo da Srbija prestane da maltretira i krsi ljudska prava pacijenata na Metadonskoj Supstitucionoj Terapiji i da uskracuje sansu za apstinenciju i normalan zivot bez heroina koji obecava prava efikasna Metadonska Terapija kakvu mi nemamo.
    Zelimo da diskreditovanje Metadonskog Tretmana koje je Srbija zapocela prestane i da dobijemo potpuno isti Metadon kakav se daje u ostalim clanicam EU. Jedan jedini medjunarodno priznati patent iz 1947 god u tacno propisanoj dozi koja po ekspertima iz Evropske Unije daje najbolje rezultate.
    -Zelimo da lekari koji su se godinama igrali sa nasim zdravljem, lagali, manipulisali i zatvarali oci pred izdavanjem defektnog, laznog i nedovoljnog Metadona da pokrije apstinencijalnu krizu dobiju otkaze i da na njihovo mesto dodju eksperti iz EU sa kojima ce nase sanse porasti a kolicina prodate droge na Srpskim ulicama se smanjiti
    -Zelimo da imamo iste sanse kao pacijenti sa istim problemom u 28 clanica EU nad kojima se njihove drzave ne izivljavaju kao Srbija nad nama i da ignorisanje cinjenica i smernica davno uspostavljenih i neporecivih prestane
    -Zelimo Metadonsku Terapiju jel ovo nije Metadon, ovo je igra Srbije sa zdravljem, nervima i zivotima bolesnih i smejanje u lice Evropskoj Uniji i civilizovanom svetu i cije drustvo zeli da udje pokvarena jel ako Srbija zasluzuje clanstvo u EU mi mnogo pre zasluzujemo pravilnu Metadonsku Terapiju a ne lazni lek kojim se krse prava pacijenata na lek izbora u tacnom sastavu kakav je dao uspeh u svetu


    Ispod ce pisati potpis, datum ulaska u terapiju i visina doze.
    Ko bude zeleo da potpise i ko zeli potpuno 100% sredjivanje na kome je sposoban da radi sve kao da nista nikada nije uzeo taj ce se potpisati. Svima od nas treba Metadon, svi od nas ga zasluzujemo i niko nema nameru od pacijenata da vas laze sem onih koji rade a lekarima. Ko ne bude verovao da je ovo istina a samo posebni slucajevi dobice Heptanon samo da osete sta su propustili i posle toga ce biti oterani i zapamceni kao osobe kojima Metadon i ne treba

    ОдговориИзбриши
  83. Pronasao sam ovaj dokument koji sam prosledio bivsem predstavniku koji zna o cemu se radi da objasni sadasnjim Evropskim zvanicnicima i koji ce ce vam jasno i nedvosmisleno dati odgovor na to a i meni je dao odgovor kada sam razmisljao sta se to desilo u leto 2011 pa je Metadon postao defektan...Zasto leto 2011 sam stalno pominjao sada i ja vidim... Na ovoj stranici mozete naci odgovor i to je dobro sacuvati eventualno za sud jel moze da pomogne dosta...

    http://mapa.euinfo.rs/map/projectdetail/27?project_id=5

    Kao sto vidite sve price postao je los 2012, pa Alkaloid samo ne valja a kao Hemofarm dobar ne piju vodu. Onako je kako sam vam govorio 2 god. Ovde vidite da je tacno 3 Aprila 2011 zavrsen projekat nekoliko Evropskih organziacija koje su donirale 1.5 miliona evra da Srbija postane zauvek Evropska i civilizovana po ovom pitanju ne 1.5 miliona za 2 god. Tacno kada se to zavrsilo pravoslavna srpska djubrad su izbacila aktivni sastojak iz leka Metadon Hemofarm da bi odgovarao Soluciji tip III koja je uvezena od Siptara za 2-3 puta jeftinije jos od inace jeftinog Metadona. Ne bi me cudilo da nam Alkaloid od otpadaka pravi a da proviziju uzimaju lekari, Ministarka itd. Vincent Degert je morao da sazna ovo jel je on tada pio predstavnik i drago mi je sto je odgovorio da ce ovo proslediti sadasnjoj delegaciji kao i da najuspesniji pacijenti oni kojima stvarno treba Metadon, koji znaju sta je Metadon koji ne mogu bez Metadona sada na Metadonu ne mogu da zive normalno nego u patnjama i agoniji i da pojedini lekari kao sto je Aleksandar Vujosevic imaju hrabrosti da daju defektan a nemaju hrabrosti da potpisu pravi Metadon koji uvozi drzava od fabrike koje se ne igra sa ljudima kao oni, koja ima najbolji program za zavisnike i tako krsi ljudska prava. Ja sam rekao G VIncentu da cemo platiti Metadon ali da necemo lazan lek bez aktivnog sastojka koji ne postize nista od kog najbolji pacijenti propadaju, da hocemo da platimo Metadon iz EU ako Srbija hoce u EU da nam to mora dozvoliti i da od toga necu odustati, jedino da odem U Hrvatsku kao sto sam rekao da kazem zbogom celoj porodici da kazem Hrvatima ne govorim ni sa kim iz moje porodice zato sto su Srbi, postao sam katolik, krse mi najosnovnija prava koja su ono vezana za zivot, uskracuju lekove, daju lazne lekove, muce, zlostavljaju, manipulisu, lazu, ne mogu da kazem da prekosutra nece otrovati nekog jel ovo sto rade je samo korak od cijanida u lek i price da smo umrli od overa i ko ovo moze da proguta taj nema c od coveka u sebi. Ako moram pljunucu na sve Srpsko necu videti porodicu nikada i trazicu iz Reto Centra drzavljanstvo. Ali Srbi u Dalmaciji cuvajte me se, jebo sam vam pokolenje onda gore nego najgori ustasa. Jel ja nisam cuo iz price da su Srbi losi, ja znam sa svoje koje da su monstrumi, stoka genocidna i olos nehumani i zato ne bi mogli da zive od mene pravoslavni svestenici, turisti, stanovnici Srpskog porekla, haos bi im pravio... Inace da pristanem na uslove monstruma ovde, ni mrtav, i mrtav bi se probudio i dosao kao duh da davim bebe od lekara koji lece zavisnike ovde. Mislili bi da su umrli od necega u stvari ja bi im kao duh u kolevci zapusio usta i nozdrve...I na njima bi se ispirali gresi roditelja monstruma.

    ОдговориИзбриши
  84. Razmisljam da 2 stana u Beogradu menjam za stan u Splitu. Ako ima neka Srpska porodica a nadje se po oglasima ponekad. Cak sam i video da bas traze da menjaju Split za Beograd. Meni je dovoljan stan 40km2, posto su skuplji stanovi u Splitu nego u Beogradu uspeo bi ili da prodam 2 u Beogradu da kupim jedan u Splitu i da mi ostane za zivot jedno vreme. Da prijavim se odmah kao boravak tamo i posle 12meseci da trazim drzavljanstvo. Sa dozvolom boravka mogu se prijavljivati na Morfinsku i Heptanonsku Terapiju, znaci Morfin ili pravi Metadon nego sto su djubrad namenila za svoje sunarodnike kao nizu rasu.Sobzirom da ja imam dosta staza meni bi i Morfin bio dostupan ali bi ja insistirao na Heptanonu cime bi pokazao svoju zelju da zivim strejt lepo. Mislim da bi za 6 meseci doktorima u Hrvatskoj vec upao u oci kao jedan od najboljih pacijenata koji je izuzetno normalan i pristojan kada prima terapiju koja je za njega a ne onu koja nije za njega pa pravi haos i juri ciglom da bije doktore. Ovo bi mi bio zivotna prekretnica jednog novog boljeg zivota, civilizovanog, sastao bi se sa slicnima meni i napravili blog a ja bi zeleo da preko novina Dalmatinskih nadjem nekog pisca koji bi napisao moju autobiografiju koja bi ujedno bila i jedna od stvari gde je najgore opisan Srpski narod i Institucije. Cak bi imao kod sebe i dokazni materija cime je trovana Srpska mladez u bocama od Metadona. Mislim da dobar deo ljudi koji je kod nas kao na Metadonu moze slobodno da bude prebacen na Buprenorphine. U pitanju su ljudi koji su pokazali da nemaju nedostatak endorfina i koji su funkcionalni i na ovome. Nama kojima treba Metadon da bi se osecali zdravo i ponasali normalno smo osteceni.Zato sam ubedjen da je Hrvatska obecana zemlja za mene. Srbe bi prebijao na mrtvo ime tamo za sve sto su mi uradili ovde, i svakome bi rekao zasto i zbog koga ga bijem, zbog kog lekara mislim. Ja cak i kada vidim slike Splita ja ceznem kao da sam tamo rodjen, osecam da je to mesto kome ja pripadam i nikada vise necu moci bez obzira sta se desavalo u buducnosti da gledam Srbe kao normalan narod. Uvek ako bi bio rat ubijao bi ih kao dobrovoljac na strani protivnika, nikada niko nece cuti nista lepo od mene o Srbima i ja osecam da ja pripadam Splitu i mislim da kada neko duboko zeli da zivi negde, nesto normalno ne u nekom luksuzu da on zasluzuje da zivi i da pripada tamo gde zeli. Ja nisam kao drugi, ja kada mrzim mrzim zauvek, a Srbe mrzim zauvek i tu ne bi mogli da pomognu Metadon, Morfin, Antidepresiv, Heroin, Buprenorphine, nista, ta mrznja je usla u mene zbog svega sto sam video ovde i izaci ce kada budem umro. Mislim da bi i Srbi mnogo mnogo dobili ako ja odem iz Srbije, ni ne sanjaju koliko vredi da nijedno dete ne naucim kako da nadje vecu. Kazem ne sanjaju jel njima ne znaci to nista zato mi to i radimo i zato smo omoguceni da radimo to. Hrvatska je imala vise zavisnika kada je rat poceo. Isti ljudi iz stranke Slavice Djukic Dejanovic su duplirali za vreme vlasti Slobine i posle, duplirali bolesne, narkomane, dilere, konzumiranje heroina, prodaju heroina, duplirali prostituciju. Par ljudi koje bi svaka zdravo-svesna nacija sklonika zavisi kakva je. Hrvati bi ih uhapsili i stavili na 10 god robije, u Zapadnoj Evropi ne bi ni doslo dotle, Siptari bi ih ubili ili oteli clanove porodice, Kinezi samo nastavili da rade normalno i oterali ih sa posla. Srbi i Rusi bi nastavili da ubijaju svoje gradjane jel je kod pravoslavne djubradi lose kada intervenises da pomognes nekome u stranoj zemlji, a kada ubijas svoje gradjane zbog ideologije to nije nista. Nikada ne mogu da prestanem da mislim na Hrvatsku, osecam se kao da sam se rodio tamo. Jednostavno ovde ja ne pripadam vise. Iako su svi Srbi Dr poput Aleksandra Vujosevica i Jasne Daragan su doveli da mrzim i prezirem Srbe kao naciju i ukorenli mi to tako da ni bog otac vise ne moze izvaditi.

    ОдговориИзбриши
  85. Vincent Degert mi je odgovorio da ce hitno proslediti informacije njegovim naslednicima u Evropskoj Delegaciji da u Srbiji postoje pacijenti koji su u jako teskom narusenom zdravstvenom stanju jel dobijaju lazni Metadon, naveo sam imena lekara odgovornih za to koji treba da budu smenjeni i da se o tome razgovara sa nasim najvisim politicarima. Rekao sam da ni na koja ubedjivanja, lazi, obecanja ne nasedaju, lek je lazan, nedelotvoran, neefikasan, razlicit nego obecani patent i ne moze da postigne uspeh u lecenju kao i da nisu osteceni oni kod kojih je program imao manje efekta nego selektivno najbolji pacijenti, kojima je terapija najvise donela, koji su najvise se promenili, koji su postali najbolji zbog Metadona, selektivno tim postupkom su samo oni osteceni, zbog kojih u svetu Metadon postoji i da manipulisu sa nama na sve nacine karakteristicne za najgora komunisticka drustva.
    I jeste tako kao najgora komunisticka drzava sa centralizacijom sve prisutnom gde te drzava moze ubiti kao vrabca iz ideologije bez kajanja i bez icega. Rekao sam da su lekari iz glavne bolnice u Beogradu susta suprotnost u praksi svemu civilizovanom, normalnom i Evropskom i da ce to imati posledice najvise na nase Balkanske susede ako postanemo deo EU takvi.Obavestio sam ga da moram da trazim azil pa sta bude, moram da podnesem svuda zahtev za azil za onu stvar za koju je Srbija dobila donaciju da zavrsi ja zbog toga moram da dobijem azil jel je prevarila Evropu i daje nedelujuci lek, da dokaz imam iz svakog centra i da se nimalo ne vodi racuna o ljudima i njihovim potrebama, da u Specijalnoj Bolnici u Beogradu samo sto vojska ne cuva krsitelje ljudskih prava dok u Evropi nasmejane mlade medicinske sestre same sede u Metadonskim Centrima i daju lek, jel je ljudima bolje, postuju ih a ne kao ove nase sto pacijent ceka tesku dijagnozu da ubije rodjenog lekara i nece se promeniti nista ako dodje drugi da ga leci, to nece spasti nacelnika koji krsi ljudska prava i manipulise ljudskim zivotima. Sada moram da nadjem mailove naslednika njegovih u Evropskoj delegaciji i da im pokazem slike laznog leka i da im uvek mogu dostaviti na testiranje lek koji je namerno pravljen da ne deluje radi manipulacije sa pacijentima. Srpski lekari misle da bolje znaju da lece nekim lekovima od samih pronalazaca lekova i nimalo ne prate uputstva kojima se ti lekovi daju niti kako sto je dovelo da za zadnjih 20 god znamo imena 5 osoba koje su krive zasto je Srbija od manje zavisnika nego Hrvatska dosla do duplo vise. Ne postoji promil i teoretske sanse da ce se u praksi nesto promeniti i da Srpski narod nece propadati dok se tim ljudima ne bude sudilo i okrenuo list. Ne postoji sansa nikakva, samo cemo ici u pravcu Rusije dok na kraju nas ne oktriju da takvi hocemo u EU da udjemo i dok ne budemo zasmetali trazeci azil po Evropi zato sto nas muce laznim lekovima. Samo sam rekao da mi je zahtev normalan i legitiman, za istu bolest isti Metadon kao u 28 clanica Unije, nista manje. Lek izbora, ko smeta sacekati da ciroza jetre pocne i masakrirati dete onome ko je smetao da u kandidatu za EU nemam lek sastava kao u clanicama EU. Zahtev mi je normalan i ne odustajem, odnesem po nekome heroin od pouzdanih ljudi od pre, imam za sebe i trazim da mi drzava dozvoli da umesto heroina platim Metadon iz Zapadne Evrope jel je Srpski lazan posto su Srbi stoka a ne ljudi. Sada sam katolik zbog svega ovoga. U katolicku veru su me odveli Aleksandar Vujosevic, Slavica Djukic Dejanovic i Hemofarm Concern jel ti kurvini sinovi nemaju blage veze sa jednakosti sa Evropskom Unijom, oni su ogledalo suprotnosti od toga. Bar necu umreti kao smrdljivi pravoslavac kada su me vec pravoslavci mucili kao stoku i kao zivotinju najnecovecnijim metodama. Sada ce me mozda jos vise muciti kada cuju da sam katolik ali nema veze, morao sam to da uradim jel se moj nacin razmisljanja kosi da pripadam veri monstruma cije istrebljenje bi me radovalo kao da postajem milioner.

    ОдговориИзбриши
  86. Sa ovim cu zavrsiti izlaganje, Hernan van Rompuy je isto obavesten da u bolnici obezbedjenje cuva lekare koji krse ljudska prava zato sto pacijenti su izvan kontrole totalno sa stalnim ekscesima zbog krsenja ljudskih prava i obezbedjenje je potrebno da prividnu da sigurnost lekara jel ako neko hoce nesto uradice im to pred porodicom za stolom za kojim jedu kao u filmu Noz.
    A KATOLIK SAM POSTAO JEL NISAM BIO KRSTEN I NE MOGU DA IDEM U GROB SA ZNANJEM DA PRIPADAM NACIJI I VERI KOJA DAJE LAZNE LEKOVE. ZBOG TOGA SAM SE POKRSTIO DA MOGU DA KAZEM SEBI DA NE PRIPADAM ONIMA KOJI SVOM NARODU DAJU LAZNE LEKOVE STO MEDICINSKA PRAKSA NIJE ZABELEZILA TAKAV ZLOCIN DOK ALEKSANDAR VUJOSEVIC, MIRA KOVACEVIC I JASNA DARAGAN NISU DOBILI DIPLOMU LEKARA I DOK ZENA IZ STRANKE SLOBODANA MILOSEVICA VODJENA ISTOM IDEOLOGIJOM CELOG ZIVOTA NIJE POSTALA MINISTAR ZDRAVLJA. TAKVI LJUDI SU ME OTERALI U KATOLICKU VERU I DAJ BOZE DA USPEM DA DOBIJEM HRVATSKI AZIL DOCI CU JEDNOG DANA DA SVIMA POKAZEM SLIKE KAKAV SAM BIO U KANDZAMA SRBIJE A KAKAV NA SLOBODI I ZEMLJI KOJU VOLIM I CENIM I POSTUJEM I OSECAM DA TAMO PRIPADAM OD KADA SAM VIDEO KOLIKI SRBIN MOZE MONSTRUM DA BUDE. PRICALI SU O TOME 20 GOD ALI JE TO PROLAZILO MENI KROZ USI ONAKO, NEKADA MISLIO DA JE PROPAGANDA, NE NIJE, DOK JE SRBIJE NA BALKANU SRECE NECE BITI DOK SRBI MRDAJU. ONI CE NAPRAVITI NOVU SREBRENICU, SPOSOBNI SU ZA TO, TO IM JE IDEOLOGIJA, TO SU IM GENI, LOSI GENI, LOSA KRV. ZATO JE PRELAZAK U KATOLIKE LOGICAN POTEZ ZA NEKOG KO JE SVESTAN NEKIH STVARI KOJE SE DESAVAJU MNOGIM SRBIMA. NE MOGU DA SE BUDIM I PRIPADAM NACIJI KOJA DAJE LAZNE LEKOVE I IGNORISE STETU I DA POMOGNE ONOME KOGA TO OSTETI.NEKA VAM JE BOG U POMOCI SVIMA KOJI CETE OSTARITI ILI BITI BOLESNI OVDE, VIDECETE KO JE SRBIJA. MOSTRUM KAKVOG NEMA.

    ОдговориИзбриши
  87. Ne kazem vam da trebate da mi verujete na ovome sto vam pricam.
    Mnogi znaju da sam Metadonsku Terapiju zapoceo 2006 god i da najbolje znam koliko ona moze da pomogne. Ali ne posle 2011 u Srbiji. Isto sam obecao i toga cu se pridrzavati da necu preci na Buprenorphine nikada, zadnja solucija koju uvek imam je da oteram sve Srbe iz porodice u 3 lepe i da prestanem zauvek da govorim sa bilo kim ko je Srbin i pravoslavac i da odem u Hrvatsku u Centar gde bi bio 5 god i postao Hrvat i zadnji put se vratio ovde da ubijem dete onoga idiota od lekara koji je kriv sto se daje lazan Metadon, i to u danima kada hapsenje ne moze da predstavlja znacaj nikakav, kada znas da imas neizlecivu bolest ali jos hodas.
    Znaci sto se mene tice nikada Buprenorphine, nikada pravoslavac, nikada na srpsku slavu, ni na porodicne slave vise ne idem rekao sam da necu da prisustvujem skupovima pokvarene nacije. Heroin je za mene bolji nego Buprenorphine, ako je jedini lek caj od maka i heroin neka bude tako.
    Ako je jedini lek da se vidjam sa narkomanima i batalim sve sto sam radio i da prenosim drogu deci kao kurir neka bude tako. Bolje tako nego da pijem lekove koje ne osecam da mi pomazu na kojima se ne osecam zdravo zato sto neki pravoslavni kurvin sin i doktorka droca tako zele. Hrvati nemaju nacelnice koje su se jebale sa narkomanima. Imaju ih Srbi i drago mi je sto sam to mogao da ispricam barem preko interneta lekaru iz Slovenije koji je u Evropskom odboru za narkomaniju, lekaru iz Vinogradske u Zagrebu koji budite ubedjeni mi veruju na tome. Oni znaju da se Srpske droce koje ne lece nego stvaraju narkomane a nose bele mantile i produzavaju drogiranje dozivotno jebu sa narkomanima. Znate zasto znaju za to. Zasto su kurvini sinovi doktori mislili da cu ja prihvatiti Buprenorphine zato sto oni hoce, zato sto im odgovara, zato sto imaju proviziju i trpeti sve sto to nosi cuteci i slucajuci najgore usamljene u svom misljenju idiote koji ce ulaskom Srbije u EU izgubiti polovinu pacijenata. Polovinu pacijenata ce izgubiti, tako sto ce onih 20 koji dobiju prave lekove doci ispred bolnice i reci evo tebi lek, evo tebi lek, evo tebi lek, sta pise na kutiji, jel su ti rekli da si to dobijao. Jel ti ugodnije nego na Buprenorphionu??? Jel lakse da se odupre kristal metu i spidu zbog endorfina koji kod Buprenorphina ne stvara se dovoljno da bi mi bili OK. Ako je tako imate bolnicu tu i tu imate pravo da trazite posao i da se lecite u okviru EU.

    ОдговориИзбриши
  88. Ako bi se trazio krivac zasto slusam Ustaske Pesme, zasto mi je na kompijuteru slika Ante Pavelica, hvala bogu nisam krsten pa prelazak u katolicanstvu odraslog coveka je normalno. Jel ja Pravoslavac nisam ni bio, samo sam sada postao svestan da necu da budem, osvestile su me Lekarke droce iz ZBZZa, Nacelnici Idioti koji su iz ko zna koje zabiti dosli u Beograd da od Beogradjana izlecenih prave narkomane, koji nece uspeti da me dovedu do Buprenorphina makar ne popio nista to jutro. Znaci pre cu trpeti sve nego uzeti i Buprenorphine, i da me posle 5 god drogiranja neko pita jel hoces to da popijes, NE NECU. Jel se lekovi biraju kako pomazu pacijentu, a ne kako se Pravoslavnoj Seljacini u Belom Mantilu koga bi popisala i posrala WHO zbog nehumanosti svidja. Ne daje se lek tako sto se onaj koji pomaze napravi falsifikat pa se manipulacijom nastalom u mozgu srpskih idiota koje samo ova zemlja moze da izrodi i nijedna druga zbog simptoma na defektnom leku daju drugi koje lekari zele. Meni nije bitno da mi neko od vas veruje. Od toga nemam nista. Dobro je da sam shvatio kakvi su Srbi i kakvi monstrumi kod Srba mogu da opstanu, a sto sam katolik nisam ni ja kriv, sto sam Ustasa nisu krivi Hrvati, krivi su monstrumi medju Srbima koji treba da pomognu a odmazu.
    Bez obzira sta oni pricali ja sam uvek osecao da oni odmazu i uvek osecao da mi Hrvati mogu pomoci. A zasto drzim Pavelicevu sliku, drzim je zato sto da je on zavrsio posao moja jutra bi bila divna i bez bolova i patnje, zato sto bi Balkan bio lepse mesto bez Srba, ne bi bilo 4 rata, ne bi bilo Srebrenice, ne bi bilo komunistickog osvajanja ni pogresne politike, sve bi bilo divno i svega toga ne bi bilo da je Ante Pavelic zavrsio posao. Jel da su Srpski narkomani leceni u Hrvatskoj bilo bi ih manje, podaci o tome govore, da su toga svesni Srpski politicari lekari ne bi radili koji danas rade. Najbolji pacijenti ne bi postajali narkomani, oni kojima stvarno treba lek i koji su vezani za lek ne bi bili nabedjeni da nisu normalni u politici kakve nema u Evropi. Zbog svega toga niko mene ne moze kriviti kada kazem da podrzavam Pavelica jel njegov zavrsen posao bi znacio manje bola i patnje za mene. Njegov zavrsen posao bi znacio da ili me ne bi bilo ili bi bio sada na moru i pricao sa kulturnima a ne pravoslavnima. I svako od stotina imena koji je cuo od mene kakvi su Srbi cuo je to zbog Srpskih lekara koji lece zavisnost. Da razdvojim druge lekare, samo psihijatri i lekari koji lece zavisnike su sramota Srpskog lekarskog drustva. Samo tih 10 idiota i njihove marionete koje nemaju svoje ja kao ni svaki tipicni Srbin nego su ovcice koje idu gde ih vetar nosi. Oni bi u drugoj situaciji radili sta kazu drugi lekari suprotno isto kao ovi sada jel nemaju u sebi nista, ni znanje ni obrazovanje ni iskustvo, ni humanost ni civilizovanosti, nista.
    Samo vam kazem Daj boze da sto pre udjete u EU videcete sta je Metadon i zasta su vas zajebali lekari. Do tada zelim vam da imate heroin sto cesce. Bolje je 3 dana nedeljno biti drogiran, a 4 nista nego 7 dana defektni Metadon. I da znate kada god odete po vas defektni lek da su vam to uradili SRBI, SRBIJA, SRPSTVO, SRPSKI LEKARI, SRPSKI MENTALITET I NE PRICAJTE GLUPOSTI ZA HRVATE JEL SRBIJA JE UCINILA DA BUDETE NIZA RASA NEGO ONI. SRBIJA VAS JE NAPRAVILA JADNIJIM NEGO ONI. AKO STE NORMALNI JADNIJI STE OD NORMALNIH HRVATA, AKO STE ZAVISNI JADNIJI STE OD ZAVISNIH HRVATA, AKO STE BOLESNI JADNIJI STE OD HRVATSKIH BOLESNIKA, AKO STE SRBIN JADNIJI STE NEGO HRVAT ZBOG SRBIJE, AKO STE SRBIN NIZA STE RASA ZBOG SRPSKOG MENTALITETA A NE ZBOG DRUGIH. AKO STE SRBIN ZIVOT VAM MANJE VREDI NEGO DA STE HRVAT ZBOG SRBIJE I PRAVOSLAVLJA I DA LI SE SLAZETE SA TIME JE NEBITNO TO JE CINJENICA KOJA VAS PRATI I KOJA CE VAS SUSTICI DA LI RESAVATE OVAJ ILI ONAJ PROBLEM. SAMO MALI BROJ SRBA JE PONOSAN KAO SIPTARI I HRVATI I SPREMAN SADA ZA LAZ DA IDE NA KUCU LAZOVA I DA GA PREBIJE PRED ZENOM I DECOM ZA NEHUMAN I NEEVROPSKI RAD. TO BI URADILI SAMO PONOSNI, ONI KOJI SU TO I URADILI, I DOBILI DRZAVU.

    ОдговориИзбриши
  89. Dobio sam zvanicni mail od Evropske kancelarije od Stefana Fulea na moje ime za ono sto sam ih kontaktirao povodom falsifikovanog Metadona i sto sam objasnio da nije u redu da neko radi sa Srpskim institucijama na postizanju dogovora i usvajanju Evropskih zakona a da Srbija ne radi isto sa institucijama. Tacnije da se dogovori nesto a da ostavi lekara kao Aleksandar Vujosevic da krsi ljudska prava i da kaze pacijentu idi u Evropu da se lecis civilizovano. Konkretno sam za to rekao i za ime lekara koji je to rekao i da ne samo da tako govori nego tako i misli i radi i da ne vredi dogovor sa Srbijom dok takvi lekari ne dobiju otkaz i dok na njihovo mesto ne dodju stranci. Dotle ne vredi inace ne mogu da odbiju pacijenta za azil kada objasni sta mu rade takve lekari i kada podnese dokaz sta pije kao terapiju.
    Zakoni iz farmacije na koje se odnosi i falsifikovanje lekova ce sada biti praceni i radice sa Srbijom da dobijemo iste uslove kao u Evropi. Samo nije moglo da prodje bez toga da im objasnim da pred sobom imaju politiku spremnu na sve lazi i prevare i da zakletve i obecanja od strane Srba lako mogu da vide da se u praksi ne postoju kao sto se krsi pravo pacijenata da dobijaju lek kakav je napravljen.
    Nisu pojedini krivi sto im je lose od laznog leka, za njihovo lose stanje su krivi losi ljudi koji lece i koji se ne mogu nazvati lekari. Imam adresu Evropske kancelarije sada cu da spakujem Metadon kada znaju o cemu se radi i da im posaljem.
    Posto se radi o krsenju ljudskih prava osnovnom i laznom lecenju, tj ostavljanju u mukama i bolu oni ce proslediti da vide da li kolicina aktivnog sastojka odgovara potrebama pacijenata i Evropske Unije.
    Ako ne smena se treba traziti u onima koji su cutali i pustali to i smena Ministarke Zdravlja cija stranka je vec jedanput davala lazni lek narodu i prodavala drogu.
    POZDRAV.
    SMRT SRBIMA, ZIVELA HRVATSKA.!

    ОдговориИзбриши
  90. suboxone 8mg 5 evra substitol 7 evra heptanon -methadon 2 evra ml prodam uslov sam za ktakotrajno skidanje sa prašine trocikel@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  91. Анониман16. март 2014. 04:32

    Tacno!!!Najvise mi smeta kad se neko petlja tamo gde nema pojma.Kao svi srbi i balkanci su fudbalski strucnjaci a procitali su 2-3 clanka o fudbalu u novinama.Metadon je i meni pomogao da se izvucem iz govana.Nisam samo ja kriv sto sam upao u to.Otac alkoholicar tukao je mene sestru majku izbacivao na ulicu u pidzami u 2 ujutro u januaru i neko mi pljuje o mojoj terapiji pa sram vas bilo.Idite radite malo kod privatnika jedno 12 sati mesecno za minimalac pa cete videti kako bi vam prijalo malo osvezenja.Nego vam tate kupile lap topice kompove ja sam svoj sam zaradio.Inace bi ga ukrao od vas da nema metadona.Mozak mi je ispiran od kad znam za sebe .Cale privatnici lopovi.Idite danas na glasanje da odabeerete magarce koji ce vas voditi u ,bolji svet,bez metadona pedera ludaka.Dobro i ja sam protiv drugog no sloboda volje.Gde vam je to razmazena ,deco, .Popiliste 3 piva svojom voljom sta vi znate uopste o metadonu.Ja sam farmakologiju za med.fax.citao u knjizari jer nisam mogao da je kupim.Tata mi nije imao za Rebock patike ili kako se pise.Jedino sto me je oslobadjalo od patnje bensedini trodoni cena im je kao cena naj jeftinije pakle cigara u trafici.Toliko sam imao.Posle sam popravio prosek u srednjoj skoli zakvaljujuci ta dva leka za 0.8 sto nije malo.Danas studenti kupuju Ritalin -amfetamin da bi ucili.Koliko advokata je na metu NIKAD NECETE SAZNATI.Najbolje pesme sto slusate napravili su heroinomani.U @ sv ratu Svabe su imale panzersokoladen cokolada sa anfetaminom da bi vise Rusa ubili.Sta radi NATO u Afgannistanu .Utrostrucila se proizvodnja heroina kako su dosli.NIJE VAM CUDNO.Sta je cia raila u kolumbiji.Idite na youtube .pa gadilo se agentima.dajemo oruzije za koku.Da Rusi su drugo ali je naucno dokazano da postoje ljudi sa manjkom serotonina hormona srece.Mesto meta snasli se ljudi koji nemaju para krokodil.Horor 6 puta jaci od heroina.Ali je prljav od joda pa osoba dobija prvo ljubcastu kozu zato naziv krokodil.Koza polako izumire a potom se meso raspada.Grozne slike kosti se vide.Lik je stavio nogu kad je dosla policija pardon- milicija u kantu za djubre da sakrije nogu a od noge kost do kolena bez mesa.Bolje i metadon.Mislite da ga dele svakom varate se.kontrole su tako rigorozne.3 puta da vam nadju u urinu drudu supstancu heroin morfijum kokain i letite dozivotno ili ubode ako metadon venski ubrizgavate.Ja imam jedan pad jer me je keva otkucala sto sam 70% alkohol ubrizgavao u venu.Ruska metoda opijanja bez mamurluka.I nepaada mi napamet ne 2 crte da napravim nego SAMO 1 da nedobijem sut kartu.zato cutite neznalice jer neznate koliko ste i sami bezbedniji od samih nas a mi imamo sansu da ne zavrsimo u zatvoru nego da radimo i sluzimo.Doktorka j mojoj kevi rekla.Neko uzima insulin da bi ziveo a vas sin mora metadon da biziveo smatrajte to na takav nacin ISTIM.Inace bi ga nasli negde sa spricom u veni mrtvog.Ima i onih alavaca- zombija moj naziv no brzo ih provale i dovedu u normalu.Sto se tice tolerancije glupost.No alave se no ima problem i sa metabolizmom.Ako ne radite fizicki pa krenete naglo bice nezgodno .Ide brza eliminacija metadona.No ja sam na mojoj terapiji 2 godine i necu da je povecavam.saveti od drugih na programu koji RADE lako je ici gore ali tesko dole.I mit da se mi tamo drogiramo laz.Pa ja sam probao uzmem 2 terapije odjednom i nista a posle patim 1 dan sto sam skratio terapiju.Zato molim vas nelupetajte.Idite radite kao ja ili klasajte za novu turu magaraca danas 16 marta 2014g.TACKA

    ОдговориИзбриши
  92. Анониман16. март 2014. 05:40

    Wlada01118. октобар 2013. 02.54
    Kad budes imao svoju ulicu smradu u centru Zagreba bices veci Hrvat od mene.Moj cale isao je i ubijao Holandsku stoku na heroinu govnaru koji su dobili lazi novac od vas - kao Hrvata umesto maraka.Kad su probali to da zamene u marke dobili su k....cZa osvetu su ispekli bebu u smederevcu malo gogluj govance.Nigde nije pisalo jer beba srpska ili hrvarska no bila je ovo drugo .J...ga tamo su ti biti Holandski heroinomani stacionirani.Pokusali su za spasu bebu no kasno je bilo.Posle su otisli iz mesta i ostavili to JNA.Fixaj se horsom.Zamodi to jednom u dupe da vidis sta ce limuntus da ti uradi.Kao cigla da te je pukla brcinom od 100Km na sat.2 dana filing traje.Nisam ni ja krsten brate KOMUNISTO al nedam pare ni papi ni debelim popovima u mercedesu.A sto se Srba tice svaka im cast.Kamo srece da smo mi takvi.No ja sam postao jer sam sa njima.A ti si mrtav.Probaj experiment sa intra muskularnim horsom.Samo jednom.SHVATICES ne ubija heroin nego limuntus.Predji na krokodil mozda prozivis duze.Slusaj lekare druze Wlada Imenjace Leninov i moj.I komunizam je bio bolji od ovog sranja 100% bar se nebi nikad drogirao da je ostao.Plan CIE i Ameraje bio pustiti toliko krvi na Balkanu da se narodi na njemu nikad vise ne ujedine.Sto je opet bezveze.U 2 svetskom je jos gore uradjeno pa su se uedinili.Na eurosongu cim se balkanci kao upoznaju vide druge nepoznate jezike glasaju za komsije.Hrvati za Srpske pesme i obrnuto a b Bih crna Gora Slovenija Makedonija.Kad bi neki novi Hitler se stvorio i obe ugrozio brzo bi se ujedinili.No USA masina je tako sofistvicirana da pucaju na osnovne ljudshe nagone strah seks glad -coka kola -( procitajte istoriju coka kole) ne narkomani da vidite sta je tajni 13 sastojak ha,ha,ha da cemo se tesko ujediniti.USA sekretar 2007 godine je rekao u narednih 5 godina dobio je papire u ruke napadamo 5-7 zemalja.Pa zasto ja neznam jaki smo moramo se negde istrositi.Dobro koje zemlje.Egipat,Tunis,Libiju,Siriju,Irak nastaviti.Pa zasto sta sunam skrivili>Ja neznam vi pregledajte papire to je plan i toga se moramo drzati.Kraj citata.Sve da bi posle stvorili novu al kaidu i napali ta nova al kaida Rusiju i zapad Kine gde ima muslimana.Jer se ispostavilo da su samoubice jedno od najboljih oruzija protiv armija i partizanski nacin ratovanja.Idite na youtube i videcete dosta toga da nelupetam.I ti glupi imenjace sa Ruskim imenom kao ja.

    ОдговориИзбриши
  93. Анониман24. март 2014. 17:38

    Marijana meni nista ne treba kraktorocno jel sam dozivotno na odrzavanju. Znaci da se skidam da bi uzimao heroin ne treba, bolje da ga odmah nastavim uzimati ovako.
    Ja bi najvise voleo da mogu da se dogovorim sa nekim iz Plive da kupujem na 1000ml za 200e ili koliko traze vec. A Srbi ne serite vise nego skupite potpise i resice se stvar 50-100 potpisa. Ja da se cimam sam necu, da sam strejt sada cimao bi se svaki dan dok cela Drajzerova ne bi dobila otkaza, isao bi molio, putovao, pljuvao na njih, pricao na Srpskom na Engleskom svasta da su me zlostavljali, nosio pokazivao sta daju. Znaci kurvini sinovi jebem im mrtvu decu i popisam im se na grobove mrtve dece su izmislili Metadon i terapeutska svojstva Metadona prepisali kao nezeljeno dejstvo i vise nemamo sanse one koje daje Metadonska Terapija. Zbog koga. Zbog Aleksandra Vujosevica, Zbog Jasne Daragan, zbog Mire Kovacevic, i njihovih slugu. Znaci ja ovim putem molim doktore iz Novog Sada, pravite se da je Beograd druga drzava, zavedite red kod vas, sklopite ugovore sa Plivom Zagreb, izbacite debile koji prave lazne lekove pokazite da sami nemate korist da vam nije za nas losije zdravlje vasa sreca. Jel ovo sto je uradjeno je povecalo upotrebu heroina i pogorsalo zivot ljudima. Ja kazem sada, doci ce vreme kada cu dokazati. Meni je zao sada, verovatno doktori misle da ja kada bi bio strejt da bi nasao posao, nasao devojku, neko price. Prvo Srpkinje su za mene mrtve ne postoje od kada sam video kakav su Srbi narod, drugi posao bi mi jedini bio putovanje u Kopenhagen i Zenevu da objasnim koliku su podlaci u Srpskom Zdravstvu i da zamolim ako ima pravde da se bar Kosovo i Vojvodina i Sandzak urede a da se Beogradu ne daju donacije nikakve nijednoj grani zdravstva. Posao bi mi samo bio ispiranje usta sa olosem Srpskim i nista drugo.Ne sada znam, jasno mi je zasto onaj ko pobije i 20 Srba sada u svojoj zemlji kao manjinu nece biti krivac, pa Srbi nisu ljudi. Oni su stoka. Oni su zlocinacka, monstruozna genocidna stoka bez osecanja, Srce - Bubreg - Pluca > Zivela Zuta Kuca. Zivela Hrvatska Smrt Pravoslavnim Monstrumima.

    ОдговориИзбриши
  94. Анониман24. март 2014. 17:55

    Ovo najozbiljnije mislim da ovde je nepotrebno izazivati ratove da bi se doslo do ove teritorije. Ukoliko se daju drzavljanstva mladim Srbima ovde ce ostati pustos mrtvih generacija i po koji idiot. I gotovo, tudja zemlja. Znaci samo objavis da svako ko hoce dobija drzavljanstvo i sansu ali pod uslovom da ostavi ime i religiju i zaboravi na njih i automatski u ponedeljak sledeci Srba ima milion i osamsto hiljada, i ovako 2/3 su ljudi u poznim godinama, bolesnih najvise, ludih najvise, izdanih najvise. Ljudi dosta je Srbija krala, pljackala, uzimala imovinu, pare, krala zdravlje, davala lazne lekove, uskracivale prave strane koje mozemo da platimo. Vreme je da narod izda ovu zemlju i da joj okrene ledja pre nego sto sam njom nestane. Srbiji nema spasa. Jel Srbi i ne postoje vise, pravi Srbi su umrli, mnogo ih je pobijenu na Kosovu, ostali su izmesani sa Turcima, mi smo poturica jel shvatate to. Istrazivanja pokazuju da imamo slicnosti sa Obilicem kao Francuz i Rumun, to su naveli. Hrvati imaju vece slicnosti sa Obilicem i Lazarom jel su oni nastali od Srba ali nisu bili mesani sa Turcima kao Srbi, Znaci u Zagrebu ima vise normalnih gena nego nasih. Ovo je nonormalno bezosecajna nacija. Ova nacija je osecajna samo prema strancima dok se pretvara. Inace u svetu nemas tako stetnu naciju kao Srbi.Potonucete sa njom, ako nastavite da zivite ovde, vasim unucima se ne pise lepo, Srpski geni ce ih odvesti u strasna vremena.Oko nas je 20-30 miliona ljudi sloznih kojima smo se zamerili koji znaju koliki su Srbi gadovi i nasta su sposobni. Oni smatraju da nam se nisu osvetili i da trebaju to da urade kad tad. I ovom prilikom izjavljujem javno, zbog svega sto sam video u Srbiji a nije normalno nego je zlocinacki a nije kaznjeno svaka teritorija koja zazeli da ne bude pod Jurisdikcijom Beograda ja im dajem svoju podrsku jel znam kako im je. Znam kako je bilo Albancima, znam kako je bilo Hrvatima. Zapamtite Srbija ce nas kad tad pozvati u rat praveci se luda da nam je davala lazne lekove, bice vreme da javimo normalnima kako da je satru i gde su baze. Jel kurva je takva uzme ti sve i onda trazi od tebe nesto kao da nista nije bilo jos je to nasa duznost. Moja duznost je jedino da zapadni svet zna koliki su Srbi monstrumi, nista vise. A duznost ove zemlje kojoj sam placao porez je bilo da mi od legalnih lekova dozvoli da izaberem proizvodjaca ako garantujem da sam mnogo bolestan, da mi je mnogo lose i da mi treba on. Ona to nije uradila. Dabogda gorela cela i dabogda je rasparcali kako hteli.

    ОдговориИзбриши
  95. dali je moguce nastaviti sa terapijom metadonom u drugoj zemlji evropi tacnije "zna li neko nesto" ??

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da moguce je samo trebas imat papire da studiras ili radis u toj zemlji sve zavisi od toga koja je drzava i kakvi su zakoni u vecini je moguce,ali to moras odma trazit od doktora da koristis metadon i onda ti objasni sta i kako u njemackoj imas polamidol metadon i subateks tablete .

      Избриши
  96. Svi ovi koji se hvale da otkad su na metadonu zivot im se promenio su naravno klasicni narkomani koji su jedva docekali da se drogiraju na racun drzave, tj besplatno! I sve te price kako su sada "normalni i sve im je super", to mogu da prodaju nekom ko se nije drogirao i ne zna sta je heroin i metadon. Naravno da kao narkoman kojizeli da se drogira i komplikovano mu je da svaki dan dodje do svoje doze, kada mu dodje neko (drzava) i ponudi im besplatnu drogu, jer metadon to i jeste - sinteticki heroin - naravno da ce reci "Ooo da, hvala vam puno, sada mogu legalno i besplatno da se drogiram!" Jer kad uzimas metadon, to nije drogiranje, vec ti uzimas "lek", hahahahahaha... odlicna prica za druge, a i za laganje samih sebe. Ti brate HOCES da se drogiras i to je cela istin i kraj price! I sada, samo da mi neko nebi pametovao ustilu "otkud ti znas", da odma razjasnim da sam bio heroinski zavisnik 7 godina i to hard-core varijanta, tako da znam ytaj nacin razmisljanja. Jedini pravi nacin lecenja je APSTINENCIJA! Ja se ne drogiram evo vec 20 godina i znam sta metadon, cak sta vise, znam sta e Heptanon, koji je za ovaj danasnji Metadon mala maca, ali tvrdim da ko stvarno zeli da prestane, moze AKO HOCE! A prica o Metadonu kao lecenju, to mozete da servirate babama i dedama - vi svi koji se "lecite" Metadonom ste i dalje NARKOMANI! I to je mozda bolno cuti ali je jedina istina. Kada stvarno budete hteli da prestanete da se drogirate, onda cete naci nacina da se skinete sa bilo cega, pa i Metadona i onda cete biti stvarno izleceni i zivecete normalan zivot. A ovo sto nazivate "normalni zivotom" na Metadonu, cekaj samo kad prodje nekih 10-15 godina, kada pocnu da otkazuju sve funkcije. Pa sada ste vec nateceni i naduvani ko baloni od Meta, a za 5 do 10 godina dolazi pravi pakao. I onda ce vecina shvatiti sta je Metadon, samo sto ce za vecinu biti kasno!

    ОдговориИзбриши
  97. Juuu, sada sam tek procitao komentare onog Wlade. Kakav je to ludak, to ova planeta nije videla. Njega treba po hitnom postupku u neku ludaru i u padobran da ga stave iza resetaka. Takvi ne smeju biti na slobodi, jer su agresivni ludaci! Neverovatno!

    ОдговориИзбриши
  98. Da li ste svesni vi budale jedne da nas koji smo dugo na Metadonu ne rade ni Metadon ni Heroin. Nema "Da se rade na racun drzave"... videcete kada budete 20-25 god zavisnici pa kada vas ne bude radilo nista... Znaci nema rada samo smiris krizu ili si u agoniji od krize.... Nama drzava da iznese heroin mi ne bi imali rad nikakav. Zato price da je neko na Metadonu zato sto mu je isto kao na heroinu su price idiota sa 6-7-8 godina zavisnosti koji ce ceo zivot da skidaju i navlace jer oni niti mogu bez dopa niti moze da im pomogne Metadon, pogotovu ovaj sada los a i kada ga piju to je zajedno sa heroinom, tako da oni se tako vodaju kroz zivot i posto njima ne pomaze Metadon valjda sami sebe i svoje roditelje ubedjuju da su bolji od drugih narkomana zato sto nisu stalno na Metadonu iako se porede sa nekim ko nije mozda uzeo heroin 5-10 godina jer ga heroin ne radi vise. Zato bezite u svoju rupu crkavajte tamo pricajte mama price nemojte da vi narkomani koji ste 2005 probali heroin pricati nesto o lecenju koje vode neki doktori zadnjih 55 godina i videli su 50-60.000 takvih kao vi. Svaki je narkoman najpametniji kada se prica za drugog i sta treba drugi da radi da bi se izlecio. Ja sam na 200mg Metadona. Ovih sada 200mg je jednako 20-25mg Metadona sa kakvim sam ja startovao program. Osecamo svi toliko lose a drzavu boli kurac da li je ljudima stvorila nezeljene efekte koje nisu imali pre. Farmaceuti kupuju sirovine iz Kine i Rusije, najeftnije, svaka tura leka drugacija, Ministarstvo nema znanja i uslove da testira aktivnu supstancu po mg leka starog 60 god. Farmaceuti promene lek ne obaveste zdravstvo lekare, pacijente kolika su odstupanja da bi nadoknadili ljudima da ne misle da su velike doze, Oni precute to jer su toliko ogrezli u interesovanje samo za zaradu da od 1 flasice Metadona sada su napravili vise od 5 imaju 5 puta vecu zaradu od Ministarstva Zdravlja. Najgore sto kazu i priznaju da su promenili a nigde nema obavestenja za ljude kojima ce taj lek mozda da spreci infekciju neke smrtonosne bolesti koju ce preneti na nekoga da znaju koliko tacno se promenilo pa da nadoknadi. Jer nasa drzava nema nikakvo interesovanje o stetnom uticaju njenih institucija na gradjane. Da drzava ima neku svesnost sta joj se desava sa omladinom kao sto su Hrvati imali ona bi prestala da ponosno radi stvari koje neprestaju da pogorsavaju zivot pacijentima i stvaraju nezaustavljivu zelju za ilegalnim drogama. Sta da kazes za zemlju koja je ukinula Metadon da bi narodu prodavao Sloba Heroin, ti isti lekari sada nas lece, ja da sam lekar i da sam zadnjih 20 godina radio nesto sto je protivno zdravom razumu ja ne bi smeo da se pojavim u javnost. E kod nas nemaju obraza, kod nas i pacijent i njegova bolest i njegovo stanje i eksperti svetski svi oni zajedno mogu reci da su potezi drzave i zdravstva losi oni ce nastaviti da rade sta oni hoce. Zato u enciklopedije treba da udje slika Rusije i slika Svajcarske sa naslovom sta znaci Izgubiti rat protiv droge i sta znaci da 3 coveka dnevno dobiju sidu a sta znaci da svake godine imati sve manje narkomana i pored Metadona, Morfina cak i Heroina pacijentima koji nisu mogli drugacije. Ali kod Slovena je bitno biti moralan makar time ubiti 10 miliona ljudi, kod zapadnjaka ne, radis lose, ostetis par ljudi mars u zatvor jer ne mozes da sprovodis ono sto ti je drago ako neko ima bolove i ako neko tako ne prestaje da siri los uticaj na druge.A osim Svajcarske i Rusije kao olicenje Dobra i Zla treba da udje Srbija i Hrvatska, dva prakticno ista naroda sa skoro istim brojem stanovnika jedan od 1990 demokratski orjentisan, drugi istocno socijalisticki represivno pro Ruski i da se vidi cija politika je napravila vise narkomana i cije zdravstvo je vodilo stvaranje veceg broja zarazenih zuticom. Ako nece Srbi treba Hrvatima predloziti da urade i da se rugaju budalama Pravoslavnim.

    ОдговориИзбриши
  99. Bolest zavisnosti

    Ja razumem da postoje ljudi koji ne znaju niti su dovoljno obučeni da govore o ovoj bolesti - bolesti zavisnosti,

    a takodje su insprisani zaradom samo na drugi način, nije metadon ali jeste blokator!!!

    I metadon je blokator, preko njega heroin nema svoje dejstvo - praktično iskustvo..

    Narkomani koji ne žele da se leče izbegavaju metodan - praktično iskustvo.


    Retko ko može da govori o ovoj bolesti bolje od pacijenata,
    a da od istih nema korist,

    a ta korist je uvek NOVČANA.

    Ovo je psihička bolest više nego fizička.

    Blokator je skuplji (Naltrexone) od Metadona. Tablu prodaju za 1.500 din koja nikakav efekat nema na bolesnika osim što nije u mogućnosti da uzme opioid.
    Ono trenutka kad više nije u organizmu (blokator) heroin se nastavlja uz sve napore - praktično iskustvo.

    Bočica od 10 mil Metoda košta oko 100 din, a tabla blokatora 1.500 din,

    pa Vi sad vidite korist ovakvih i sličnih tekstova. Tabla isto ima oko 10 tableta, znači odnost Blokator/Metadon u potrošnji je 1 prema 1.

    Iskustva ljudi u komentarima su istinita.

    Ljudi koji uzimaju Metadon počinju tamo gde su stali kad su uzeli heroin prvi put.
    Što znači rade, uče nastavaljaju da vode normalan život kao i svi drugi bez prepoznavanja i osudjivanja.

    Bolest zavisnosti je bolest čovečansta i nije samo heroin, to je jedan od vidova ove bolesti, samo jedan mali deo nje!!!

    Isti ti koji uzimaju novac od bolesnika ove bolesti su još veći bolesnici zavisnosti ali to je prihvatljiv način zajednice a zove se novac, moć

    - prognoza im je gora nego zavisnika zabranjenih supstanci!!!

    Ko će ići po crkvama okolo da gubi vreme tražeći Boga, a Bog svuda oko nas. Čak i to metadon sprečava.

    Metadon od bolesnika pravi ravnopravnog člana u ljudskoj zajednici,

    A to izgleda mnogima ne odgovara!!!

    ОдговориИзбриши
  100. Mislim da ljudi kako zavisnici tako i zdravstvo i to ne samo koje leci zavisnost nego celokupno treba da zna da su u Republici Srbiji zavisnici oko 300-400 njih osteceni nemarom koje je prouzrokovala farmaceutska kuca Hemofarm i Specijalna Bolnica za Bolesti Zavisnosti a koje je mogao da bude sprecen da su oni sledili preporuke eksperata koji se bave tim pitanje 4-5 decenija i koji su u detalje predvideli kakva se ostecenja trajna mogu javiti pacijentima koji nisu na Metadonu jer su upali tu srecom nego zato sto im lek stvarno i zaista treba.
    Sada cu da objasnim ovo. Od kada su farmaceutske kuce pocele da same sinteziju Metadon a to se desavalo u tokom zadnjih 15 godina na raznim mestima u razlicito vreme, sa vremena na vreme pacijenti su prijavljivali da tokom prelaska sa proizvodjaca na proizvodjaca pocinju da se osecaju ekstremno lose. Zbog ovoga su eksperti predlozili da lekari budu potpuno upoznati sa svim razlikama u kolicini aktivne supstance u leku. Mnogi pacijenti ne znaju ali 1mg leka ima odredjenu jacinu samo ako farmaceut koristi tacno i uvek isto aktivne supstance u skladu sa original patentom. Inace od farmaceuta zavisi da li ce 1mg leka da bude iste jacine kao 5mg od drugog farmaceuta. Zbog izuzetno losih stvari koje su izazivale takve stvari, znaci pojave anksioznosti, nervnih slomova, psihoza koje nisu zabelezene pre toga kod pacijenata a koje su uzrok sto pacijent dobija lek a trbi konstantno i dugo tegobe, polukrize, bolove, nesanice, nocne more, sve zbog slabog farmaceutskog dejstva i slabog prolaska kroz mozdanu barijeru i vezivanja za opijatske receptore. Svi strucnjaci sveta se slazu i nema nikakve promene niti predloga da farmaceuti menjaju ono sto se pravilo pre 50 god. Jednostavno im je samo ostavljena sloboda sa misljenju da se oni pridrzavaju toga a oni to ne rade. Oni su potpuno kod nas zastranili i ruse osnovni koncept Metadonske Supstitucione Zamenske Terapije u kome dejstvo Metadona menja i nadoknadjuje nedostatak dejstva heroina i nudi pacijentu sto je moguce blize stanje uz oralno konzumiranje i uz potpuno odvajanje od sveta narkomana. Sama rec supstitucija je zamena i razlog uspeha Metadona je dejstvo njegovo. Posle leta 2011 Hemofarm ne samo da nije upoznao pacijente i da lekari nisu upoznali pacijente da ce dobiti novi lek nego su potpuno ignorisali cinjenicu da i male razlike u aktivnog supstanci mogu da razbole pacijenta od anksioznosti....

    ОдговориИзбриши
  101. ....Da stvar bude gora oni su lagali, davali razlicite kolicine aktivne supstance kao da su posle dolaska Buprenorphina namerno inicirali nervne slomove i histeriju ljudi kako bi ostavili terapiju. Potpuno su ignorisali cinjenicu osoba koje kazu da su oni gospodari svog tela i da ne zele nikakvu promenu. Niti su ostavili kao opciju ljudima koje tesko pogodi promena da im se daje stara formula. Znate Hemofarm nije 20 godina trovao ljude pa onda prestao odjednom. On je 20 godina pravio lek kakav je patentiran, kakav je doneo uspeh nestvarni uspeh u lecenju od heroina kada su sve druge Metade omanule jer uspeh Metadona je bio toliko dobar da je to bilo gotovo nestvarno prema svim ostalim terapijama koje decenijama pre Metadona ni posle nisu makle nigde od par procenata i obaveznih recidiva stalnih i povrataka u drogu ili u vise droga. Znaci to doziranje manje vise moze da se protumaci kao namerno izazivanje nelagodnosti pored cinjenice da i kratkotrajne male razlike mogu ostetiti zdravlje coveka. Zar je ovoj drzavi punoj bolesti i ludaka sa potpunom epidemijom hepatitsa C kao najgorom osudom za vise deceniski los rad zdravstva i losu prevenciju malo to sto smo zavisni nego zeli da od nas starijih pacijenata koji smo tu od 2005 i dalje napravi pored zavisnika i psihoticne osobe. Mi nismo osobe sa starateljima, sa dadiljama koje ne odlucuju o sebi, svuda u svetu heroinski i opijatski zavisnici odgovaraju za svoje postupke sa osvrtom na tolerisanje sto se moze vise stvari koje su pocinjene u krizi. Kao takve osobe koje odgovaraju za svoje postupke mi imamo puno pravo da kazemo Ne nova formula nam se ne svidja i donece nam ponasanje koje ne mozemo da kontrolisemo, unistece nam kvalitet zivota, unistice nam ponasanje i uticaj na sebe i druge. Ne moze neko nama da menja sta mu padne napamet a da se buni kada to ne bude kako je isplanirao i da preti strogim merama a pre toga nam je oteo bespravno formulu koja je godinama davala izvanredan uspeh i daleko kvalitetniji zivot sa manje patnji. Promena sastava leka je ucinila da pacijenti koji ne mogu da zive normalno bez Metadona a na Metadonskoj Terapiji mnogima je i Trodon dovoljan i Buprenorphin, ali onom ostatku malom najtezih kvalitet zivota se pogorsao sto ni malo ne zanima ovu poganu zemlju kojoj je samo povecanje kancera medju populacijom najlepsi poklon i nagrada od boga za nemar i sadisticke postupke u kojima je malo leka i tegoba bolji nego malo vise leka i prijatno mirno stanje. Ne postoji doza leka sada koja moze nadoknaditi 40mg formule koju smo mi dobijali a koja je bila najmanje sto coveka moze da dovuce na jedvite jade do 23-24h bez krize. Ne postoji ta kolicina. Ne samo to nego nezeljena dejstva su tolika da se slobodno moze reci da je promena dobro dosla samo zlotvorima sa predrasudama i farmaceutima koji zaradjuju mnogo vise para po jednoj bocici nego pre. Ovo sada nema veze sa uspesnom Metadonskom Terapijom na kojoj mi nismo osecali da smo zavisnici uopste. Na ovom leku si depresivan, slab uticaj na endorfinski sistem kao i Buprenorphin dovodi do potpunog zapostavljanja izgleda, licne higijene, da ne govorim o normalnom funkcionisanju i emocijama.


    ОдговориИзбриши
  102. Ali ovoj naciji koja je zasluzeno osudjena da izumre i protiv koje na svim internacionalnim medijima od strane svih Albanaca, Hrvata i ostalih treba da traje najprljavija kampanja protiv Srba koji su i sami radili najprljavije stvari i direktno iz situacije u kojoj samo polumrtav dobija Metadon kada je nas 300-400 primalo lek dosli u situaciju kada hiljade primaju lek koji nije u skladu sa originalnim patentom. Nigde nema predlog da se on menja i sve medjunarodne institucije zive sa poverenjem da se farmaceuti pridrzavaju toga dok Srpski farmaceuti nadju najgori, najeftinijeg proizvodjaca kome je direktni cilj i direktna finansiska korist ako daju vodu umesto Metadona i nateraju pacijenta da placa skuplji Buprenorphin od istog proizvodjaca, e takve farmacije nadju nasi i na njih se ugleda Hemofarm i odjedanput ignorisuci celu pricu da pacijent uvek dobije istu kolicinu aktivne supstance oni daju sta im padne napamet i trajno ostete pacijenta koji od tada od tog momenta pocinje da ima probleme sa zakonom, sa ekscesima, sa drogom, sa ponasanjem i da ima posla sa psihijatrima jer njegovo telo nije drugacije od onih i nasa volja je u mozgu a ne u dupetu a taj mozak ne radi kako treba jer nije dobio ono sto mu treba za normalan rad. Ako nekoga zanima ja mogu postaviti direktno izjavu u kojoj se kaze da lekari moraju uvek biti upoznati sa kolicinom aktivne supstance Metadona koje nosi svaki proizvodjac kako pacijent ne bi dobio manje i tako doslo do pojave anksioznosti i psihoza. Oni su pored ovoga nama dali 10 puta manje i ostavili nas da crkavamo kako je ko stigao sto je ostetilo trajno moje zdravlje i ja zelim nadoknadu za to jer od tog dana moj zivot nije isti a govorio sam i na sve moguce nacine pokusavao da objasnim da mi treba isti lek kakav sam poceo terapiju jer ovako ne mogu da ostanem normalan i psihofizicki zdrav. Nisu marili ni farmaceuti ni moji lekari i pretvorili su moj zivot u jednu ludilo toliko odvratno da kada bi me neko ubio sa ledja da se ne nadam i da ne osetim nista da mogu posle toga bi ga nagradio sa svim blagom ovog sveta.

    ОдговориИзбриши
  103. Sto se mene tice a ovo govorim najiskrenije iz duse pa neka me osudjuju i mrze svi oni u ovoj ogavnoj zemlji koji misle da jedne bolesnike mogu maltretirati a druge prikazivati u javnosti kako se brinu o njima. Zbog svega sto se Srbija ponasa tako prema ljudima i sto nimalo ne mari za pacijentova prava, saradnju izmedju lekara, farmaceuta pacijenata sto nije postovala cinjenice koje su se dogadjale i ljudimaa pre nas van nase zemlje pa postoje preporuke da se izbegnu ja mogu da kazem da je zamiranje ove nacije i njeno zdravstveno stanje kom ne mogu pomoci sve organizacije ovog sveta jer je mentalitet nenormalan ali ih zato Bog kaznjava kancerima i leukemijama vise nego sve druge narode. Mi zavisnici smo pacijenti koji odgovaraju za svoje postupke, kradju, ubistvo, sedimo u zatvoru a ne setamo se u dvoristu ludnice prema tome mi imamo puno pravo da kazemo Gospodo vasa nova sinteza leka nam ne odgovara i ne donosi dobitak o kom se prica u Supstitucionoj Terapiji dajte nam tj vratite ono na cemu nismo osecali tegobe. E zbog toga sto su tudji bol, tegobe i zdravstveni problemi koji se ne saniraju zbog predrasuda najmanje bitni nasem zdravstvu zbog toga ce ovaj narod biti nastavljen da se kaznjava sve vecim i gorim procentom medju bolesnima svake vrste. Kada vidim sta su Srbi radili i kako im se za to vratilo ne mogu da ne pomislim da ima neki Bog koji ih kaznjava jer su nenormalni pravoslavni otpad koji zagadjuje Evropu. Smanjio je Hemofarm za 10 puta aktivnu supstancu preko noci i u svakoj zemlji za takve stvari bi odgovarao. Ja cu danas prvi put licno Aleksandru Vucicu da posaljem pismo i da na kolenima zamolim da procita samo u kome cu mu poslati link i imena lekara koji se slazu da najmanja izmena u aktivnoj supstanci moze ostetiti pacijentovo zdravlje i tok lecenja i navuci mu nevidjene psihicke probleme. A dotle dok se nesto ne izmeni zemlji Srbiji zelim rak, leukemiju, srcane udare, decu sa specijalnim potrebama sve do dana dok ne pocnu da kaznjavaju sadizam, prestupe i svojeglavost lekara koji lece zavisnost i ostecuju pacijente vise nego sto je droga ikada uspela.

    ОдговориИзбриши
  104. Republika Srbija i njene zdravstvene i druge institucije su nanele mnogo nepravde narodu ove zemlje. Zbog te govnave drzave Srbije i njenih institucija zivimo kao niza rasa i drugi nas gledaju kao nizu rasu. Mislim da je Republika Srbija za organizaciju zivota ljudima i tretiranje ljudi zasluzila jedan sveobuhvatan plan koji ce iskoristiti maksimalno sve resurse Srbije i prisvojiti i pokrstiti sve gradjane koji bi zeleli bolji zivot kakav u ovoj kurvinskoj zemlji nece imati zbog stava polovine ljudi i njihovom ophodjenju prema drugima. Zbog toga je ta polovina ljudi zasluzila ili da ostane u Srbiji pocepanoj na dva dela Istocnoj i Zapadnoj ili da se napravi sveobuhvatan plan da se nesamozivi i nesamovoljni ljudi isele i pokrste i da se onda druga polovina naroda izbrise sa mape Evrope i sveta. Mnogo desetina hiljada ljudi je videlo od Srbije samo nepravdu i politiku koja je stetila njima. Ako Srbija sama nije umela da kazni nepravdu nad svojim narodom onda je zasluzila da bude upaljena od pocetka do kraja od tog istog naroda sa drzavljanstivma neke druge susedne zemlje. To bi bila pravda kao sto je i pravda sto u zemlji koja toliko ne postuje ljude i njihova prava i narod koji se ne buni ovoliko umiranje i progres raznih bolesti. Takva zemlja kao sto je Srbija koja je sve svoje stete pokusavala da sakrije i na silu da radi ljudima sta hoce ne moze ni da se nada nicemu sem beloj kuci i sve manjem broju ljudi u njoj. To je poklon za takvo mesto puno nepravde i maltretiranja na samo Srbima prihvatljiv nacin.

    ОдговориИзбриши
  105. Ja ne znam kako drugi ljudi izdrzavaju ali meni je dovoljan ujutru osecaj dok ne popijem Metadon da budem 101% potpuno siguran da ja 3 dana ne bi izdrzao bez heroina posle lecenja i odvikavanja sa Metadona. Ja ujutru kada se prisetim perioda drogiranja ja naprosto ne mogu da skrenem misli sa toga, na kraju pocne da me boli stomak od uzbudjenja. Takve osobe terati na lecenje je isto kao i teranje u propast. Ne samo da tu postoji taj faktor potrebe za opijatima koji se visestruko povecava tek nakon fizickog odvikavanja kada se telo ocisti od narkotika nego tu postoji potpuna moja ubedjenost celokupnog bica i u to sam toliko ubedjen da ni u sta u zivotu nisam bio sigurniji a to je da nas zdravstveni sistem ne zna da se nosi sa zavisnicima i da odmaze da li svim ali vecini zavisnika. Da li i kako to rade ja u opste u to ne ulazim samo znam da nasa drzava nije se ponela eticki, humano i zdravo prema zavisnicima. Kada su na zapadu odobrili morfinske i sve vise vidimo heroinske terapije oni nisu to uradili zato sto ce covek ako mu se ne doda dovoljno opijata umreti preko noci nego zato sto ta osoba nece valjati vise ni bogu ni narodu i postace jedna prljava, losa, podla osoba nesposobna da zivi koja ce i sebi i drugima zagorcavati zivot jer ne postoji mogucnost da se pokrene bez opijata. Tu je dosao do izrazaja Srpski karakter zbog cega ja stvarno ne bi mogao da osetim sazaljenje da Srbi budu osudjeni na istrebljenje jer i sami nesvesno odavno istrebljuju i sebe i one nad kojima imaju nadleznost. I kazem ne samo da bi ja bio osoba kojoj je dan na heroinu jedini dobar dan nego bi jedini koji su dodeljeni zakonom da pomazu ljudima kao ja bili osobe za koje ja znam da su mi odmogli i radom ili neradom me iz osobe koja moze dea radi normalne stvari doveli do nefunkcionalne osobe do kraja zivota i da jedine osobe koje je drzava dodelila da rade sa ljudima kao ja da ih ja iz dubine duse prezirem, smatram ih za osobe koje su krive za pogorsanje stanja, koje nisu mogle 20 godina da mi pomognu ni mrvicu a kada se spas nekako nasao oni su i to uspoeli da pokvare i zelim im kancere, leukemije i bol koji smo mi osecali na prvom mestu njihovoj deci, jer kada zelis da roditelja boli nesto nanesi mu bol deci. U situaciji gde sam okruzen takvima i osecam ono sto osecam svako jutro ne postoji sansa za odupiranje heroinu. Ne postoji sansa cak ni za pokusaj odupiranju jer znam da bi se smejao kao ludak pri samoj pomisli da cu za par minuta ili sati uzeti heroin. A tu je bitan taj momenat i nista vise, sutra cemo misliti za sutra, prekostra za prekosutra, bitno je lisiti se bednog osecaja koje emituje mozak osobe kojoj je trajno narusen dizbalans u mozgu i lucenje dopamina i endorfina i neke stvari koje su svetu poznate a koje su nasem destruktivnom i zlom narodu tj Srbima potpuna nepoznanica jer su nesvesni takvih stvari i tu je ogledalo neuspeha svih i cinjenice da se 9 mladi ljudi unisti a jedan zaleci na privremeno samim radom naseg zdravstva. Srbi su zasluzili iscezavanje sa planete zemlje i ja stojim iza tih svojih reci do groba. Mali broj zavisnika kojima lekari nisu uspeli nikako da pomognu sem da produze agoniju moze da se pohvali sa time da je videlo sta znaci nemati potrebu za opijatima posle 20 godina zavisnosti a onda da ti sistem koji je tu da bi ljudima koji to ne osete doneo to ti u stvari unisti to i vrati te u stanje jednog vegetiranja jer procenat aktivne supstance nije dovoljan a slepilo lekara ne vidi da je to sto rade stetnije nego drzati nekog ne u stanju blage nego u stanju potpune euforije.

    ОдговориИзбриши
  106. Na kraju cu i ja osoba koja je bila normalna dok je lek koji je dobijao bio normalan od dva zla a to su heroin i zivot bez opijata za osobu kojoj je opijat lek izabrati manje zlo a to je heroin i da bar u danima kada ga uzmem budem funkcionalan. Jasno mi je zasto sada sve vise zemalja u Evropi odobrava tu heroinsku terapiju i kada vidis da si okruzen govnima koja su puna predrasuda kojima nije dovoljno da ostavis heroin i pijes lek i kojima je bitan samo njihov stav i koja su u stanju da ignorisu sve sto ti osecas ma kako ti je samo dok radis ono sto je po njihovoj volji i u takvim situacijama pacijent uvek izabere heroin i zbog toga i imamo takav stav naroda da je to prakticno neizleciva bolest. Ja i mogu da kazem posle 20 godina svoje opijatske zavisnosti da sto se tice lecenja u Srbiji od lekara toliko malo zavisi i vise puta oni pokvare lecenje nego sto pomognu a i kada zavisnik napravi pauzu u drogiranju koju oni zovu zalecenje oni predaju sebi suvise znacaja. Odgovorno tvrdim da sto se tice 90% heroinskih zavisnika i drustva u kojima oni zive najbolje stanje bi bilo da lekari ne postoje uopste da postoji tim koji im daje kolicinu opijata i proverava da nisu uzeli nesto sa strane, ali ne tim Srpskih govana koji ce da precuti saznanje da manja kolicina aktivne supstance moze da izazove anksioznost i psihoze u normalnom coveku zbog silne nelagodnosti koju oseca pri tome. Zamislite taj sistem za pomaganje u kome ti od nelagodnosti i neprijatnosti dobijes psihoze, na ocigled zivih zdravstvenih radnika punih predrasuda koji sa diplomama dobiju platu da rade takve stvari, njih i one koji im daju ovlascenje treba upaliti u plinskim pecima i snimiti kako vriste i pustati to kao terapiju svim ljudima koje su mucili tokom zivota svojim predrasudama, neznanjem i losim stavovima.Odgovorno tvrdim u drustvu koje ne bi imalo lekare da ih laze oko dozi leka i sastava leka, farmaceute da promene sastav leka znajuci za posledice i drustvo gde bi na prvom mestu bilo da se zavisnik oseca kao normalan covek a ne koji lek dobija. Zato sto se zavisnici ne osecaju normalno nego lose to je glavni uzrok njihovog povratka na drogu i uporan trud lekara da ih nateraju da ignorisu to sto se lose osecaju. Sistem koji bi tako radio nasi lekari nikada nikada nece moci da sustignu po uspehu i uvek ce drustva koja imaju lekare kao nase imati veci broj mladih koji zavrse kao narkomani pod uticajem drugih narkomana. Zato ja lekare nisam nikada gledao drugacije nego osobu koja je nuzno zlo u drustvu koje jos uvek nije kao ostala drustva dostiglo stepen razumevanja i kaznjavanja krivice odgovornih ljudi koji rade lose i ciji stavovi i politika su losi. Znaci nikada nase lekare nisam video kao osobe cije reci mogu da pomognu. Uvek sam video samo nesvesnost za ono sto osecas i pokusavanje da te odrze dan za danom u zivotu u kome bolje da odmah izvrsis samoubistvo da i sebe i druge lisis svog postojanja i da nikome vise ne pokazes kako da zabije spric u ruku jer to postaje sastavni deo zivota osobe koju je stvorilo nase drustvo koje misli ako ti promeni sastav leka i ne kaze nista da ce sve teci po njihovom planu i zamisli. Ne od tog dana kada farmaceut promeni lek i kada lekar nije bio tu da mu kaze da se ljudi osecaju lose i da govore da tako ne mogu da zive normalno, u takvom drustvu od toga dana oni postaju odgovorni za sve sto pacijent uradi sebi i drugima, svakome kome da heroin, spric, broj dilera, ukrade, slaze, ne uradi a uradio bi da je lek bio drugaciji, za sve snose krivicu samo oni a nimalo pacijent koji ukoliko mu nesto cemu se on protivio pokvari zivot i zdravlje ima pravo na materijalnu nadoknadu. Da li ona bila posle 5 ili 10 godina, on ima pravo na nju.

    ОдговориИзбриши
  107. Terapija metadonom je zastarela odavno.
    Bolesti zavisnosti lečimo metodama Buprenorfin i Depo naltrekson.

    ОдговориИзбриши
  108. Анониман13. март 2016. 16:50

    Pozdrav svima...ja sam jedan od onih koji je poceo sa vutrom i zavrsio na svemu sto podseca na "žuto"
    Jbga sam sam kriv,ni drustvo,ni stanje u zemlji,ama bas nista nije uticalo na moju odliku o tome.
    Sam sam bio kriv..
    Nakon visegodisnjeg konzumiranja i svakakvim stanjima u kojima sam se nalazio,doslo je vreme da oduzim Srbiji za sve sto sam radio da bih dosao do "žuto"g đavola!
    Oduzio sam 6godina i kada sam izasao...zamalo nisam nastavio istim putem do propasti!
    Upoznao sam prelepu ženu mojih godina(istih godina),koja je sve ono sto sam oduvek sanjao da ce moja ljubav imati..
    Zaboravio sam na sve ono sto sam ranije radio i krenuo sa njom na pravi i apsolutno bolji i sigurniji put...
    (sada sledi ono zbog cega sam resio da postavim komentar i potrazim pomoc od Vas i pitanje)
    Imam druga od malena(komsija istih godina)koji je bio protivnik svih vrsta opijata,ali mu je devojka i ljubav umrla dok sam bio ("na vracanje duga zemlji Srbiji")odsutan 6 godina.
    Sada ga gledam kako propada,(volim ga vise od brata rodjenog)
    I sve bih ucinio da mu pomognem i unistim tu muku i taj osecaj bezvrednosti i nepripadanja u ovom drustvu...ne zemim da mu pomazem svakojakim tabletama i kapima(jer to ne deluje vise na njega,ali sam cuo da flasteri koji se prodaju samo u drzavnim apotekama mogu mnoogo pomoci u skidanju sa meta,žutog,heptanona i slicnih opijata.skupi su ali me ne zanima cena..cuo sam da se oni koriste na dva nacina:lepljenjem na telo i sečenjem flasfera na manje delove i stavljanjem na jezik,onu stranu kona se lepi na kozi.flaster od 100ml košta 5.000 din i zamolio bih sve one koji su imali iskustvo sa ovim flasterima ili culi i videli kako se koriste da mi pomognu,jer ne želim da mi se drug skine,a navuce na flastere.neki lik je pisao o flasterima kako ga mnogo dobro rade,pa ako postoji mogucnost da pomognem drugu-naravno uz Vasu pomoc...pomozite molim vas...
    Hvala Vam gospodo unapred... uraczaganje

    ОдговориИзбриши
  109. ne zavaravajte se ljudi hep sub isti k.. samo drugo pakovanje imam prijatelja iz amerike koji kaze da su otkrili da se sub ne smije uzimati vise od dvije godine!! ukratko jednom narkos uvjek narkos!

    ОдговориИзбриши
  110. Caos! Da li je moguce izbaciti 8 godina dugo lecenog pacijenta na metadonskoj terapiji, koji je prethodno bio pozitivan na MOP testiranju u metadoskom centru, prvi put posle 8 godina, i sada je moguce da cu biti; jer pijem kafetin za uzasne bolove zbog zuba i migrene... Nista drugo mi ne pomaze... Pre 2 nedelje sam bio pozitivan, sad mozda opet budem, 8 godina sam na metadonu, da li zbog MOP + , pozitivan na morfin po njihovom, mogu da me izbace sa terapije?

    ОдговориИзбриши
  111. Pozdrav svima.gde treba da idem da trazim metadonsko lecenje?koristim H 6 god.

    ОдговориИзбриши
  112. pozdravi
    Moje ime je JOHANNA STENZ.
    Samo podijeliti ovaj trenutak zabave s vama.
    Upravo sam dobio kredit od 30.000 € u velikom francuskom trgovcu.
    S njim sam imao ukupno zadovoljstvo.
    Trenutno, ja sam najsretnija žena na svijetu.
    A to, zahvaljujući jednom čovjeku.
    Bog je taj koji je stavio na moj put.
    A ja idem da dijele to svjedočanstvo s vama.
    Njegovo ime je CHARLY KERKIR.
    To je čovjek koji se uvijek poštuje svoje obveze.
    To je čovjek od riječi.
    To je jedinstven.
    Ako ste u potrebi da se posuditi novac,
    Molim vas da se obratite njima.
    To je vrlo učinkovit čovjek spreman s pouzdanim dokumentima.
    Ja samo napraviti jednu uplatu prije nego što se dobije moj kredit.
    Za više informacija o ovom čovjeku,
    Kontaktirajte me putem e-maila: johannastenz132@gmail.com
    Ili se obratite vjerovniku na:charlykerkir@gmail.com
    hvala

    ОдговориИзбриши
  113. pozdravi
    Moje ime je JOHANNA STENZ.
    Samo podijeliti ovaj trenutak zabave s vama.
    Upravo sam dobio kredit od 30.000 € u velikom francuskom trgovcu.
    S njim sam imao ukupno zadovoljstvo.
    Trenutno, ja sam najsretnija žena na svijetu.
    A to, zahvaljujući jednom čovjeku.
    Bog je taj koji je stavio na moj put.
    A ja idem da dijele to svjedočanstvo s vama.
    Njegovo ime je CHARLY KERKIR.
    To je čovjek koji se uvijek poštuje svoje obveze.
    To je čovjek od riječi.
    To je jedinstven.
    Ako ste u potrebi da se posuditi novac,
    Molim vas da se obratite njima.
    To je vrlo učinkovit čovjek spreman s pouzdanim dokumentima.
    Ja samo napraviti jednu uplatu prije nego što se dobije moj kredit.
    Za više informacija o ovom čovjeku,
    Kontaktirajte me putem e-maila: johannastenz132@gmail.com
    Ili se obratite vjerovniku na:charlykerkir@gmail.com
    hvala

    ОдговориИзбриши
  114. pozdravi
    Moje ime je JOHANNA STENZ.
    Samo podijeliti ovaj trenutak zabave s vama.
    Upravo sam dobio kredit od 30.000 € u velikom francuskom trgovcu.
    S njim sam imao ukupno zadovoljstvo.
    Trenutno, ja sam najsretnija žena na svijetu.
    A to, zahvaljujući jednom čovjeku.
    Bog je taj koji je stavio na moj put.
    A ja idem da dijele to svjedočanstvo s vama.
    Njegovo ime je CHARLY KERKIR.
    To je čovjek koji se uvijek poštuje svoje obveze.
    To je čovjek od riječi.
    To je jedinstven.
    Ako ste u potrebi da se posuditi novac,
    Molim vas da se obratite njima.
    To je vrlo učinkovit čovjek spreman s pouzdanim dokumentima.
    Ja samo napraviti jednu uplatu prije nego što se dobije moj kredit.
    Za više informacija o ovom čovjeku,
    Kontaktirajte me putem e-maila: johannastenz132@gmail.com
    Ili se obratite vjerovniku na:charlykerkir@gmail.com
    hvala

    ОдговориИзбриши
  115. pozdravi
    Moje ime je JOHANNA STENZ.
    Samo podijeliti ovaj trenutak zabave s vama.
    Upravo sam dobio kredit od 30.000 € u velikom francuskom trgovcu.
    S njim sam imao ukupno zadovoljstvo.
    Trenutno, ja sam najsretnija žena na svijetu.
    A to, zahvaljujući jednom čovjeku.
    Bog je taj koji je stavio na moj put.
    A ja idem da dijele to svjedočanstvo s vama.
    Njegovo ime je CHARLY KERKIR.
    To je čovjek koji se uvijek poštuje svoje obveze.
    To je čovjek od riječi.
    To je jedinstven.
    Ako ste u potrebi da se posuditi novac,
    Molim vas da se obratite njima.
    To je vrlo učinkovit čovjek spreman s pouzdanim dokumentima.
    Ja samo napraviti jednu uplatu prije nego što se dobije moj kredit.
    Za više informacija o ovom čovjeku,
    Kontaktirajte me putem e-maila: johannastenz132@gmail.com
    Ili se obratite vjerovniku na:charlykerkir@gmail.com
    hvala

    ОдговориИзбриши
  116. pozdravi
    Moje ime je JOHANNA STENZ.
    Samo podijeliti ovaj trenutak zabave s vama.
    Upravo sam dobio kredit od 30.000 € u velikom francuskom trgovcu.
    S njim sam imao ukupno zadovoljstvo.
    Trenutno, ja sam najsretnija žena na svijetu.
    A to, zahvaljujući jednom čovjeku.
    Bog je taj koji je stavio na moj put.
    A ja idem da dijele to svjedočanstvo s vama.
    Njegovo ime je CHARLY KERKIR.
    To je čovjek koji se uvijek poštuje svoje obveze.
    To je čovjek od riječi.
    To je jedinstven.
    Ako ste u potrebi da se posuditi novac,
    Molim vas da se obratite njima.
    To je vrlo učinkovit čovjek spreman s pouzdanim dokumentima.
    Ja samo napraviti jednu uplatu prije nego što se dobije moj kredit.
    Za više informacija o ovom čovjeku,
    Kontaktirajte me putem e-maila: johannastenz132@gmail.com
    Ili se obratite vjerovniku na:charlykerkir@gmail.com
    hvala

    ОдговориИзбриши
  117. Trebate li hitni zajam za pokretanje poslovanja, duga? Kupiti auto ili kuću? Ako se više ne brinite, jer nudimo sve vrste kredita uz nisku i povoljnu kamatnu stopu od 2%, bez kolaterala i bez kreditne provjere. Obratite nam se ako vam je potreban zajam, pošaljite mi e-poštom putem: kelvinsmithfunds@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  118. Zdravo.

    Moje ime je, john William, nalazim se u SAD-u. Volio bih objaviti Božji rukopis u javnosti. Bog je bio vrlo zahvalan meni i mojoj obitelji. Prije 5 mjeseci ozbiljno sam tražio zajam vrijedan 50 tisuća kuna za kupnju kuće u SAD-u. I bio sam scammed od strane raznih lenders online, ali prije dva tjedna bio sam usmjeren na vjerovniku online od strane prijatelja i ime vjerovniku je gospodin Adams. Ja ću savjetovati bilo tko zainteresiran za pravi kredit treba kontaktirati Božji čovjek za kredit preko [companyloan167@gmail.com] za bilo koji iznos kredita.

    Companyloan167@gmail.com ili adamseric01@yahoo.com

    Iskreno
    John William

    ОдговориИзбриши
  119. trebate hitno hitno poslati e-mail danas: johnwilliamstrustfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши

  120. U braku sam sa suprugom već 24 godine, a veći dio toga smo bili sretni. Nakon što smo se vjenčali samo godinu dana, saznala sam da očekujem naše prvo dijete.
    Bili smo sretni zbog toga, ali na polovici trudnoće počeo je glumiti čudno i otkrio sam da ima vezu s djevojkom s kojom je radio.
    Razgovarali smo o tome, a on je rekao da ga je samo progonio pomisao da je roditelj. Prošli smo kroz ovo vrlo teško vrijeme i četiri godine poslije smo imali još jedno dijete.
    Imali smo sretne par godina nakon toga dok nije stigao do 39. i opet, njegove su akcije postale vrlo sumnjive. Suočio sam se s njim, ali bez ikakvog dokaza on je zanijekao vezu i vratio se suprugu kojeg sam poznavao i volio. Iako sam ozlijeđen, pokušao sam se preseliti i staviti dolje na njega približava se 40 godina i da ima krizu srednjih godina.
    Duboko dolje, nisam to vjerovala, i postala sam prijateljski s tipom iz posla, vjerojatno da bih dobio vlastitu leđa. Nismo imali vezu, premda smo se samo slagali. Ali moj je muž jednog dana vidio tekst i suočio me s njim. Drago mi je što je pronašao poruku jer sam htio da on osjeti kako me osjećao.
    Prije dvije godine ponovno sam postao sumnjičav i znam da je imao još jednu vezu. Čak sam pronašao i kondome, ali opet on to odbija priznati ili raspravljati o tome i konačno se ispričavam zbog optuživanja, odjednom prije 5 mjeseci mi je rekao da želi razvod da više ne može nastaviti brak, to je varanje na njemu pokušajte objasniti razlog zbog kojeg smo obojica međusobno slati poruke, ali nije vidio da je to dobar razlog, ne mogu se odseliti, ne mogu se kretati sa svime što je jednostavno komplicirano, nemam izbora ali drugima za pomoć od svetog Poslanika, kad sam vidio neke komentare o njemu na Facebooku, ozbiljno sada imam s radošću i srećom, sada moj suprug koji su podnijeli zahtjev za razvod, sada se mijenjaju za to, a to je onaj koji je aplogiezing za njegovo djelovanje bio sam i od onog dana kad sam kontaktirala proroka za pomoć.I nastavljamo dijeliti o njemu radi vraćanja doma .. ako vam je potrebna kočnica istinita u vašem braku ili u životu, kontaktirajte ga i vidite što će se dogoditi .. holyprophet8@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  121. Dobar dan,

    Potreban vam je hitan kredit za započinjanje velikog posla Ovo je kreditni rejting kompanije. Daće zajam po stopi od 2% za Zajmoprimac će biti zajam zajma zajma. Daće zajam od 50.000 dolara, 1.000.000 dolara. 100.000.000 dolara. Za zajmoprimca zavisi potreba za podnosiocu kredita, maksimum od 1 do 30 godina. Ako vam zatreba Loan Kontaktirajte nas sa našim kreditnim aranžmanom ili pošaljite nam e-mail peertopeerlendingcompany03@gmail.com za bilo koji kredit koji vam je potreban.

    Informacije zajmoprimaca

    Tvoje ime ...
    Tvoja država.....
    vaša adresa .....
    tvoja profesija ...
    Socijalni status .......
    Trenutna situacija na radnom mestu
    .................................. ...
    Telefonski brojevi / mobitel / telefonski ured
    .................................. ...
    Mjesecna zarada .....
    Trajanje kredita
    Iznos kredita
    Kako si cuo za nas?
    .................................. .......
    Nudimo i kredit za isplatu duga i računa,

    Kontakt: peertopeerlendingcompany03@gmail.com

    S poštovanjem.

    ОдговориИзбриши
  122. Pažnja!
    Prijavite se za brz, siguran i prikladan kredit, za Božićne zajmove, hipotekarne kredite, ponudimo zajmove za konsolidaciju za pokretanje novog posla ili za re-financiranje Vašeg poslovanja uz prihvatljivu kamatnu stopu od 2%. Kontaktirajte nas danas putem: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM.
    Mi smo certificirani i legitimni zajmodavci i mi ćemo vam bolje služiti!
    Možete nas kontaktirati danas ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, kontaktirajte nas za više informacija o procesu kreditiranja, kao što su uvjeti zajma i način prijenosa zajma. Čekamo vaš odgovor ako ste zainteresirani i nećete ga požaliti.
    NAPOMENA: možete nas kontaktirati putem e-pošte: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM
    Hvala vam!

    ОдговориИзбриши
  123. Pažnja!
    Prijavite se za brz, siguran i prikladan kredit, za Božićne zajmove, hipotekarne kredite, ponudimo zajmove za konsolidaciju za pokretanje novog posla ili za re-financiranje Vašeg poslovanja uz prihvatljivu kamatnu stopu od 2%. Kontaktirajte nas danas putem: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM.
    Mi smo certificirani i legitimni zajmodavci i mi ćemo vam bolje služiti!
    Možete nas kontaktirati danas ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, kontaktirajte nas za više informacija o procesu kreditiranja, kao što su uvjeti zajma i način prijenosa zajma. Čekamo vaš odgovor ako ste zainteresirani i nećete ga požaliti.
    NAPOMENA: možete nas kontaktirati putem e-pošte: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM
    Hvala vam!

    ОдговориИзбриши
  124. dobiti svoj kredit danas, nemojte čekati do sutra!

    Pozdrav, jesi li zainteresiran za dobivanje zajma? nudimo poslovni zajam, investicijski zajam, konsolidaciju duga i još mnogo toga. nudimo velike iznose tvrtkama s našim 100% -tnim sustavom transfera, povezujemo vas s našom bankom i dobivate zajam od 24 sata sa samo 2% kamatnom stopom
    Zato nas e-poštom šaljite na adresu: (euchariadanielloanfirm@gmail.com) kako biste se prijavili za kredit.

    ОдговориИзбриши
  125. Moje ime je Patricia Martins, samohrani roditelj, pre nego što je moj suprug umro, ostavio nas je toliko duga, bio sam zbunjen i frustriran kako da platim ogroman dug. Jednog dana prošao sam kroz internet, naišao sam na iskaz (Pedra Gonçalo) o tome kako mu je GINA MORGAN pomogla u zajmu. Tako sam se prijavila za kredit od 85.000 evra u trajanju od 5 godina od Kompanije preko nje (ginamorganloancompany@gmail.com). Kada sam se prijavio za zajam, obavezao se BOG da ako dobijem zajam, ja ću neka svet zna šta je uradio za mene, na moje najveće iznenađenje, za manje od 48 sati moj kredit je odobren sa kamatom od 2%. Sada sam rešio dug svog supruga i pokrenuo sam novi život i posao. Upravo sam ispunila svoj zavet. Dakle, ako želite bilo kakvu vrstu kredita i do 2% molimo kontaktirajte GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD na svoj e-mail ginamorganloancompany@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  126. Pozajmice za pravna i fizicka lica.

    Pozajmice do 90.000.000.e

    Bez zaloga uz sudsku overu ugovora u sudu.

    Za vece pozajmice obavezan zalog.

    Email: 365creditunion@3mail.ie

    ОдговориИзбриши
  127. KAKO DOBITI POTVRDU ZAJMOVA @ 2% KAMATNE KAMATE

    Nisam bio siguran u dobivanje pravne kreditne zajmodavca na internetu. Ali kad se više nisam mogao suočiti s dugom, moj sin je bio na bolničkom ležaju za kirurški zahvat koji uključuje ogroman novac, a ja sam također trebao nešto novca za refinanciranje i dobivanje dobrog doma onda imam tražiti pomoć od prijatelja i kada više nema nade, odlučit ću otići na mrežu kako bih potražio zajam i pronašao sam JOHN WILLIAMS FUNDS (johnwilliamstrustfirm@gmail.com) s 2% kamatnom stopom i odmah primijenio s mojim detaljima prema uputama. U roku od sedam dana od moje prijave on je ožišao moj iznos kredita bez skrivenih troškova i mogao bih se brinuti o mom sinu medicinskim računima, obnoviti zakupninu i isplatiti dug. Ja ću savjetovati sve tražitelje kredita da kontaktirate JOHN WILLIAMS FUNDS johnwilliamstrustfirm@gmail.com Za jednostavnu i sigurnu transakciju

    ОдговориИзбриши
  128. Mislite li za dobivanje zajma? Ozbiljno vam je potreban hitan zajam za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugu? Ovo je vaša prilika da postignete svoju želju, dajemo osobne zajmove, poslovne zajmove i korporativne zajmove i sve vrste kredita s 2% kamata za više informacija. Kontaktirajte nas putem e-maila (luciafernandazfinancial@gmail.com)
    WhatsApp nas sada na: +2348111503569 kako biste dobili svoj kredit danas

    ОдговориИзбриши
  129. Dragi tražitelji kredita!!!

    Imate li bilo kakvih financijskih poteškoća? Želite li započeti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je za organizacije ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s pojedinostima u nastavku e-pošte: elenanino0007@gmail.com

    Ime:
    Potrebni iznos zajma:
    Trajanje zajma:
    Broj mobitela:

    Hvala ti i Bog blagoslovi
    SAMOUVJERENOST
    Elena

    ОдговориИзбриши
  130. Moje ime je Gina Acampora i danas govorim kao najsretnija osoba u cijelom divljom svijetu i rekla sam sebi da bilo koji zajmodavac koji spasi moju obitelj iz naše loše situacije, reći ću ime cijelom divljem svijetu i ja sam tako sretan što mogu reći da se moja obitelj vratila zauvijek jer sam imala potrebu za kreditom od 100.000 eura kako bih započeo svoj život posvuda, zbog moje profesije kao jedine mame, s 4 djece i cijelim se svijetom činilo da je visio na mene dok nisam upoznao Boga poslao zajam Društvo koje je promijenilo moj život i moju obitelj, Boga strašna tvrtka, Nora Mildred, bila je spasitelj Bog poslao spasiti moju obitelj uz zajam 100.000 eura kontaktirajte joj noramildred.loan@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  131. Pozdrav, ovdje dolazi još jedna kreditna tvrtka koja će zauvijek promijeniti život, ja sam gospodin Patrick ovlašteni kreditni zajmodavac, ponudim kredite pojedinačnim i javnim sektorima koji trebaju financijsku pomoć uz nisku kamatnu stopu od 2%. Naše usluge uključuju: nudimo iznos od 2.000 dolara ili eura do 100.000.000 dolara ili eura
    PATRICKLOANS15@GMAIL.COM moj WhatsApp ili Viber broj +2348154644557
    * Osobni zajmovi * Konsolidacija duga
    * Poslovni zajmovi
     * Zajmovi za studentske zajmove
    Vaša pobjeda u poslovanju s nama
    je zajamčena i nikada nećete požaliti zbog bilo kakvog zajma
    transakcija s nama, rado ćete znati zajmodavca poput mene jer
    Stavit ću osmijeh na vaše lice na kraju ove transakcije. Želim
    da se slobodno nećete nikada izgubiti ništa u ovoj transakciji
    Ako zainteresirani, ispunite ovaj obrazac i vratite se na e-poštu
    Ime :
    Zemlja:
    seks:
    Iznos potreban zajam:
    Trajanje zajma
    ispunite obrazac i vratite se na e-mail tvrtke: patrickloans15@gmail.com
    Bog blagoslovi
    Patrick krediti Tvrtka

    ОдговориИзбриши
  132. Pozdrav svako tijelo na ovom mjestu moje ime je Branimira i ja sam hrvatski želim svjedočiti kako sam spašen od strane kreditne tvrtke Laura Smith zajam firma sam tražiti zajam od 100.000 eura za više od četiri mjeseca sada platiti za moju najam i platiti za moje dijete lijekove osjećam u rukama dva online lenders koji su jeli moj novac tijekom četiri mjeseca bez davanja mene bilo koji zajam umjesto da sam bio muljaža od njih i ja nikad nisam znao što učiniti, sve dok jednog dana sam otišao u susret s prijateljem mojega koji sam objasnio sve što se događa sa mnom sada se osjećala loše za mene i ona se sjetila da je imala prijatelja koji radi u kreditnom društvu koje je kontaktirala s njima i dala mi svoju e-poštu u početku nisam stvarno zainteresirana jer sam rekao moj ja sam nikada više neću tražiti zajam zbog onoga što se dogodilo, potaknula me i dala mi nadu da ih pokušam, tako da sam ih kontaktirala na njihovu e-mailu, a da ne izgubim vrijeme, oni su mi odgovorili i tražili moje detalje bez naglašavanja da ja prosljeđujem svoje detalje dolje do njih i iznutra sljedećeg 1 sat primio sam upozorenje iz moje banke o zajmu bio sam toliko sretan i zahvalila sam se svom prijatelju i zahvalila sam na kreditnoj tvrtki tako da brzo platim za moju najamninu i dječje lijekove također, ovdje sam kako bih pomogao onima koji su u potrazi za sve vrste kredita još uvijek postoji legitna tvrtka vani koja vas čeka da vam daju zajam, možete kontaktirati tvrtku sada na njihovu e-mail adresu (mrslaurasmithloanfirm@gmail.com) i želim da i vi svi zajedno pridružite mi se zahvaliti tvrtki za ovaj prekrasan posao i molite Boga da ih više blagoslovi.

    Branimira

    ОдговориИзбриши
  133. Pozdrav,
    Ja sam gospođa Faith Elena akreditirani zajmodavac, ponudim zajam svim pojedincima, trebate li zajam ili financirati iz bilo kojeg razloga kao što su: osobni zajam, poslovni zajam, kredit za proširenje, start up zajam, obrazovni zajam, debt consolidation, bilo kakav zajam po stopi od 3%, kontaktirajte s nama putem: Mrsfaithelena.fund@gmail.com i ispunite obrazac za prijavu kredita u nastavku, kako bismo vam poslali uvjete i uvjete zajma dobro je napomenuo da dobivanje vašeg zajma od naše tvrtke je 100% zajamčeno.

    PODACI O ZABRANJU GUBITKA.
    Vaša puna imena: ...............
    Traženi iznos zajma: ..........
    Trajanje zajma: .............
    Svrha zajma: ..........
    Adresa podnositelja zahtjeva: ...........
    Okupacija: ..........
    Mjesto: ........
    Država: ..............
    Zemlja:.................
    Spol: ............
    Dob :.............
    Mobilni .............
    Mjesečni prihod:........

    Hvala što čekamo vaš hitni odgovor.

    ОдговориИзбриши
  134. KAKO DOBITI POTVRDU ZAJMOVA @ 2% KAMATNE KAMATE

    Nisam bio siguran u dobivanje pravne kreditne zajmodavca na internetu. Ali kad se više nisam mogla suočiti s dugom, moj sin je bio na bolničkom ležaju za kirurški zahvat koji uključuje ogroman novac i trebao sam i novac za refinanciranje i dobivanje dobrog doma, a zatim imam traži pomoć od prijatelja i kada više ne bi bilo nade, odlučujem otići na mrežu kako bih potražio zajam i pronašao sam JOHN WILLIAMS FUNDS (johnwilliamstrustfirm@gmail.com) s 2% kamatnom stopom i odmah primijenio s mojim detaljima prema uputama. U roku od sedam dana od moje prijave on je ožišao moj iznos kredita bez skrivenih troškova i mogao bih se brinuti o mom sinu medicinskim računima, obnoviti zakupninu i isplatiti dug. Ja ću savjetovati sve tražitelje kredita da kontaktirate JOHN WILLIAMS FUNDS s johnwilliamstrustfirm@gmail.com Za jednostavnu i sigurnu transakciju

    ОдговориИзбриши
  135. Kredit nudi povjerenje i ozbiljnost. Ja sam fizička osoba koja nudi zajam između pojedinaca i tvrtki, za sve ostale informacije, molimo kontaktirajte nas na: elenanino0007@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  136. Kredit nudi povjerenje i ozbiljnost. Ja sam fizička osoba koja nudi zajam između pojedinaca i tvrtki, za sve ostale informacije, molimo kontaktirajte nas na: elenanino0007@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  137. Moje ime je Valeria Marco, pre 6 meseci, moj poslovni kolaps, nisam imao nade da ponovo dobijem svoj posao. Pokušao sam da pozajmim novac iz banke, ali nisam imao dovoljno novca na svojoj kreditnoj kartici i nema imovine kao kolateral za dobijanje zajma, a onda je moja vrlo bliza prijateljica Camila Diego, upoznala me sa nekim kreditorima preko interneta GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ta kreditna kompanija ove žene je mogla da mi da zajam od 160.000 evra bez imovine kao kolaterala ili kreditne kartice, ali mi je ona dala poverenje. Tako su moji prijatelji rekli sebi zašto sam sebično, pa sam odlučio da podelim ove informacije sa svima. Ako vam je potreban kredit od pouzdanog zajma, pozajmljivac kontaktirajte Ginu Morgan preko njene e-pošte: ginamorganloancompany@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  138. URGENTNA POTRAŽIVANJA I PONUDA KAMATA INTERESNE POTRAŽNJE PRIMIJENITI ODMAH.

    Pozdrav svima

    Mi smo licencirani zajmoprimatelji novca, nudimo brzi kredit i brzo odobrenje uz nisku kamatnu stopu od 2%. Pružamo pravna rješenja za zajmove pojedincima i vlasnicima tvrtki kojima je potrebna novčana sredstva. Razumijemo emocionalni i psihički stres da se moramo nositi s financijskim problemima dok se nosimo sa svakodnevnim životom. Uz fleksibilan raspon kreditnih usluga, počinjemo vam pomoći u vraćanju zajma na vaš najbolji udoban. Ne ustručavajte se kontaktirati, zadovoljstvo naših kupaca je naš prvi prioritet. Kao što cijenimo sve naše klijente, slušamo kako bismo vam pružili našu financijsku pomoć. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-pošte: williamloans14@gmail.com


    Mi pružamo sve vrste kredita kao što su:

    * Kućno poboljšanje
    * Zajmovi za izumitelje
    * Car zajmovi
    Zajam za konsolidaciju duga
    *Kreditna linija
    * Poslovni zajmovi
    * Osobni zajmovi
    * Međunarodni zajmovi.

    Molimo vas da nam se obratite ako zainteresirani za više informacija putem našeg kontakta u nastavku

    EMAIL: williamloans14@gmail.com
    WhatsApp / Viber: +2348027965239


    Pozdrav,
    Zajmovi Williams

    ОдговориИзбриши
  139. Trebate li zajam za pokretanje poslovanja ili plaćanje računa i financija vaše tvrtke za nekretnine i bilo kakvu vrstu poslovnog financiranja. ( rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com ili Whats app +1 (845) 731 5341) Također nudimo i zajmove pojedincima, trgovačkim društvima i korporativnim tijelima po kamatnoj stopi od 2%. Dajemo zajmove ozbiljnim ljudima koji su zainteresirani za kredit ako ste zainteresirani za ponudu za zajam kontaktirajte ovu e-poštu u Rusiji Federacija sada: rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com ili Whats app +1 (845) 731 5341

    ОдговориИзбриши
  140. Zdravo,
    Trebate hitan zajam? Jeste li u dugu? Imate li lošu Credit? jeste li odbili banke, trebate li zajam za pokretanje vlastitog posla? Mi dajemo zajmove ljudima unatoč lošim / lošim kreditnim rezultatima. Mi dajemo i poslovne i osobne zajmove s dugim i kratkoročnim trajanjem po Vašem izboru s niskom kamatnom stopom od 2% po nišama za pojedince i tvrtke .. Naš zajam programer je brz i pouzdan, primjenjuje se danas i dobije vaš instant odgovor. zajmovi su dobro osigurani, 100% zajamčeni i korisnicima je osigurana maksimalna sigurnost. Za daljnje ispitivanje kontaktirajte nas putem naše adrese e-pošte: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
    E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
    Gđa Magret james MD / izvršni direktor

    ОдговориИзбриши
  141. KAKO DOBITI POTVRDU ZAJMOVA @ 2% KAMATNE KAMATE

    Nisam bio siguran u dobivanje pravne kreditne zajmodavca na internetu. Ali kad se više nisam mogla suočiti s dugom, moj sin je bio na bolničkom ležaju za kirurški zahvat koji uključuje ogroman novac i trebao sam i novac za refinanciranje i dobivanje dobrog doma, a zatim imam traži pomoć od prijatelja i kada više ne bi bilo nade, odlučujem da idem na mrežu da tražim zajam i pronađem JOHN WILLIAMS FUNDS (johnwilliamstrustfirm@gmail.com) s 2% kamatnom stopom i primijenit ću odmah s mojim detaljima prema uputama. U roku od sedam dana od moje prijave on je ožišao moj iznos kredita bez skrivenih troškova i mogao bih se brinuti o mom sinu medicinskim računima, obnoviti zakupninu i isplatiti dug. Ja ću savjetovati sve tražitelje kredita da kontaktirate JOHN WILLIAMS FUNDS s johnwilliamstrustfirm@gmail.com Za jednostavnu i sigurnu transakciju

    ОдговориИзбриши
  142. Dobar dan Poštovani tražitelju kredita, potrebna vam je hitna financijska kartica * Vrlo brzo i izravno prenijeti na vaš bankovni račun Otplata počinje osam mjeseci nakon što dobijete novac na Vaš bankovni račun * Niska kamatna stopa od 1% * Dugoročna otplata (1 -30 godina) Visina * Fleksibilna * onda mjesečna isplata * Koliko dugo će se financirati? Nakon podnošenja prijave * Možete očekivati preliminarni odgovor manje od 20 sati financiranja u 42-76 sati nakon primitka informacija koje su vam potrebne. Ako vas zanima, kontaktirajte nas putem: {adoifloans@gmail.com}

    OD ADOIF KREDITNOG TVRTKE.

    ОдговориИзбриши
  143. Tražite hitno hitno? Želite li podmiriti svoje račune i Kupnju nekretnina (Investicijski zajmovi) / Građevinski zajam? Mogu vam jamčiti odobrenje kredita od 24 sata s postotkom od 2. Mi smo svjetska investicijska tvrtka koja nudi sve vrste financijskih usluga s fleksibilnim uvjetima otplate i pravodobno zatvaranje rasporeda. Kontaktirajte nas putem e-pošte za detaljne informacije. E-adresa: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

    ОдговориИзбриши
  144. Zdravo,
    moje ime je Siti Aminah iz Indonezije, molim te predlažem da svi ovdje trebaju biti vrlo pažljivi, jer ima toliko lažnih zajmodavaca na internetu, ali oni su još uvijek pravi u lažnoj tvrtki. Zamijenjen sam s 4 različite zajmodavce, izgubio sam mnogo novca jer sam tražio zajam od svoje tvrtke. Gotovo sam umro u tom procesu jer su me uhitili zbog dugovanja.

    Gotovo sam odustao dok nisam tražio savjet od prijatelja koji me je upoznao s prvobitnim zajmodavcem i vrlo pouzdanom tvrtkom koja je majka Alicia Radu koja je dobila moj kredit od 800 milijuna rupija Indonezije za manje od 24 sata bez ikakvog pritiska i na niska kamatna stopa od 2%. Bila sam jako iznenađena kad sam provjeravala svoj bankovni račun i ustanovila da je iznos kredita koji sam zatražio bio prebačen na moj bankovni račun bez odgađanja ili razočaranja pa sam obećao da ću dijeliti dobre vijesti kako bi ljudi lako mogli dobiti zajam bez pritiska Majka Alicia Radu

    Želim da vjerujete majci Alicia Radu sa svim svojim srcem, jer ona je vrlo korisna u mom životu i financijskom životu. Morate se računati vrlo sretnim da imate priliku čitati ovo svjedočanstvo danas. Dakle, ako vam je potreban kredit, obratite se majci Aliciu Radu putem e-pošte: (aliciaradu260@gmail.com)
    Možete me kontaktirati i putem moje e-pošte: (sitiaminah6749@gmail.com) ako trebate bilo kakve informacije o tome kako sam dobio kredit od majke Alicije Radu, slobodno me kontaktirajte i rado ću vam odgovoriti jer vam također može pomoći drugima nakon što primite vaš kredit.

    ОдговориИзбриши
  145. Zdravo, trebate hitno poslati e-poštu na nas: johnwilliamstrustfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  146. MORAJ PRITI:

    Moje ime je Sandra am iz Los Anđelesa, ovde sam da svedočim o velikom radu velikog čarobnjaka koji mi je pomogao sa svim mojim problemima, danas sam srećan zbog njega, sve je počelo 2001. godine. Bio sam oženjen čovekom po imenu Johan Smit od UK, umorio se od mene nakon 15 godina braka i nema dijete i stvari su nam bile teške, finansijski mi nismo u redu, a moj muž traži razvod samo da me živi sam i suočim se sa životom, molio sam se Bogu da ga vratim do 2016. godine, kada sam upoznao prijatelja koji me je uputio Dr Ogundelu čarobnjaku koji joj je pomogao svojim vlastitim problemima, ohrabrio sam sebe i stupio u kontakt s njim, prvo je rekao da su mi problemi završeni, jer sam kontaktirali su ga za pomoć. Ja mu verujem i pitam ga šta ću da radim sledeće, rekao mi je šta da radim, a on je nakon toga rekao da će se moj muž vratiti u moju molitvu na koljena u roku od 24 sata, nakon 10 godina razvoda, iznenađujuće nakon njegovog rada, moj suprug je prosjao na kolenima i hitno ga prihvatio i obavestio dr Ogundelea o tome, rekao je da će i mene baciti novčanicu, da bi moja porodica bila finansijska, i sarađivao sam s njim nakon 48 sati svuda gdje sam da ljudi idu za mene, a moje poslovanje se kretalo napred za najbolje, sada sam srećan i drago što sam informirao svijetu da je to najmoćniji čovek sa kojim sam upoznao bilo gdje na svijetu, on ima rješenje za bilo kakav problem koji imate nije novac koji je svestan da vam pomogne i sačekajte dok ne budete u redu pre nego što očekujete njegovu zahvalnost, tako da moja braća i sestra, ako ste u bilo kojoj situaciji i trebate pomoć u savjetima, trebate stupiti u kontakt sa Dr Ogundele danas i riješiti svoje probleme. Evo njegovog e-maila: ogundeletempleofsolution@gmail.com i njegov Mobilni: +27638836445 u ime vas ljudi kojima je potrebna pomoć i za one koji žele da mu se zahvale za dobar posao.

    ОдговориИзбриши
  147. Mislite li za dobivanje zajma? Ozbiljno vam je potreban hitan zajam za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugu? Ovo je vaša prilika da postignete svoju želju, dajte osobne zajmove, poslovne zajmove i sve vrste kredita s 2% kamata za više informacija. Kontaktirajte nas putem e-pošte: Trustedloanfirm7@gmail.com
    (što je broj ... + 2348087497001).........

    ОдговориИзбриши
  148. Zdravo svima

    Ovo je Tarsha, želim da znate da sam upravo dobio kredit u iznosu od 25.000 dolara od Larri Financea, pošto su me ostavili drugi zajmodavci, vidio sam post od gospodina Paul Hectera o tome kako su mu takođe pomogli, brzo sam primijenio, i oni su zaista osmislili moje lice, sada mogu dobro voditi računa o svom poslu i ostalim ličnim potrebama, možete ih kontaktirati za svoj kredit jer su jednostavno najbolji. Svaki ozbiljni aplikant može doći do njih putem ove e-pošte putem larryfinance@yahoo.com ili VhatsApp broja telefona: +2349051442970

    Kontaktirajte ih sada za svoj kredit, on je zakoniti kreditni zajmodavac.

    Uveravam vas sve što su dobre, bez varanja i oni su najbolja kompanija sa kojom sam ikad radio. Njihove usluge su brze i legitimne. Samo idi i primeni se i vidi o čemu pričam.

    Tarsha Krune

    ОдговориИзбриши
  149. zdravo, drago mi je da vam skrenem pažnju na to da sam uživao u ozbiljnom zajmu kod kreditnog zajmodavca koji je odobrio 10.000.000 evra za oživljavanje i finansiranje mog
    kompanije. Da ga kontaktirate, napišite ga

    Email: davidsovi125@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  150. ¡¡¡Atención!!!

    Soy el Sr. Johnson Williams, un prestamista legítimo de préstamos privados, ¿necesita un Préstamo para negocios o para pagar sus cuentas? En caso afirmativo, ofrecemos todo tipo de asistencia financiera a agencias de cooperación y personas financieras, ofrecemos todo tipo de préstamos a una tasa de interés baja de 3% para solicitar un correo electrónico ahora a través de: willianloanfirm6@gmail.com y lo haremos. Proceda inmediatamente con su proceso de préstamo, los préstamos se entregan a los clientes dentro de las 24 a 48 horas. Para solicitar contacto contáctenos por correo electrónico: willianloanfirm6@gmail.com

    Gracias

    Sr. Johnson Williams
    Director general
    Correo electrónico: willianloanfirm6@gmail.com
    Teléfono: +1 (409) -331-6319

    ОдговориИзбриши
  151. trebate hitni zajam danas? Pošaljite nam e-poštu: johnsonfutureloanlender@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  152. zdravo

    Trebate hitni zajam u roku od 12 sati bez odgode e-poštom na adresi REMY.CREDIT111@gmail.com

    trebate li bilo koji kredit ili bilo kakvo financiranje? Nije li vratio banku? Imate li plaćeni račun ili dug? Imamo dobar raspored otplate, uz nisku kamatnu stopu od 2%. Za više informacija kontaktirajte nas izravno na adresi [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    Puno ime:...
    Zemlja: ....
    Potrebni iznos: ...
    Trajanje: ....
    Telefon: ....

    pošaljite nam e-poštu odmah [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    ОдговориИзбриши
  153. Jmenuji se Gina Acampora a dnes mluvím jako nejšťastnější člověk v celém divokém světě a já jsem řekl, že každý věřitel, který zachrání moji rodinu před naší špatnou situací, řeknu jménu celý divoký svět a já jsem tak rád bych řekl, že moje rodina je zpět za dobrou, protože jsem potřebovala půjčku 100.000 eur, abych mohl začít svůj život všude, kvůli mé profesi, protože jsem jediná maminka se čtyřmi dětmi a celý svět vypadal, jako by visel na mně, dokud jsem se nesetkal s Božím posláním půjčky Společnost, která změnila můj život a život mé rodiny, bohyně bojíce se firmy Nora Mildred, ona byla spasitelka BŮH zaslána na záchranu mé rodiny za půjčku 100 000 eur kontaktujte ji noramildred.loan@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  154. Zdravo,
    Moje ime je ROBBI iz Cirebon Jawa Barat Indonezija, želio bih zahvaliti majci Alicia Radu da mi pomaže da dobijem dobar zajam nakon što sam puno patio u rukama lažnih internetskih zajmodavaca koji me vara da zaradim novac bez da mi ponudim zajam trebalo mi je zajam za zadnje 3 godine da bih započeo vlastiti posao u gradu Cirebonu gdje sam živio i padao sam u lažnu tvrtku u Turskoj koja me je varala i nije mi ponudila zajam. i jako sam frustriran jer sam izgubio sav svoj novac lažnoj tvrtki u Turskoj, jer dugujem toj banci i mojim prijateljima i nemam nikoga da trči, do jednog vjernika koji je moj prijatelj nazvao Siti Aminah nakon čitanja njezino svjedočenje o tome kako je dobila zajam od majke Alice Radu, pa sam se morao obratiti Siti Aminah i ona mi je rekla i uvjerila me da se obratim majci Alicia Radu da je ona dobra majka i morala sam skupiti hrabrosti i kontaktirala sam majku Aliciju Radu i ja smo bili iznenađeni mojim kreditom koji je obrađen i odobren, a unutar 3 sata moj je kredit prebačen na moj račun i jako sam iznenađen što je to čudo i moram svjedočiti o dobrom djelu majke Alicije Radu
    tako da bih savjetovao svima koji trebaju zajam da se obratite majci Alicia Radu e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) i uvjeravam vas da ćete svjedočiti kao što sam učinio i možete me kontaktirati za više informacija o Majci Alicia Radu moje e-mail : (robbi5868@gmail.com) i još uvijek možete kontaktirati Siti Aminah koji me je upoznao majci Aliciu Radu e-mailom: (sitiaminah6749@gmail.com)
    neka Bog nastavi blagosloviti i ljubiti majku Aliciu Radu da promijeni svoj financijski život

    ОдговориИзбриши
  155. Specijalizirani smo za financijske usluge, nudeći lokalne / međunarodne zajmove, pružajući osigurane i nezaštićene opcije zaduživanja pojedincima i surađivati na vrlo konkurentnim cijenama kredita i fleksibilnim uvjetima za ispunjavanje bilo kakvih financijskih okolnosti. Nije bitno imate li lošu kreditnu ocjenu, i dalje vam možemo pružiti brzu gotovinu za neočekivane. Obratite nam se odmah za brze i pristupačne zajmove koji odgovaraju svim proračunima i potrebama: socialfinancelimited8@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  156. OFERTA DE PRÉSTEC URGENT URGENT APLICAR ARA: (hudsonvalleyfederalfinance@gmail.com) Esteu buscant un préstec empresarial? préstec personal, préstec domèstic, cotxe, préstec estudiantil, préstec de consolidació de deutes, préstecs sense garantia, capital de risc, etc. O un banc o un banc ha denegat un préstec? institució financera per qualsevol motiu. Estem Hudson Valley Federal Finance Credit Union, préstecs a empreses i particulars a un tipus d'interès baix i assequible Taxa d'interès del 2%. Si estàs interessat en un préstec? Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix a (hudsonvalleyfederalfinance@gmail.com) i obteniu el vostre préstec avui mateix. WhatsApp: +15186011966
    https://www.facebook.com/HVFFCU

    ОдговориИзбриши
  157. DOBITI FINANCIJSKA POMOĆ

    Bok gospodine i gospođo
    Ja sam MICHEL WILSON privatni zajmodavac koji nudi zajmove za international.I odobrava kredite Financijska, zajam nekretnina, investicijski zajam, auto kredit, osobni zajam kratkoročno i dugoročno u rasponu od 5.000 do 50.000.000 u eura ili dollas da svi ozbiljni ljudi budu u stvarnim potrebama u razdoblju od 1 do 20 godina s kamatnom stopom od 3% godišnje. , .. Dostupna sam kako bih zadovoljila svoje klijente u maksimalnom roku od 3 dana od primitka vašeg prijavnog obrasca.
    Dakle, ako vam treba kredit, ne oklijevajte me kontaktirati; da biste saznali više o mojim uvjetima. Kontaktirajte me izravno na: michel.wilson03@gmail.com

      E-pošta: michel.wilson03@gmail.com
    PS: ne-ozbiljni ljudi se suzdrže

    ОдговориИзбриши
  158. Анониман27. март 2018. 12:59

    Zdravo.
    Ja sam gospodin JOVIS ESPEN COOKS, privatni kreditni zajmodavac koji daje zajam za životnu priliku pojedincima, trgovačkim društvima, osiguranju itd. Jeste li u financijskim teškoćama ili trebate zajam za ulaganje ili trebate zajam za plaćanje računa ne dolazimo Ostalo smo ovdje kako bismo sve svoje financijske probleme učinili stvarom iz prošlosti. Nudimo sve vrste kredita u bilo kojoj valuti valuta s stopom od 3% bez početne naknade. Želim iskoristiti ovaj veliki medij kako bismo vas obavijestili da smo spremni pomoći vam bilo kojoj vrsti kredita za rješavanje vašeg financijskog problema. Da, vratite se putem e-pošte (COOKSESPEN@gmail.com) za više detalja, NAJBOLJI DOBRODOŠLI ..

    ОдговориИзбриши
  159. Pozdrav, osjećate li se beznadno i tako zabrinuti, a vi mislite da ništa dobro ne može raditi u vašem životu opet i trebate mjesto gdje možete dobiti hitan zajam za pokretanje poslovanja ili da biste dobili svoje probleme obloženi? pošaljite nam e-poštu danas dajemo zajam ovdje na 2% stopa vaša sreća je naš cilj: markwilliamstrustfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  160. Dobre vijesti 2018 Kreda za registrovano / odobreno kreditno lice kome možete vjerovati 100% !!!

    Svi znamo da je obećanje dug, sve dok to ne bude ispunjeno ... Nikada neću zaboraviti obećanje koje sam dala Jody Feragenu jer mi je pokazala da se svi možemo još uvek sretati bezopasnim, dobrim i povjerljivim ljudima na internetu. Ako vam je potreban kredit ili imate bilo kakav finansijski problem, slobodno ga kontaktirajte putem e-pošte u bilo kom trenutku na njenoj ličnoj email adresi za lizing drvo (lendingtree@scotlandmail.com). Bog te blagoslovio ove godine dok deliš ovu dobru vest !!!

    lendingtree@scotlandmail.com

    ОдговориИзбриши
  161. Želim samo da ti pomogneš reći veliku zahvalnost gospodinu Jerry Best tvrtki koju imam kredit za hitnu kiruršku operaciju moje bolesne dijete i danas moje dijete vraća se u život sve zahvaljujući gospodinu Jerryju Bestu svima koji trebaju kredit bi trebao hitno poslati e-poštom: jerrybestloanfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  162. Trebate li poslovni ili osobni zajam?
    Naša tvrtka je legitimna tvrtka.
    Mi dajemo zajam bilo kojem pojedincu i tvrtki uz kamatnu stopu od 2%.
    Za više informacija, kontaktirajte e-mail: roselineclintonloancompany@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  163. Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li zabrinuti za svoju tvrtku i trebate vam zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Jeste li odbijeni zajam od banke? Imate li prevelik dug i tražite zajam kako biste očistili svoje dugove? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

    ОдговориИзбриши
  164. Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Radim s timom stručnjaka kao štabova. Nudim jeftine kredite po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, transakcije ovdje su jeftine, jednostavne, brze, učinkovite i uspješne. Ja sam ovlašten posuditi širom svijeta. Nudim brz pristupni zajam u prvih 24 sata prijave. Minimalni iznos kredita je 20 milijuna eura. Posjetite nas za bilo koju vrstu kredita, financiranja ili financiranja projekta. Posjetite nas danas putem jerrybestloanfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  165. Nudimo zajmove i Naše usluge su 100% zajamčene, kontaktirajte me sada:

    E-mail: 365creditunion@3mail.ie

    ОдговориИзбриши
  166. Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Radim s timom stručnjaka kao štabova. Nudim jeftine kredite po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, transakcije ovdje su jeftine, jednostavne, brze, učinkovite i uspješne. Ja sam ovlašten posuditi širom svijeta. Nudim brz pristupni zajam u prvih 24 sata prijave. Minimalni iznos kredita je 20 milijuna eura. Posjetite nas za bilo koju vrstu kredita, financiranja ili financiranja projekta. Posjetite nas danas putem jerrybestloanfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  167. Dragi tražitelji kredita!

    Imate li bilo kakvih financijskih poteškoća? Želite li započeti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je za organizacije ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s pojedinostima u nastavku e-pošte: elenanino0007@gmail.com

    Ime:
    Potrebni iznos zajma:
    Trajanje zajma:
    Broj mobitela:

    Hvala ti i Bog blagoslovi
    SAMOUVJERENOST
    Elena

    ОдговориИзбриши
  168. Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Radim s timom stručnjaka kao štabova. Nudim jeftine kredite po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, transakcije ovdje su jeftine, jednostavne, brze, učinkovite i uspješne. Ja sam ovlašten posuditi širom svijeta. Nudim brz pristupni zajam u prvih 24 sata prijave. Minimalni iznos kredita je 20 milijuna eura. Posjetite nas za bilo koju vrstu kredita, financiranja ili financiranja projekta. Posjetite nas danas putem jerrybestloanfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  169. Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Radim s timom stručnjaka kao štabova. Nudim jeftine kredite po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, transakcije ovdje su jeftine, jednostavne, brze, učinkovite i uspješne. Ja sam ovlašten posuditi širom svijeta. Nudim brz pristupni zajam u prvih 24 sata prijave. Minimalni iznos kredita je 20 milijuna eura. Posjetite nas za bilo koju vrstu kredita, financiranja ili financiranja projekta. Posjetite nas danas putem jerrybestloanfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  170. Dobar dan,

    Jeste li u bilo kakvim financijskim poteškoćama? Trebate li zajam za brisanje dugova? Hoćete li povećati svoje financije? Jeste li poslovna osoba koja želi proširiti svoju tvrtku? Savjetujte se da se obratite stvarnom heroju, povjerenju i učinkovitoj kreditnoj tvrtki za kredit. Ja sam prepoznat od strane pojedinaca i vlade za našu veliku učinkovitost.


    USLUGE UKLJUČUJU:
    * Osobni zajmovi (osigurani i nezaštićeni)
    * Poslovni krediti (osigurani i nezaštićeni)
    * Kućno poboljšanje
    * Zajmovi za izumitelje
    * Auto krediti
    itd ..

    Obratite se nama, ako ste zainteresirani, putem easyloanfirm2020@gmail.com

    Mi smo certificirani,
    pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan.

    Pozdrav,
    Gospodine Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    3% Dostupni i jamstveni zajam

    ОдговориИзбриши
  171. I am happy today that i got a loan from this legitimate company after many years of been financial down and also got scammed in the process until i met this great man who helped me with a loan of $533,000 and i will advice all loan seekers to contact this company on: willianloanfirm6@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  172. Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Radim s timom stručnjaka kao štabova. Nudim jeftine kredite po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, transakcije ovdje su jeftine, jednostavne, brze, učinkovite i uspješne. Ja sam ovlašten posuditi širom svijeta. Nudim brzo odobrenje kredita u prvih 24 sata od primjene. Minimalni iznos kredita je 20 milijuna eura. Posjetite nas za bilo koju vrstu kredita, financiranja ili financiranja projekta. Posjetite nas danas putem jerrybestloanfirm@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  173. Анониман17. јун 2018. 20:22

    ZDRAVO,
    Trebate li hitnu financijsku pomoć? OVDJE SMO POMOĆI U STROJNOJ KAMATNOSTI OD 3%. Kontaktirajte nas putem emaila: {pastorgodtimeloanfirm6@gmail.com} ili +1 (267) -29 (395) -29.

    ОдговориИзбриши
  174. Анониман18. јун 2018. 23:29

    Nudimo zajmove za sve namjene.
    Sada se prijavite i primajte financijsku podršku u roku od dva radna dana.
    - Minimalni iznos zajma: 6.000,00 €
    - Maksimalni iznos zajma: 70.000.000,00 €
    - Kamatna stopa: 2% godišnje
    međunarodni zajam
    * Zajmoprimac investitora
    * Konsolidacija duga
    * Druga hipoteka
    * Poslovni zajmovi
    * Osobni zajmovi
    Za daljnje informacije pošaljite nam e-mail:
    Naziv tvrtke: BETTER WAY COMPANY
    E-adresa tvrtke betterwaycompany234@gmail.com
    Tvrtka NMLS ID: 3142798.
    Web stranica tvrtke: http: //betterwaycompany234.webs.com/
    Napomena: Molimo pošaljite sve odgovore na ovu adresu e-pošte: betterwaycompany234@gmail.com
    Pozdrav,
    bolji način tvrtke

    ОдговориИзбриши
  175. Jeste li na crnoj listi? Boreci se za osobni zajam? Je li vaša prijava bila odbijena zbog niske ocjene kredita? Preuzeo? Dostupnost? Ali znaš da si možeš priuštiti ovaj zajam. Zajmovi odobreni u 12hours, možete nas poslati e-poštom na collinsguzmanfundings@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  176. Dobrodošli u Greener Light Firm

    Dobar dan za svijet koristimo ovu priliku da informiramo one koji traže legitiman zajam bez zavaravanja ljudi, imamo dobru preporuku za zajam, pouzdani smo jer imamo odobreni certifikat o licenciji koju je izdao Vlada. imamo dobru potporu za zajam, legalno smo podupirali, imamo zakonsku dokumentaciju za odobravanje zajma. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, molimo vas da nas kontaktirate na e-Mail za više informacija.

    e-Mial: loanoffer1044@hotmail.com
    WhatsApp + 1704 228 6869

    ОдговориИзбриши
  177. zdravo
    Ovo je informisanje javnosti da smo hrišćanska organizacija osnovana da pomognemo ljudima u potrebama pomoći, kao što je finansijska pomoć. Dakle, ako ste u finansijskim poteškoćama ili imate bilo kakav finansijski problem, a vam trebaju sredstva za pokretanje sopstvenog biznisa, ili morate isplatiti svoje račune, dugo i kratkoročno trajanje po vašem izboru uz nisku kamatnu stopu na 2% godišnje za pojedince i kompanije. Želite nas kontaktirati danas putem e-mail adrese: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) Biblija kaže (Luka 11:10) Za sve koji pita primaju; onaj koji traži nalaze; i onom ko kuca, vrata će biti otvorena. Zato ne propustite ovu priliku, jer je Isus isti jučer, danas i zauvek. Molim vas, ovo je za ozbiljne misli i za Bog koji se plaše ljudi. Primite naše iskrene pozdrave od hrišćanske organizacije, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)
    Naš Whatsapp broj je: +2347060613783

    ОдговориИзбриши